Skocz do zawartości
Ogier z Gdańska

Biżuteria dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś miałem dziwaczne pomysły, żeby malować jeden mały paznokieć w małym palcu w prawej ręki :D Np Kochankowie, malowaliby na czarno, Rogacze na ciemny fiolet. Ale to nie weszło, znaczy.... nie rozpropagowałem tej idei na tyle, żeby chłopcy zaczęli malować pazury. A taka szkoda. Fajnie byłoby spotkać na ulicy kogoś przypadkiem w sklepie, patrzysz a tu pazur czarny. Albo fioletowy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byłoby spotkać na ulicy kogoś przypadkiem w sklepie, patrzysz a tu pazur czarny. Albo fioletowy.

Ale mogło by się okazać że taki delikwent po prostu przypierdzielił sobie młotkiem w palucha, bądź przyciął w drzwiach :).

Kumpel ze dwa tygodnie temu tak chodził a nie podejrzewam go o zabawy w klimacie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym odróżnił paznokieć stłuczony młotkiem, od pomalowanego lakierem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(.......) Kochankowie, malowaliby na czarno, Rogacze na ciemny fiolet. Ale to nie weszło, znaczy.... nie rozpropagowałem tej idei na tyle, żeby chłopcy zaczęli malować pazury. A taka szkoda. Fajnie byłoby spotkać na ulicy kogoś przypadkiem w sklepie, patrzysz a tu pazur czarny. Albo fioletowy.

Sem..., bardzo ciekawy ten pomysł..., nie pomyślałeś tylko o jednym..., nie do każdej dłoni męskiej pasuje pomalowany paznokieć..., tak jak nie każdy męski paznokieć nadaje się do pomalowania tak..., żeby był ozdobą męskiej dłoni jednocześnie..., :)

to tak jak łańcuszek na kostce u kobiety..., nie zawsze dodaje tej nodze urody..., nie oszukujmy się, do łańcuszka na kostce noga też powinna pasować..., tak jak kobieta do łańcuszka..., powinny stanowić zgraną całość...:) taką całość, na którą się patrzy z przyjemnością...:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie pomyślałeś tylko o jednym

Tak, nie każdy ma dłonie pianisty, ja wiem...

A gdyby tak na paznokciu robić PUNKCIK? Kropkę? :) jak flaga Japonii. Mały punkcik pośrodku najmniejszego paznokcia? Pewnie i tu, znajdzie się mnóstwo przeciwwskazań. Bo się zniszczy na budowie, bo trzeba by poprawiać, bo, bo, bo. Ale to wszystko i tak tylko marne dywagacje, bo i tak tego nikt nie będzie robił.

tak jak kobieta do łańcuszka

Albo do sukienki mini...

Też trzeba mieć nogi, prawda? Kwestie gustu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a dla hotki modele z tej firm która ją produkuje:

Jak ktoś będzie miał okazję to jako ciekawostkę można iść do ich sklepu.
Za drzwiami stoją rozebrani do pasa napakowani modele.

Pierwszy z lewej już zajęty ;)!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(.......) to wszystko i tak tylko marne dywagacje, bo i tak tego nikt nie będzie robił.

Albo do sukienki mini...

Też trzeba mieć nogi, prawda? Kwestie gustu.

przecież wiele rzeczy miało swój początek właśnie w takich dywagacjach..., więc skąd u Ciebie ten sceptycyzm...?

chyba myślimy o dwóch róznych sprawach, które damskich nóg dotyczą...,

dobre nogi u kobiety..., a nogi, które działają na mężczyznę...:) tego konkretnego...:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ięc skąd u Ciebie ten sceptycyzm...?

Może to dodać jako ogłoszenie? jako punkt regulaminu? :D

Ale jazda, posłuchaj:

Punkt, numer osiem milionów, sześćset dwadzieścia jeden tysięcy czterysta trzynasty, ustęp pierwszy regulaminu malowania paznokci ZKF:

"Użytkownicy którzy dołączyli do Grup Preferencji Rogacz oraz Kochanek, zobowiązani są najpóźniej 6 godzin po dołączeniu do ww grupy Preferencji, wykonać znacznik grupy na palcu najmniejszym u dłoni prawej w kształcie kulistym o rozmiarach 5 milimetrów. Znacznik, wykonany w kolorze grupy Preferencji, a następnie przesłać zdjęcie autoryzacyjne jako zgłoszenie w Dziale Pomoc. Nie zastosowanie się do tego punktu, uprawnia Administrację Wyższą do ograniczenia funkcjonalności konta lub zawieszenia konta do czasu wyjaśnienia powodów nie wykonania znacznika, lub braku zdjęcia autoryzacyjnego".

Tak, zmusić.

i żeby było jasne, ja tu tylko ŻARTUJĘ.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wątek straciłem ... czy jego ekscelencja raczy powiedzieć jaki kolor komu wyznaczył ? Wzór ozdobny w kształcie rogów wykonam jak uda mi się znaleźć wolny termin u zaprzyjaźnionej specjalistki od pazurów :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od poczatku tematu przewija sie tak naprawde kwestia znakowania naszych zboczen. Oczywiscie nie w celu ich podziwiania przed lustrem ale do wysylania sygnalow dla innych bedacych "w temacie".

Rzecz stara jak swiat. Zamiast sie dalej tutaj nad tym rozwodzic podam kilka przykladow roznych oznaczen.

post-8255-0-46747700-1416510669_thumb.png

post-8255-0-12339500-1416510745_thumb.jpg

post-8255-0-97280900-1416510690_thumb.jpg

post-8255-0-33447000-1416510710_thumb.png

post-8255-0-13896400-1416510827_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...