Skocz do zawartości
arria

Jakie kobiety pociągają was najbardziej?/jakimi kobietami jesteście drogie Panie?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie:

Ciekawi mnie jaki typ kobiety pociąga was Panowie najbardziej?

Jakie kobiety lubicie mieć obok siebie?

Które z nich lubicie podrywać?

A jaki typ jest dla was trudny do zdobycia lub w ogóle was nie interesuje?

A może jakiś miks poniższych typów najbardziej by was zaintrygował?

Panie:

Jakimi kobietami jesteście?

A jakimi chciałybyście być?

Jakie kobiety wg. was są intrygujące, a które was drażnią?

Jaka kobieta mogłaby wg. was zawrócić w głowie waszym partnerom?

1.KUMPELA

Facetom podobają się dziewczyny z poczuciem humoru, skłonnością do szaleństw, niecodziennym hobby. A więc taka kobieta  powinna śmiać się z jego dowcipów, grać z nim na plejce i oglądać mecze. Krótko mówiąc, być jak kumpel, tylko z cyckami... 

2.DZIEWCZYNA BONDA

Taka kobieta umie samodzielnie naprawić kran, lubi chodzić po górach, ściągać koty z drzew albo uprawiasz jakiś sport. Mężczyzn kręci aktywność.

3. ZOSIA SAMOSIA

Mężczyzn pociąga „Miss Samodzielności”, która jest w stanie sama rozwiązywać swoje problemy i nie zawraca im tym głowy. Ale z czasem każdy przedstawiciel płci brzydkiej zaczyna się zastanawiać, czy w ogóle jest potrzebny takiej kobiecie, skoro ona sama potrafi o wszystko zadbać.

4. SUPERGWIAZDA

To ta, którą wszyscy się zachwycają, ale która jest zawsze sama. Mężczyznom nie starcza odwagi by do niej podejść. 

5. NIEDOŚWIADCZONA

Wielu mężczyzn pociągają dziewczyny niewinne, naiwne i wstydliwe. Zwłaszcza w naszych czasach, kiedy takich ze świecą szukać. 

6. DRUGA MATKA

Na początku facet chce jak najszybciej wyrwać się spod matczynego skrzydła i poczuć się wolnym. Kiedy to następuje, zdaje sobie sprawę, że teraz przydałby się ktoś, kto będzie mu sprzątać i gotować. I wtedy pojawiają się one – troskliwe panie domu, zastępujące mężczyźnie matkę. 

7. NIEGRZECZNA DZIEWCZYNKA

Czasem chciałoby się dać jej klapsa. Ale nie myl „dać klapsa” z „oklepać”. Taka kobieta to demoralizacja w łóżku, w codziennym życiu czyli np: wraca po pijaku z baru o trzeciej nad ranem, przeklina przy Twojej matce i kopie kota sąsiadów...

8. SEXY GIRL

Seks przyciąga uwagę w 99 przypadkach na 100, to kobieta która 24 godziny na dobę działa jak czerwona płachta na byka, którym jest cała męska populacja.

9. TAJEMNICZA DAMA

Mężczyznom podoba się w kobiecie odrobina tajemniczości, taka kobieta jest w miarę nieprzewidywalna i odkrywa swoje tajemnice stopniowo.....do końca nie wiadomo czy Cię oleje czy będzie nieobliczalnie gorąca...

10. DZIECINKA

Niektórzy mężczyźni lubią dziewczyny bardziej infantylne od nich. Podoba im się ta dziecięca wesołość i figlarność. Zwłaszcza ten typ dziewczyn przyciąga facetów-tatusiów, którzy potrzebują „małego słoneczka”, które rozświetla im ich nudne życie.

11. INTELEKTUALISTKA

Kobieta inteligentna, bystra, trudna do omamienia twardo stąpająca po ziemi i przenikliwie analizująca otoczenie.

zapraszam do wypowiedzi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najwyższą mądrością kobiety jest posiadanie w/w cech odpowiednio do okoliczności ;)

Ciągle się tego uczę :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety zdecydowane wiedzące czego chcą, z dużym własnym ego, budzące respekt, potrafiące panować nad sytuacją, w odpowiednich sytuacjach spuszczające z tonu wbijając na luz mówiąc prosto. Jakie kobiety podrywam...? te które wydają się być niedostępne z takimi w przeszłości najwięcej ciekawego się wydarzyło . Lubię kobiety eleganckie , dystyngowane, z poczuciem humoru, którym nieobce jest wulgarne zachowanie - kiedy się należy oczywiście ;)

To tak pokrótce o kobietach które znam , a właściwie z którymi mnie najwięcej łączy bądź łączyło.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najprościej byłoby odpowiedzieć że mieszanka wszystkich podanych typów, w zależności od okoliczności, jumrou i aktualnych potrzeb.

Jednak najbardziej z listy przemawiają do mnie tajemniczość i seksapeal dlatego do podrywu wybrałbym:

TAJEMNICZA DAMA i SEXY GIRL

Najmniej interesują mnie:

ZOSIA SAMOSIA i KOBIETA BOND

Pewnie przez tradycyjne podejscie. Wolę sam naprawić kran i czasem zaopiekowac się kobietą pomagając jej przy tym czy tamtym. :)

Choć sportowa aktywność w Bondce działa na plus :)

Jeśli mogę cos dodać to brakuje mi tutaj INTELEKTUALISTKI - używanie mózgu jest bardzo sexi i pociąga mnie ten typ kobiet :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam temat jest bardzo ciekawy, ale poszczególne typy są karykaturalne, kompletnie nie oddają złożoności kobiecej natury.

Czy tylko ja mam takie wrażenie?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam temat jest bardzo ciekawy, ale poszczególne typy są karykaturalne, kompletnie nie oddają złożoności kobiecej natury.

Obawiam się, że nie da się oddać tej złożoności w opisach poszczególnych typów. Każda kobieta jest ich mieszanką, choć pewnie jakies cechy u poszczególnych kobiet dominują.

Katalog pozostaje otwarty i sam pokusiłem się o dodanie jednego typu w poście powyżej :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, ale chyba o to chodziło, by trochę przerysować .

Wiadomo, wiele z nas ma albo chciałaby mieć mix tych osobowości i ujawniać po trochu z nich w zależności od osobowości faceta, który nas podrywa :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DevotionMan zgadzam się z Tobą, typy są uogólnione na podstawie przeważających cech.... a INTELEKTUALISTKI faktycznie brakowało... co też poprawiłam :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a INTELEKTUALISTKI faktycznie brakowało... co też poprawiłam :)

Nie mogło jej zabraknąć. THX

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś spojrzał na mnie na ulicy powiedziałby że jestem Tajemniczą damą.... chciałabym trochę czasem być kumpelą, brakuje mi luzu, bo praktycznie zawsze kontroluję swoje zachowanie. W życiu jestem też intelektualistką i Zosią samosią.... Intrygują mnie kobiety z klasą, znające swoją wartość... intelektualistki i tajemnicze damy.... denerwują zarozumiałe,puste złośnice a najczęściej zdarzają się one wśród Niegrzecznych dziewczynek, dziecinek i super gwiazd.

Zawrócić w głowie mojemu facetowi mogłaby Niedoświadczona.... świeża nie zepsuta krew.... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...