Skocz do zawartości
arria

Jakie kobiety pociągają was najbardziej?/jakimi kobietami jesteście drogie Panie?

Rekomendowane odpowiedzi

No i wyszło jakie lubię. Odważne prowokatorki :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z wymienionych żaden typ mi nie odpowiada - wolę bardziej skomplikowane konstrukcje;)

Odpowiadając na pytanie jakie kobiety mogłyby zawrócić w głowie mojemu mężowi, Twój opis prawie idealnie by pasował.

Zwłaszcza fragment o bluszczu i zębach :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwłaszcza fragment o bluszczu i zębach

Jak na zębatego bluszcza nawet fotogeniczna jesteś :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zębatego bluszcza

Własnie takiego nie lubi! Tzn bezzębnego :)

Wiem, wiem, żart ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie rozumiem dlaczego - wszak jak zaśsie bezzębnym dziąsłem, jak się owinie jak ten bluszcz i wychłoszcze to niebo każdego faceta;) Przemów Ty swojemu do rozsądku;) A ja jak znajdę to Ci oddam - z dobroci duszy :redevil:

Własnie takiego nie lubi! Tzn bezzębnego :)

Wiem, wiem, żart ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedne to takie delikatne, lekko niewinne, kruche, uległe i poddające się "trzcinki" (zazwyczaj są to szczuplutkie drobne kobiety z małymi piersiami) które wyobrażam sobie upodlone i zbrukane i uwielbiam ten proces obserwować :redevil:

Mam dokładnie tak samo.

Z punktu widzenia singla nie posiadam stałych oczekiwań względem kobiet, z którymi się umawiam. Co pewien czas wpada mi do głowy inny "typ", na który mam ochotę. Czasem mogą to być zupełne przeciwieństwa (stare, młode, mądre, głupie :) ). Jednak połączenie takich cech jak "delikatne" i "uległe" sprawia, że mi odbija. Każde wspomnienie, o tym co miałem okazję przeżyć razem z takimi kobietami powoduje u mnie uśmiech od ucha do ucha. Dotychczas  żaden seks nie dawał mi takiego poczucia władzy i satysfakcji.

A to co było najlepsze w naszych relacjach to fakt, że zawsze błagały o  (nie)robienie różnych brzydkich rzeczy wbrew ich woli.  :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam te wszystkie opisy... przypomina mi się to jaki ja kiedyś byłem, też w głowie miałem jakąś wizję niby tej wymarzonej... po czym poznałem obecną partnerkę, której może nie tyle było do tej wymarzonej daleko, co po prostu nie wszystko sie pokrywało i naprawde niewiele czasu potrzebowałem aby dojść do wniosku że prawdziwy ideał który bije wszystkie inne "wymarzone" siedziw łąsnie obok mnie. 

Tak więc reasumując najbardziej pociąga mnie moja obecna partnerka, i to się raczej nie zmieni :)

Ale JAKA ona jest, ta obecna partnerka? JAKA?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale JAKA ona jest, ta obecna partnerka? JAKA?

Jest na forum, wiec najlepiej dowiedziec sie u zrodla :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest na forum, wiec najlepiej dowiedziec sie u zrodla :)

Chciaam tak delikatnie, ale widze opor:

Skoro postujesz, postuj na temat :)

A temat brzmi: "JAKIE kobiety pociagaja was najbardziej".

Nie KTORE, tylko JAKIE.

Dzieki! :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...