Skocz do zawartości
Menczi

Trudy bycia rodzicem a cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

u nas jestlżej...

późno zaczęliśmy zabawę, zatem temat opieki nad naszą gromadką nie jest już problemem oraz odpadają wszelkie wyrzuty sumienia, że ich zostawiamy (wiemy, że bardzo są za tego zadowoleni)

pojawia się nasz lęk, czy przypadkiem nie zrobią w domu jakieś tupanej imprezy, zatem nie ma znaczenia czy dzieci duże czy małe, zawsze jakiś niepokój będzie w duszy rodzica

tryb życia zawodowego i towarzyskiego mieliśmy podobny do tego jaki mamy po dołożeniu zk, zatem tutaj nie ma zdziwienia co do ilości wyjazdów czy ilości znajomych

czasami tylko dzieciaki mi mówią "a Ty ciągle do jakiegoś spa jeździsz a mi nie chcesz motoroweru kupić, to nie fair" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziadkowie zawsze zadają dociekliwe pytania gdzie jedziemy, z kim, po co itp.

a nie lepiej nie kłamać ? Ja na głupie pytania rodziny zawsze odpowiadam , że na sexparty

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie lepiej nie kłamać ? Ja na głupie pytania rodziny zawsze odpowiadam , że na sexparty

genialne w swej prostocie :poklon:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

genialne w swej prostocie

Tak, genialne ale tylko pod warunkiem, że Ci nie uwierzą. Mam wrażenie, że moi bliscy skłonni by byli uznać taką odpowiedź za prawdziwą...niestety
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, genialne ale tylko pod warunkiem, że Ci nie uwierzą. Mam wrażenie, że moi bliscy skłonni by byli uznać taką odpowiedź za prawdziwą...niestety

moi też... jednak pewnie by pomyśleli że żartuję jak zwykle :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a co za różnica czy uwierzą czy nie ? grunt że odechce im się głupich pytań :lach:

Kiedyś moja mama zapytała CK gdzie wychodzi wieczorem ... "na randkę z kochankiem.. " i zapadła taka niezręczna cisza

od tej pory pytań brak

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy czasem nocował u znajomego małżeństwa które miało dziecko.

Dziecku powiedzieli, że ich kolega zostaje na noc bo skosztował wina i nie może wracać samochodem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie prościej powiedzieć dziecku że planują żyć w trójkącie ? ot taka pospolita poliamoria

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...