Skocz do zawartości
arria

Jakie kobiety pociągają was najbardziej?/jakimi kobietami jesteście drogie Panie?

Rekomendowane odpowiedzi

Intelekt, ciekawa osobowość, ambicja, poczucie humoru, zainteresowania, dystans do siebie do życia, cieszące sie tym życiem, kobiety dla ktorych szklanka jest do połowy pełna, znające swoją wartość lecz bez ciągłego udowadniania tego innym. - takie uwielbiam. Dobrze by było gdyby nie wszystko umiała, facet musi mieć czym zaimponować ;) Na początku znajomości vzęsto pytam o zainteresowania to często jest wyznacznikiem czy warto poznawać sie bliżej.

Na drugim biegunie są księżniczki, królewny i gwiazdy często zfochowane wiecznie niezadowolne, ktore trzeba zdobywać, zabiegać, a po zdobyciu, okazuje sie że mamy tylko ładną obudowę a w środku ehoooooo. To tak na szybko.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.KUMPELA
Facetom podobają się dziewczyny z poczuciem humoru, skłonnością do szaleństw, niecodziennym hobby. A więc taka kobieta  powinna śmiać się z jego dowcipów, grać z nim na plejce i oglądać mecze. Krótko mówiąc, być jak kumpel, tylko z cyckami... 

Dla niektórych kolegów (nie mylić z kochlegami) jestem kumpelą.

Nie wiem tylko dlaczego, jako kumpela, powinnam śmiać się z jego dowcipów, gdyby nie były dla mnie śmieszne. Dlaczego grać na plejce, a nie rżnąć w karty i oglądać mecze, a nie jeździć na rowerze. ;)

2.DZIEWCZYNA BONDA
Taka kobieta umie samodzielnie naprawić kran, lubi chodzić po górach, ściągać koty z drzew albo uprawiasz jakiś sport. Mężczyzn kręci aktywność.

W życiu bym nie pomyślała, że mój hydraulik jest dziewczyną Bonda. :D;)

Ale aktywność, jak najbardziej. Jeśli mam ochotę, a przecież nie muszę w każdej chwili mieć.

3. ZOSIA SAMOSIA
Mężczyzn pociąga „Miss Samodzielności”, która jest w stanie sama rozwiązywać swoje problemy i nie zawraca im tym głowy. Ale z czasem każdy przedstawiciel płci brzydkiej zaczyna się zastanawiać, czy w ogóle jest potrzebny takiej kobiecie, skoro ona sama potrafi o wszystko zadbać.

Przyznaję, bywam. Jak mam słuchać, w odpowiedzi na moje pytanie, o tym jaki to mądry jest wujek google, to mam te rady w nosie i wolę sama zrobić, poszukać, rozwiązać problem.

4. SUPERGWIAZDA
To ta, którą wszyscy się zachwycają, ale która jest zawsze sama. Mężczyznom nie starcza odwagi by do niej podejść. 

Co prawda nie zawsze sama, ale ileż to razy słyszałam, że się bali/boją. Ciekawe, czy niektórzy Panowie się przyznają, hehe. ;)

5. NIEDOŚWIADCZONA
Wielu mężczyzn pociągają dziewczyny niewinne, naiwne i wstydliwe. Zwłaszcza w naszych czasach, kiedy takich ze świecą szukać. 

Może nie niedoświadczona i naiwna, ale... nadal zdarza mi się spłonić rumieńcem, choć akurat nie o kwestie seksu tu chodzi.

6. DRUGA MATKA
Na początku facet chce jak najszybciej wyrwać się spod matczynego skrzydła i poczuć się wolnym. Kiedy to następuje, zdaje sobie sprawę, że teraz przydałby się ktoś, kto będzie mu sprzątać i gotować. I wtedy pojawiają się one – troskliwe panie domu, zastępujące mężczyźnie matkę. 

Gotować lubię, więc to czynię z przyjemnością. W kwestii sprzątania - cóż, mój man jest jak tornado, więc siłą rzeczy niekiedy nie mam wyjścia. ;)

7. NIEGRZECZNA DZIEWCZYNKA
Czasem chciałoby się dać jej klapsa. Ale nie myl „dać klapsa” z „oklepać”. Taka kobieta to demoralizacja w łóżku, w codziennym życiu czyli np: wraca po pijaku z baru o trzeciej nad ranem, przeklina przy Twojej matce i kopie kota sąsiadów...

Co prawda zwierząt nie kopię, nie przeklinam przy jego matce, ale... na zlotach nie siedzę przy herbacie, do łóżka chadzam z kim, kiedy chcę i bynajmniej nie jest to seks po ciemku i pod kołdrą. Czy to już demoralizacja?

8. SEXY GIRL
Seks przyciąga uwagę w 99 przypadkach na 100, to kobieta która 24 godziny na dobę działa jak czerwona płachta na byka, którym jest cała męska populacja. 

24h/d to nawet Bellucci nie działa. Trudno być sexy z gilem do pasa, albo będąc spoconą jak mysz kościelna po intensywnych ćwiczeniach. Przyciągam uwagę, gdy ja tego chcę, choć do wspomnianej Moniki B.  mi daleko. :D

9. TAJEMNICZA DAMA
 Mężczyznom podoba się w kobiecie odrobina tajemniczości, taka kobieta jest w miarę nieprzewidywalna i odkrywa swoje tajemnice stopniowo.....do końca nie wiadomo czy Cię oleje czy będzie nieobliczalnie gorąca...

Istnieje w ogóle kobieta, która byłaby w 100% przewidywalna?

Eeeee, wszystkich tajemnic nie odkrywa się nigdy i przed nikim.

