Skocz do zawartości
Ogier z Gdańska

Biżuteria dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wiele się tu pisało biżuterii dla Hotki czyli o łańcuszku na kostce....a może każdy rogacz powinien mieć coś takiego na szyi?

Ciekaw jestem opinii czy podoba się pomysł.

post-10344-0-84588200-1416474735_thumb.jpg

post-10344-0-19767600-1416474741_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat dobry i nie rozumiem, dlaczego umieściłeś to w dziale Na wesoło. Co tu jest do śmiechu? Uważam, że warto podyskutować na temat męskich "oznaczeń" bycia w temacie cuckold i to wcale, nie w żartobliwym tonie, którego mamy tu dużo i o wiele za dużo. Temat przenoszę do bardziej wartościowego działu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko co by to miało być? 

U kobiety, na pięknych nóżkach bransoletka wygląda ślicznie, a znaczenie tego symbolu u mnie powoduje automatyczny wzwód:)

Poza tym nie wszyscy wiedzą co on oznacza więc można używać go całkiem legalnie niekoniecznie narażajac się na zdemaskowanie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak,  przedstawiona przeze mnie zawieszka, jest do kupienia w normalnym sklepie z biżuteria dla facetów. I to bez żadnych podtekstów. Czyli tak naprawdę, każdy może ją nosić nawet osoby nie będące w temacie a co za tym idzie również ( podobnie jak bransoletka na nodze kobiety) większość osób z poza kręgu zainteresowanych nie była by w stanie odczytać znaczenia tej zawieszki.

Wrzuciłem fotki jako przykład, przeglądając (jak już wyżej pisałem ) biżuterię męską i patrząc na tą zawieszkę skojarzyła mi się z klimatami cuckold.

Może inni forumowicze znaleźli bądź znajdą inne przykłady biżuterii dostępnej  dla każdego, która nasuwa skojarzenia z klimatami cuckold,

Z drugiej strony ciekaw jestem czy delikwent, który kupił sobie taką biżuterie bo mu się ona po prostu podobała i ją nosi.... gdyby się dowiedział jakie skojarzenia może ona powodować a nigdy nie miał żadnych kontaktów z klimatami ...czy nadal by ją nosił i jaka minę by miał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co ciekawe naszyjnik na stronie sklepu opisany jest jako Łowca :lach: ,

Sam bym takiego nie założył, ale to dlatego że nie lubię biżuterii.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem ... wrzuciłem temat do działu na wesoło , głownie z tego powodu iż faktycznie jest to biżuteria dla zwykłego śmiertelnika..a gdy ją ujrzałem to trochę się uśmiałem ale z fakty swoich automatycznych skojarzeń co do klimatu i wyobrażając sobie właśnie minę faceta nie związanego z klimatem gdy np spotyka kolegę który jest osadzony w klimatach i tłumaczy mu swoje skojarzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam że tego typu zawieszki znajdą się głównie wśród akcesoriów łowieckich i ktoś postronny kto ją zobaczy to skojarzy z łowiectwem, myślistwem .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest biżuteria ale:

koszulka dla rogacza:

abercrombie-fitch-polo.jpg

a dla hotki modele z tej firm która ją produkuje:

abercrombie-and-fitch-store-models-vogue

Jak ktoś będzie miał okazję to jako ciekawostkę można iść do ich sklepu.

Za drzwiami stoją rozebrani do pasa napakowani modele.

W środku ubrania po sufit, zapach perfum i muza.

8120248989_49a34dfecd.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Roznegliżowane chłopaki są tylko w dniu otwarcia :P

Ale prawda - wygląd jest brany pod uwagę przy zatrudnianiu personelu tych sklepów, również płci żeńskiej :redevil:

stoją rozebrani do pasa napakowani modele.

W środku ubrania po sufit, zapach perfum i muza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Roznegliżowane chłopaki są tylko w dniu otwarcia :P

Ale prawda - wygląd jest brany pod uwagę przy zatrudnianiu personelu tych sklepów, również płci żeńskiej :redevil:

Jak byłem w jakiś dzień to stał jeden i "brzuch suszył".

Panie mogą żałować że u nas nikt nie wpadie aby ochroniarzy (stosownie zbudowanych) bez koszulek puścić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...