Skocz do zawartości
jennifer

Kobieta wyzwolona

Rekomendowane odpowiedzi

- doktor, on się sadzi na kotę, to chyba doktor nie wyciął wszystkiego co należy! - gadałam zbulwersowana

- a to Pani nie wie, że seks jest w głowie? - wet był bardzo zdziwiony.

Jak to natura o wszystkim pomysli :lach:  u czlowieka rowniez :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego razu w naszym domu pojawił się drugi kot, a właściwie kota.

Pierwszy (kocur) od dawna wykastrowany. Gdy kota osiągnęła wiek niezbędny do wykonania zabiegu sterylizacji, została temu poddana.

Trochę trwało zanim wróciła do normalnej kociej formy. Gdy jednak to nastało, zauważyłam niepokojącą mnie sytuację; otóż wykastrowany kocur rozpoczął akcję mającą na celu realizację kopulacji. Bez pardonu wlazł na wysterylizowaną kotę wbijając jej kły w kark i przytwierdzając ją do podłoża. Zbulwersowana zadzwoniłam do weta:

- czy doktor aby dokładnie powycinał naszemu kocurowi to co należy?

- a co się dzieje? - wet

- doktor, on się sadzi na kotę, to chyba doktor nie wyciął wszystkiego co należy! - gadałam zbulwersowana

- a to Pani nie wie, że seks jest w głowie? - wet był bardzo zdziwiony.

Opowiastka z wesołego życia z kotami ma celu uświadomienie, że seksem zawiadują nie "inne okolice głowy", ale właśnie głowa w całości i to niezależnie od gatunku.

;)

Mogłaś zapytać czy wśród kotów nie ma rogaczy...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłaś zapytać czy wśród kotów nie ma rogaczy...

Możliwe nawet że są wśród zwierząt Rogacze, tak samo jak wśród nas, naczelnych. Nie pamiętam kto i gdzie o tym pisał, (chyba Red?) że samce zgadzają się na kopulację innych samców z ich samicami, jeżeli spełniają określone warunki. Unfortunatelly, tylko tyle zapamiętałem z tych kwestii, nie pamiętam nawet gatunku i nadmieniam, że oczywiście nie chodziło o ludzi. Trochę (pozornie) też odbiegnę od tematu i opowiem Wam coś. Widziałem wczoraj na Youtube filmik z gatunku "śmieszne kompilacje zachowań zwierząt" w którym pies ogryzający kość na kanapie, atakował swoją własną łapę, bo ta, zachowywała się tak jakby nie należała w ogóle do niego. Widać było prawdziwą nienawiść w jego oczach, do jego własnej łapy. A ludzie też chorują na tę rzadką odmianę choroby (psychicznej) w której nagle przestają akceptować jedną ze swoich kończyn. To nie jest moja ręka. To nie jest moja stopa, to obca stopa. Można o tym poczytać w sieci. Zwierzęta naprawdę są jak ludzie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nieeee, to ja znam tylko opowieść, jak to żona (niecuckoldowa) przyłapana na barrrrdzo gorącym uczynku mówiła: "to nie moja pizda, to nie moja pizda". ;)

Co do zachowań zwierząt, to czy czasem nie chodziło o szympanse Bonobo? Tam bowiem każdy z każdym, ile wlezie, na powitanie, na przeprosiny, na przypodobanie się, itd, itd. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam kto i gdzie o tym pisał, (chyba Red?) że samce zgadzają się na kopulację innych samców z ich samicami, jeżeli spełniają określone warunki.

Jam to pisala. Brawo, Duce.

O gorylach. I innych naczelnych. Pozyczaja sobie dziewczynki w zamian za lojalnosc. Buduja hierarchie w ten sposob. Bardzo to meskie :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizas, wyobraziłam sobie goryla przerzucającego sobie Red przez ramię i taszczącego Cię w krzaki. :lach:

Pardon, nocna głupawka mnie dopadła. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co? Powiedział, że z loda może zrezygnować? :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek feel_it

Kobieta wyzwolona, to często marzenie wielu mężczyzn. Kojarzy się z otwartą w sprawach seksu, odważną, nawet łatwą. Wielu mężczyzn o takiej kobiecie marzy, ale często pozostaje w błędzie. Nie można wyzwolenia kojarzyć tylko z seksem. To nie jest istota wyzwolenia. Kobieta wyzwolona, to taka która wyrwała się okowów ograniczeń społecznych, narzuconych wielowiekową tradycją, uświęconą autorytetem kościoła katolickiego, wynikającą z patrialchalnego systemu. To właśnie czyni kobietę wyzwoloną, a nie otwartość w seksie i puszczanie się na prawo i lewo. Wręcz przeciwnie, kobieta wyzwolona nie musi być łatwa, może mieć swoje zasady, którym jest wierna i właśnie przez swoje wyzwolenie nie ulega łatwo wpływom mężczyzn i nie nagina ich dla ich potrzeb. I tu często pojawia się pierwsze rozczarowanie, wynikające z naiwności wielu mężczyzn. Kobieta wyzwolona przez swoją otwartość i chęć poznawania świata, ma otwarte horyzonty i dużą wiedzę. Ma świadomość jak wygląda świat i nie ogranicza się do kuchni i swojego podwórka. To kobieta która zna swoją wartość i ma wymagania, także wobec mężczyzn. I tu niestety pojawia się problem, bo wielu tym wymaganiom nie potrafi sprostać, oczekując posłusznej, pokornej, z klapkami na oczach i dającej zamknąć się w kuchni kobiety, a jednocześnie otwartej w sprawach seksu. Tych dwóch żywiołów niestety nie da się połączyć, bo są od siebie biegunowo odległe. Niestety ten sposób myślenia przejawiają głównie mężczyźni o ograniczonej zdolności postrzegania świata i oceny faktów, żyjący w swoim zamkniętym świecie. Jednym słowem mężczyźni niewyzwoleni. A niestety kobieta wyzwolona oczekuje mężczyzny również wyzwolonego. Może trochę odbiegłem od tematu, ale panowie, apel ode mnie. Jeśli chcecie zdobyć kobietę wyzwoloną, pomyślcie nie tylko o swoich potrzebach, ale przede wszystkim o oczekiwaniach kobiety. Kobiety wyzwolone są trudne w zdobyciu i jeszcze trudniej związek z taką kobietą utrzymać. O taką kobietę trzeba zabiegać i starać się. Inaczej odejdzie, bo w przeciwieństwie do kobiet ograniczonych, ona wie, że nie jesteś jedynym mężczyzną na świecie, a podobnych do Ciebie jest na pęczki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...