Skocz do zawartości
arria

Jakie kobiety pociągają was najbardziej?/jakimi kobietami jesteście drogie Panie?

Rekomendowane odpowiedzi

jedni spinają, inni nie trzymają.. wole spinać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żadne skrajności nie są dobre, IMHO. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam temat jest bardzo ciekawy, ale poszczególne typy są karykaturalne, kompletnie nie oddają złożoności kobiecej natury.

Czy tylko ja mam takie wrażenie?

To ja złoże tę naturę w punkty 1, 6 i 11 i biorę w ciemno. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że kobiety lubię:) nawet bardzo:) i absolutnie doceniam i podziwiam ich piękno choć czasem i tę drugą mroczniejszą stronę to inne cechy mnie w nich pociągają seksualnie a inne tak do relacji przyjacielskich.

Erotycznie pociągają mnie dwa typy kobiet. I nie tyle wygląd jest tu kluczowy co wrażenie jakie robią.

Jedne to takie delikatne, lekko niewinne, kruche, uległe i poddające się "trzcinki" (zazwyczaj są to szczuplutkie drobne kobiety z małymi piersiami) które wyobrażam sobie upodlone i zbrukane i uwielbiam ten proces obserwować  :redevil:

Drugi typ to rasowe suki z których wyziera namiętność i wyuzdanie, czasem wulgarne, które lubią walkę i lubią tę walkę ostatecznie przegrywać spacyfikowane, ujarzmione i zaspokojone. Mniam :redevil:

Estetyka ma dla mnie znaczenie - kobieta nie musi być idealna ale zadbana, pachnąca i zawsze zachęcająca na tyle żeby wpleść jej rękę we włosy, przyciągnąć i wpić się zachłannym pocałunkiem w usta. Drobiazgi - stopy i dłonie z pomalowanymi paznokciami, fajny uśmiech i najlepiej usta które proszą się o "wkład" :redevil:  Dobry tyłek (czy malutki orzeszek czy zgrabne konkretne dupsko;)), ładna estetyczna cipka i piersi - rozmiary dowolny byle przyjemny w odbiorze. Kształty różne - fascynowały mnie i te krąglejsze jak i chudzinki. Ważna jest całość. 

Życiowo bardzo cenię kobiety szczere, nawet do bólu i nie sfochowane - jak się wkurwi to przynajmniej wiadomo o co:) Lojalne bo to rzadka cecha u naszej pięknego podgatunku. Uwielbiam ciepłe kobiety, rodzinne, opiekuńcze ale i pyskate zabawne babska - jedno nie wyklucza drugiego rzecz jasna:) Poczucie humoru niezbędne. Wiedzące już kim są w życiu ale niezbyt zmanierowane i nadęte. Inteligentne. Z błyskiem w oku i dobrą energią. Lubiące sobie przekląć:)

Z wymienionych żaden typ mi nie odpowiada - wolę bardziej skomplikowane konstrukcje;)

Jedyny typ kobiety który sprawia że odechciewa mi się wszystkiego to zakompleksione męczennice, które wymagają ciągłej uwagi i terapii - tak w życiu jak w łóżku. Uczepione bluszcze, narzekające wampiry energetyczne. Otrząsam się z nich jak najszybciej. No może jeszcze te omdlewające. I brzydkich zębów nie lubię;)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu.. genialnie to wszystko za mnie napisałaś. Nie będę już się musiał powtarzać :D  Dodam tylko natychmiastowy opad na widok przetłuszczonych fryzów i łonowych dredów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ejjj ja kuźwa mam wyobraźnię. I to żywą. Która niestety jest też plastyczna;) A Ty mi tu o tłustych kudłach i kudłach w ogóle :facepalm:

Ale myślałam, że to tak oczywiste że mieści się w prostej kwestii - zadbania.

Za karę nie polubię :-P

Oesu.. genialnie to wszystko za mnie napisałaś. Nie będę już się musiał powtarzać :D  Dodam tylko natychmiastowy opad na widok przetłuszczonych fryzów i łonowych dredów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty mi tu o tłustych kudłach i kudłach w ogóle :facepalm: Ale myślałam, że to tak oczywiste że mieści się w prostej kwestii - zadbania.

Za karę nie polubię :-P

Ale ja tu zupełnie nie o higienie - kwestii oczywistej. Różne są bardzo fetysze. Jedni lubią lata 70-te, inni nie.

Ja, na przykład, nikomu w zęby nie zaglądam.  I za karę się uśmiechnę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, na przykład, nikomu w zęby nie zaglądam.  I za karę się uśmiechnę

To chyba ekwilibrystyka w robieniu loda :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I za karę się uśmiechnę

Powiało grozą. Taką zoologiczną nawet. Mr. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...