Skocz do zawartości
Ogier z Gdańska

Biżuteria dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

czy jego ekscelencja raczy powiedzieć jaki kolor komu wyznaczył ?

No jak to jaki ;) Ty masz mieć ciemnofioletowy, zgodnie z kolorem Grupy Preferencji Rogacz! :D

Oczywiscie nie w celu ich podziwiania przed lustrem ale do wysylania sygnalow dla innych bedacych "w temacie".

Otóż właśnie, całe sedno.

Wzór ozdobny w kształcie rogów

Nie wzór ozdobny w kształcie rogów, jeno tylko kropka 5 mm na palcu małym u dłoni prawej!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o oznaczenie jeśli by to było coś dyskretnego, społecznie akceptowalnego, i na tyle rozpoznawalnego dla ludzi w klimacie myślę że byłbym w stanie coś takiego nosić ( zwłaszcza kiedy idę z żoną). ale jeśli chodzi o umalowany paznokieć u faceta - tu już widziałbym problem. Kiedyś nosiłem coś takiego na palcu (srebrny pająk) - zabrałem mojej Beti w początkach naszej znajomości i nosiłem około 12 lat. Przestałem nosić kiedy na spotkaniach u prezesa zauważyłem dziwne spojrzenia typu facet nosi pierścionek :). Nie wyobrażam sobie umalowanego paznokcia w takiej sytuacji. - Nie wszystko do każdej sytuacji pasuje dlatego uważam że prędzej bransoleta, przypinka, czy zawieszka, coś co można zdjąć w każdej chwili (wiem lakier można zmyć).

Dlatego łańcuszek na kostce Hotki jest tak uniwersalny - kobiety noszą go jako ozdobę - ludzie w klimacie - mogą się domyślać znaczenia - niestety w większości przypadków niestety mylnie ponieważ jest on dość powszechną ozdobą.

post-10913-0-80981800-1416511054_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

społecznie akceptowalnego

Berecik...

dyskretnego

hmmm... czyli nie berecik...to może jakiś szyfr jak w czterech pancernych z Zuzanną co lubi je tylko jesienią. Hasło, odzew. Np ten z komiksu Tytusa Romka i Atomka. Hasło: Czy nie uważa pan że muzyka jest za głośna? Odzew: Niech pan mówi głośniej bo muzyka jest za głośna. I zapada taka cisza.... Hej, jaki masz Nick Na Forumie... Ale powstaje znów problem gdy nie gra muzyka, hmm...

bransoleta, przypinka, czy zawieszka, coś co można zdjąć w każdej chwili

Wstydzisz się swoich rogów?

Sorki Panowie, ale jakoś tego nie akceptuję

Cuckold, ogólnie nie jest społecznie akceptowalny, Gdyby tak pan Kazio idąc z Tobą po niedzielnej sumie o 13:00 do domu, dowiedział się co tu robisz, to efekt byłby podobny?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wstydzę się swoich rogów.

Nie Ciebie cytowałem, tylko Mencziego. Poza tym, nie powinno się brać tej dyskusji zbyt dosłownie. A jak w Twoich kręgach zawodowych, byłoby widziane hasło z tytusa romka i atomka?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja też się nie wstydzę rogów, po prostu praca wymaga czasem odpowiedniego dress code do którego nie pasowałby umalowany paznokieć. Ale jak wpadnę na inny dobry pomysł podrzucę. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak wpadnę na inny dobry pomysł podrzucę. :)

A moze sygnet indywidualnie grawerowany ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to bardzo ciekawy pomysł - Forumowe oznaczenie rogaczy, kochanków, bulli. Sprawa do rozważenia :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobione Wasza Ekscelencjo kropka ok rogata wersja ni cholery mi nie wyszła

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze sygnet indywidualnie grawerowany ?

Tutaj przyklad antycznego szlacheckiego sygnetu ktory jest jeszcze do nabycia albo skopiowania u wlasnego jubilera :

http://www.ebay.de/itm/Antiker-Wappen-Ring-in-750er-Gold-Karneol-Hirschkopf-Siegelring-Stag-Crest-/371217524399?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item566e49e6af

post-8255-0-72707900-1429024600_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...