Skocz do zawartości
jennifer

Kobieta wyzwolona

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba powinnam się położyć. Robię się nieprzyjemna :)

Dobrej nocy!

Zouza .... nie hehehaj  byłoby ciekawiej

o ile wiem kobiety mają ok 18000 punktów erotogennych j a zlokalizowałem zaledwie połowę ....

Sam jestes erotogenny!!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosiu, nie wystarczy znaleźć włącznik. Trzeba jeszcze wiedzieć jak go użyć. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestes erotogenny!!!!

Jeden, wielki punkt "erotogenny". :D

Red, jesteś okropna. :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosiu, nie wystarczy znaleźć włącznik. Trzeba jeszcze wiedzieć jak go użyć.

Ktoś powinien znaleźć tu raczej swój wyłącznik. I nie zawahać się go użyć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zu .... ja to głupkowaty jestem ..... wydaje mi się że jak Kobiecie jest dobrze to jest OK ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod warunkiem, że nie wydaje Ci się, że jest jej dobrze i że dobrze to jest tak, jak Ty proponujesz. ;)

Ale sobie zostaw teorię, praktykę innym (wszak sam wykrzyczałeś swoją monogamiczność ;) ).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o ile wiem kobiety mają ok 18000 punktów erotogennych j a zlokalizowałem zaledwie połowę ....

Robi wrażenie, choć w pierwszej chwili przeczytałem "pochwę".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś powinien znaleźć tu raczej swój wyłącznik. I nie zawahać się go użyć.

Hahahahahahaha :lach: O Jezuuu błagam zbastujcie trochę, bo moim śmiechem budzę drugą połowę, która usiłuje spać obok!!!! :->  :->  :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry wyłącznik ma moja Pani .... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...