Skocz do zawartości
Ogier z Gdańska

Biżuteria dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Poniżej pomysł interesującej symboliki. Nie zwraca uwagi a odczyta ją ten kto wie... :)

post-3302-0-93891900-1429075042_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł od Jansa z sygnetem dla Kochanka bardzo mi się podoba, powinien mieć kolor czerwony, a dla Rogacza no cóż, wydaje mi się, że cienka czarna bransoletka ze skóry była by fajna, dużo panów takie nosi, są eleganckie, niektóre maja małe srebrne blaszki , więc można by było na nich wygrawerować jakiś znak, który by jednak odróżniał tych panów od innych :)

http://legance.pl/inne-materialy/Bransoletka-skorzana-czarna--360.html

ps. każdy ma inny gust, więc ciężko byłoby wybrać coś co zaakceptują wszyscy panowie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł od Jansa z sygnetem dla Kochanka bardzo mi się podoba, powinien mieć kolor czerwony

Jeśli chodzi o kolor to zgadzam się w zupełności - niech sobie kochankowie noszą czerwony (mi  czerwony do oczu nie pasuje), zastanawiający jednak może być fakt tego pięknego poroża na sygnecie u kochanka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o kolor to zgadzam się w zupełności - niech sobie kochankowie noszą czerwony (mi  czerwony do oczu nie pasuje), zastanawiający jednak może być fakt tego pięknego poroża na sygnecie u kochanka.

Gdybyś nie napisał, poroża bym nie zauważyła :P

Więc niech będzie bez poroża.. bo Kochanek i poroże? nieee pasuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo Kochanek i poroże? nieee pasuje.

Ale jednorożec już tak, i to bynajmniej nie z symbolicznym porożem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jednorożec już tak, i to bynajmniej nie z symbolicznym porożem :)

Tylko, że jednorożec jest symbolem czystości i niewinności.. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że jednorożec jest symbolem czystości i niewinności..

Jak każdy kochanek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad podniesionym tematem i wydaje mi się, że jeśli Hotka zakłada łańcuszek z zawieszką na kostkę, na szyję, to chyba działa zasada, kto ma wiedzieć, ten wie, a kto nie wie, się nie dowie. Hotka komunikuje na co ma ochotę, a rogacz...? Czy będąc bykiem potrzebuję rozpoznawać w tłumie twarzy rogaczy? Czy rogacze czują potrzebę napotykania znajomego symbolu i co, mają omawiać rozmiary swojego poroża?

Z symbolami jest kłopot... z kart jestem waletem pik... Taki "jack od all trades", I nawet chciałem sobie zrobić tatuaż tej karty z talii Piatników, tylko że doczytalem się jak może być to zinterpretowane na zachodzie... Doszedłem do wniosku, że jednak spasuję.

Moja żona wie, że siedzi we mnie rogacz i to chyba jest najważniejsze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może coś w tym stylu się panom spodoba?

Bransoletka z plecionej skóry? Wygląda bardzo męsko :)

Te są akurat dla osób w klimacie bdsm, ale można się umówić na własny napis, albo znaczek, żeby ludzie nie w temacie nie rozumieli.

post-18323-0-19252400-1467016416_thumb.jpg

post-18323-0-53502600-1467016422_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...