10. DZIECINKA
Niektórzy mężczyźni lubią dziewczyny bardziej infantylne od nich. Podoba im się ta dziecięca wesołość i figlarność. Zwłaszcza ten typ dziewczyn przyciąga facetów-tatusiów, którzy potrzebują „małego słoneczka”, które rozświetla im ich nudne życie. 

Och, miło jest "poczuć" się taką malutką i patrzeć jak on dwoi się i troi, by dać tego "cukiereczka". Ja sobie odpoczywam, a on dumny jak paw - i oboje jesteśmy zadowoleni. :P

Nie wiem czemu nie mogę dodać posta nt. intelektualistki. Czyżby jakaś zmowa? :lach:

Uffff... no to "wiecie" o mnie "wszystko". :lach: 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Co prawda nie zawsze sama, ale ileż to razy słyszałam, że się bali/boją.

Ciekawe, czy niektórzy Panowie się przyznają, hehe."

To nie do końca tak..

Jako doskonały przykład człowieka niedoskonałego wiem, że supergwiazdy najczęściej szukają sobie podobnych. Wiem że to duże uogólnienie, ale nie ja wymyśliłem ten świat i jego zasady. Dla wielu supergwiazd już samo zainteresowanie kogoś nie z jej ligi jest afrontem. Ot, proza życia. Dlatego wielu facetów sobie je odpuszcza, bo doświadczenia mówią że będzie bolało. Przecież nawet zimne drzwiczki od pieca dotykamy z niedowierzaniem, wychodząc z założenia że mogą być gorące.. Całe szczęście znam panie, które mogły by intelektualnie zaimponować nie jednemu, będąc przy tym śliczne, które posiadają umiejętność niedostrzegania pewnych rzeczy, a mawiają, ponoć że to jest miara prawdziwej mądrości.

Kogo szukam ja..? Szukam kobiety otwartej. To tyle.

Nie ważne jaki typ kobiety, bo wszyscy rozmawiamy z ludźmi ktorzy sie do nas uśmiechają, a wycofujemy sie widząc niechęć. Nie odstaje w tej materii zbytnio od innych.

(k-on)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda moja odpowiedź miała żartobliwy charakter, co miało podkreślić moje przekonanie, iż każda kobieta jest połączeniem wielu, a często wręcz wszystkich, wymienionych typów, ale skoro odniosłeś się do mojej wypowiedzi (a nie charakterystyki supergwiazdy, podanej przez Arrię, to czuję się wywołana do tablicy. ;)

Jako doskonały przykład człowieka niedoskonałego wiem, że supergwiazdy najczęściej szukają sobie podobnych.

A skąd wiesz? Bo tak powiedzieli koledzy? Bo raz się sparzyłeś, więc lepiej więcej nie próbować? Bo jakieś badania statystyczne robiłeś? ;)

Problem właśnie w takim głębokim przekonaniu. Łatwiej nie spróbować kogoś (dot. obu płci) poznać, niż dostać kosza. A przecież kosza można dostać i od "gwiazdy", i od "szarej myszki". ;)

Całą sprawę dobrze opisuje (jeśli nadal go ma) podpis Alice. Ten o ośle. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się nazywa kompleksowe podejście do tematu :)

Bo to jest Zouzopedia i tylko dla odważnych :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach, przyjdzie mi żyć już z tym znamieniem... :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o typ kobiety która pociąga mnie bardzo to: mieszanka intelektu, z niegrzecznym wzrokiem i domieszką "francowatości"  :evil: Przyznaję się, mam ogromną słabość do "franc"..... :D Szkoda, że one do mnie nie mają :P  :indians: 

Obok siebie lubię przede wszystkim mieć żonę ;) 

Jakie Kobiety lubię podrywać......te które czymś mnie zaciekawią. A może to być wszystko, od pieprzyka na szyi, po niesfornego loka aż do "francowatego spojrzenia"  :evil: I może nie nazwałbym tego podrywaniem....tylko rozmową która może (chodź nie musi) nas ze sobą w jakiś sposób "zbliżyć"  :redevil:

A jaki typ mnie nie interesuje......nie wiem jak na to odpowiedzieć, bo pewnie każda kobieta ma w sobie coś, czym mogłaby zaciekawić. Kwestia tylko tego czy akurat uda mi się "to" zauważyć.....

Pozdrawiam wszystkie Panie ;)

:kwi:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mogę cos dodać to brakuje mi tutaj INTELEKTUALISTKI - używanie mózgu jest bardzo sexi i pociąga mnie ten typ kobiet :)

Biedaku :(

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, nie da się ani wybrać, ani opowiedzieć przy konkretnym typie. Chyba większość z nas stanowi piekielną mieszankę wszystkich cech wskazanych powyżej.

Stanowczo mam jednak poważne braki w punktach 5, 9 i 10, bo tajemnicza jestem jak BWP-01, dziecinka ze mnie ostatnio była w 5 klasie, a z moim mimicznym ryjem nie próbuję grać niedoświadczonej, bo to byłaby farsa, komedia i cyrk 200.

Reszta typów obecna na codzień, może oprócz Sexy Girl, którą bywam z 5 razy w miesiącu (między 9-14 dniem cyklu) :D

W dodatku nie zwykłam wybierać jednej osobowości do uwodzenia konkretnych przypadków. Lubię swoją zmienność, swoje możliwości, umiejętności, swoje pasje i zajęcia. Nie zrezygnowałabym z samodzielnego przykręcenia kierunków do moto tylko dlatego, żeby mój małżonek poczuł się TAKI DZIELNY! Ale już z przynoszenia drewna do kominka? Przecież on jest TAKI SILNY!

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...