Skocz do zawartości
jennifer

Kobieta wyzwolona

Rekomendowane odpowiedzi

Chcesz powiedzieć, że Ty tak będziesz zabawnie teoretyzował dopóty, dopóki Twa Pani się nie obudzi???  :facepalm:  :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza internet i tak jest teoretyzowaniem  .... szanse na spotkanie się w realu są bliskie zeru więc mogę

bez większego ryzyka wylizać Ci stopki  i sprawdzić Twoją reakcję na całowanie kostek od stóp (tych po wewnętrznej stronie)

i tych miejsc pod kolanem i wewnętrznych stron ud a potem cipki od dołu tam gdzie wchodzi .... i do góry gdzie cipka jest miękka i gładka

i jak się rozchyli język ... płatki to ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się porzygam. :lach:

Oczywiście tak czysto teoretycznie. ;)

szanse na spotkanie się w realu są bliskie zeru

Mylisz się! Są zerowe! I nie dlatego, że tak dzielnie deklarujesz swoją monogamię. 

Edit. ale zaintrygowałeś mnie! W życiu nie widziałam rozchylonego języka! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Szanowna Hotko ale ....

płatki cipki można i wylizać i wycałować .....

wiem , że jestem amatorem  i ni cholery nie jarzę

bazy i odróżniam tylko płatki te z przodu (takie mniejsze)

potem te większe .... potem cipka .... tam taki języczek ... do ssania

i wnętrze do lizania .... a gdyby sięgnąć językiem głębiej ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i jak się rozchyli język

To Twoje słowa, prawda?

a gdyby sięgnąć językiem głębiej ....

Podpowiem - szyjka macicy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa kameleon nie jestem do szyjki macicy nie sięgnę .... mam szansę sięgnąć jakieś 5-7 cm w głąb ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama często używam "...", ale w Twoim wypadku to kompletnie nie rozumiem po co go używasz. No kurwa, wkładasz język w cipę i... kurwa, domyśl się Czytelniku, bo kiego chuja ten wielokropek. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No kurwa, wkładasz język w cipę i... kurwa, domyśl się Czytelniku, bo kiego chuja ten wielokropek.

No kurwa i znowu klawiatura cała uebana kawą.. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze starej daty jestem .  Dla mnie określenia wulgarne są nie do przyjęcia !!!!

Jeżeli szanowne Hotki se życzą to jest ich problem ....

Wiem , że niektórych mogą śmieszyć płatki , kwiatki , ale .... jak się komuś    nie podoba to niech ...

Dla mnie Facet odnoszący się do KOBIETY bez szacunku prosi się o wpierdol ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Boszszsz, idę spać, mam kropki przed oczami, duuuuuużo, bezsensownie użytych kropek.

Dla mnie określenia wulgarne są nie do przyjęcia !!!!

A to ciekawe, bo niedawno "kurwami" na forum rzucałeś. ;)

A jeśli masz na myśli wulgarne określenia kobiety - skoro Twoja Pani Cię włącza i wyłącza, to gdyby sobie zażyczyła, to MUSIAŁBYŚ! W końcu sam twierdzisz, że jesteś jej własnością. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...