Skocz do zawartości
arria

Jakie kobiety pociągają was najbardziej?/jakimi kobietami jesteście drogie Panie?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciaam tak delikatnie, ale widze opor:

Skoro postujesz, postuj na temat :)

A temat brzmi: "JAKIE kobiety pociagaja was najbardziej".

Nie KTORE, tylko JAKIE.

Dzieki! :D

Kiepski jestem w opisywaniu zwlaszcza kogos tak zlozonego. Ptaktycznie ile sytuacji tyle reakcji na nie... Nieprzewidywalna, impulsywna, daje sie poniesc emocjom (czasami zbyt latwo) narwna- wszystko musi miec natychmiast, lubi byc w centrum uwagi... Nie zniesie krytyki w swoim kierunku, a jesli musi to robic to lepiej nie byc w poblizu. Uwielbia byc chwalona/doceniana. Sinusoidalne nastroje. Wielkie ambicje i ogromne zaparcie w ich realiazcji. Praktycznie kazdy cel musi zostac zrealizowany- i w znakomitej wiekszosci zostaje. Mozna by tak naprawde dlugo, a jara mnie zbior wszystkich cech osobowosci a nie dam rady ich wymienic wszystkich :( no i oczywiscie jara mnie nieprzecietna uroda, piekne wlosy i glebia spojrzenia wraz z mimika ktora niesamowicie dosadnie oddaje to co siedzi w glowie- przynajmniej nie jest w stanie wmowic mi ze "o nic jej nie chodzi" :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Które z nich lubicie podrywać?
A jaki typ jest dla was trudny do zdobycia lub w ogóle was nie interesuje?
MUj typ to 9i oczywiście 8!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedni spinają, inni nie trzymają.. wole spinać.

a kto mówi? On czy Ona?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek napalm26

Mnie pociągają wszystkie kobiety. Jest jedynie kilka warunków do spełnienia.

1. Musi być proporcjonalna. Gruba, chuda, w sam raz - nieistotne. Proporcjonalna.

2. Nie może być "pustakiem".

3. No i musi mieć w sobie to "coś" :) Nieuchwytne i nie do opisania. To "coś" powoduje, że chce się z nią kochać/uprawiać sex. To czyni każdą posiadaczkę "czegoś" piękną i pożądaną.

Zresztą podczas seksu każda kobieta jest piękna :), o ile oczywiście jest zadowolona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie:

Ciekawi mnie jaki typ kobiety pociąga was Panowie najbardziej? NIEGRZECZNA DZIEWCZYNKA

Jakie kobiety lubicie mieć obok siebie? DZIEWCZYNĘ BONDA i KUMPELĘ

Które z nich lubicie podrywać? POWYŻSZE + DZIECINKI

A jaki typ jest dla was trudny do zdobycia SUPERGWIAZDA i SEXY GIRL lub w ogóle was nie interesuje? TAJEMNICZA DAMA

A może jakiś miks poniższych typów najbardziej by was zaintrygował?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ideał:

inteligentna kobieta (nie wyuczona-ale inteligenta życiowa-taka z która można pogadać o poważnych rzeczach ale i życiowych sprawach), zdecydowana, uśmiechnięta i wiedząca czego chce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę takie z wyglądu niewinne a w łóżku demon. Coś tak jak teraz mam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm

Patrząc na wszystkie wymienione typy w pytaniu Arri, to aż żal nie skosztować każdej:):):)

Trzeba by jeszcze doprecyzować w jakim celu ma być to pociąganie:):) Jedna - dwie noce z awanturnicą ekstra, dłuższy czas może już być nieco męczący:):):)

A tak poważnie nie mam pojęcia, jak powiem że patrzę tylko na wnętrze, to wszyscy mnie wyśmieją ( i słusznie). Ale jak bym miał powiedzieć, czy brunetki, blondynki, czy szczupłe, zaokrąglone, inteligetne, słodkie idiotki???? To nie wiem.

Czystych typów nie ma, pociągają mnie kobiety mające to coś w sobie i mające tego świadomość. A reszta cech, dopóki nie zobaczę, usłyszę poczuję............to nie powiem:):):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymając się definicji jakie były w pierwszym poście, to dla mnie żelazne cechy ot KUMPELA i INTELEKTUALISTKA.  Cieszyłbym się jakby w życiu codziennym pozwalała mi się wykazywać jako facet, ale ważnym dla mnie jest aby w razie czego umiała zrobić wszystko sama, czyli w razie potrzeby być DZIEWCZYNĄ BONDA i ZOSIĄ SAMOSIĄ. W kwestii urody, jestem wielkim fanem klasycznego piękna, więc poszukuję partnerki SUPERGWIAZDY, a w nocy i w czasie gier erotycznych SEXI LADY.

Wychodząc poza ramy "konkursu" istotne dla mnie jest aby kobieta była "związkową lojalistką" i po prostu była dobrą (chodzi o naturę) osobą.

W zasadzie tak naprawdę poszukuję kobiety, która jest lustrzanym odbiciem moich cech. No może poza wyglądem :D Tutaj jednak wolę dokładnie odmienną fizjonomię :D

Ot taka lista życzeń :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...