Skocz do zawartości
Jokanmalutki

Trudno wytłumaczyć....

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem facetem ale tę fantazję piszę z punktu widzenia kobiety trudno właśnie mi to wytłumaczyć nawet nie wiem jak siebie zklasyfikować gdyż sama tematyka cuckold bardzo mnie podnieca ale nie potrafię znaleźć w niej dla siebie miejsca jestem w tym wszystkim raczej zawsze mocno podnieconym obserwatorem :-)

Coś mnie kręci takie męskie prawo dżungli samica odchodzi z silniejszym i tyle wiem że to płytkie ale mam taką fantazję

- że ktoś leje mojego faceta obezwładnia go i mnie bierze na jego oczach

- jeszcze drwiąc sobie z niego i jego męskości, a mi na początku się to nie podoba a później jestem cała rozpalona

On będzie leżał zbity i związany a ja będę wykorzystana przez obcego kolesia który jest szefem mojego faceta i przyjechał do nas z kurtuazyjną wizytą biznesową panowie popili i gdy ja usługiwałam ten obcy się na mnie rzucił mój chłopiec chciał mnie bronić ale był zbyt pijany

dał się związać i łatwo obezwładnić

a na koniec dla uciszenia został zakneblowany moimi stringami

no i wtedy dobierasz się do mnie jak już poradziłeś sobie z moim facetem

ja się stawiam ostro prosząc o pomoc mojego chłopca

a Ty się śmiejesz z Jego męskości i że nic nie może zrobić a że mi i tak się będzie podobało

wyciągasz ze spodni swojego k!#$%sa

patrzę z przerażeniem na tak wielką pałę

boję się że nie dam rady ukryć rozkoszy

oblizuję nerwowo wargi i łapię się na tym że chciałabym już mieć go w ustach k!#$%s mojego faceta przy Tobie to jakaś marna zabaweczka wiele razy zapewniałam tego zakompleksionego mikruska że rozmiar nie ma znaczenia ale jak widzę taką pałę budzi się we mnie coś czego nie znałam wcześniej nagle tylko to jest najważniejsze walczę sama ze sobą chcę mu pokazać że prawdziwy mężczyzna z penisem a nie kciukiem między nogami może mu dziś udzielić lekcji jak mnie zerżnąć a z drugiej strony jest mi żal tego przegranego człowieczka... ale zła moc we mnie wygrywa immponuje mi Twoja męskość i pewność siebie i to jak panujesz nad nim widać że się Ciebie boi wszyscy w tym pomieszczeniu wiemy że nawet rozwiązany nie będzie miał odwagi Ci się sprzeciwić ja zła na niego że oddaje mnie bez walki chcę w tym uczestniczyć jakaś część mnie chce go ukarać

krzyczę że nie chcę ale Ty wkładasz mi dwa palce do cipki

i wyciągasz całe mokre :)

pokazujesz to mojemu facetowi i mówisz "widzisz ta suka tego chce i tej nocy będzie moja w Twoim domu w Twoim wyrze będę Ją rżnął jak Ty nigdy nie potrafiłeś"

a Ty będziesz leżał i posłusznie czekał aż twoja kobieta będzie zadowolona

każesz mi go rozebrać

i pytasz czy wolę spróbować prawdziwego mężczyzny...

ja patrzę na swojego faceta który się poryczał z bezsilności

i kiwam głową zrezygnowana, że tak

spokojnie teraz jak już masz wszystko pod kontrolą wyluzowałeś się

i rozsiadasz się na kanapie jakbyś to Ty był panem tego domu

ja już przed Waszym przyjściem byłam ostro odstrzelona na prośbę swojego faceta chciał się mną przed Tobą pochwalić i zaimponować że jest coś czego możesz mu zazdrościć nie przewidział tylko tego że prawdziwy mężczyzna bierze to na co ma ochotę bez względu na konsekwencje teraz gdy jego sytuacja wygląda tak żałośnie moja mini pończochy wysokie szpilki i bluzka z dekoltem pod którą nie ma stanika wyglądają jak prezent dla prawdziwego Bossa od nic nieznaczącego jego przydupasa

ale Ty mi każesz się przebrać

chcesz tylko bielizny i szpilek

gdy wychodzę z łazienki przebrana mój chłopak orientuje się że jeszcze mnie nie widział w tej bieliźnie

kupiłam seksowny komplecik chciałam mu zrobić niespodziankę no i w pewnym sensie zaskoczony jest

przestał się mazać i nawet widać że jego maluszek uniósł główkę wygląda żałośnie siedzi skulony z opuszczoną głową co jakiś czas tylko bada mnie wzrokiem i widzę że jest w nim wątpliwość po której jestem stronie a wie że z opuszczonymi gaciamii jedną trzecią między nogami w porównaniu z Tobą jego akcje zbyt wysoko nie stoją gdy go rozebrałam roztrzęsionego stwierdziłeś z pogardą że nie trzeba już go wiązać bo nie stanowi zagrożenia

dostrzegasz jego liliputka we wzwodzie i śmiejesz się z niego że dziś może liczyć tylko na własną rękę bo ta suczka jest dziś Twoja a gdy z nią skończe to jej rozepchana cipka nie będzie umiała stwierdzić czy już w nie jesteś czy jeszcze nie

każesz mi klęknąć na kolanach i mam podejść do Ciebie przez cały pokój na czworakach

nie zwracając uwagi na protestującego chłopca ze wzwodem robię co mi każesz

nie potrafię też ukryć delikatnego uśmiechu którym daję d o zrozumienia że już nie jestem jego i że za chwilę zobaczy mnie taką jakiej mnie nigdy nie znał bo nie potrafił nigdy obudzić we mnie posłusznej suczki swojego pana

Twój k!#$%s już w pełnym wzwodzie ale najpierw przesuwasz się na brzeg kanapy i każesz mi powąchać Twoje jaja

i kładziesz mi pałę na twarzy

jest ogromny

Twoje jaja pachną pięknie mieszaniną potu i perfum męskich firmowych na które mojego nie stać

układam się tak aby mój chłopiec był do nas tyłem i zaczynam lizać Ci jajka

ale Ty śmiejesz się z tego i mówisz mu że jego ukochana właśnie wylizuje Ci jaja

ja kiwam po cichu Tobie w twarz żebyś nie mówił tego proszącym wzrokiem błagam Cię abyśmy zamknęli go w kuchni...

ale Tobie to w ogóle nie przeszkadza

wręcz Cię to nakręca jeszcze bardziej

zsuwasz się jeszcze bardziej z kanapy i rozsuwasz swoje pośladki tak bym mogła i tam Cię wylizać

mój czerwony jak burak patrzy jak posłusznie robię to o co on nawet nie miał prawa mnie prosić bo wiedział że dostanie w twarz mimo że sama często kazałam mu lizać moje stópki i rowka sam doczekał się tylko zwykłego seksu i pogodził się już że jest z przyzwoitą dziewczyną która pewnych rzeczy nigdy mu nie zrobi i tak się cieszył bo jego koledzy tego nie wiedzieli i cieszył się jak mu zazdrościli a konkretów im nie zdradzał

wstajesz z wylizaną przeze mnie dupą i wpadasz na diabelski pomysł

żebym po tym jak Ci lizałam tyłek i jaja pocałowała swojego chłopca z języczkiem

jestem Twoją suczką i grzecznie robię wszystko co każesz

wyjęłam stringi z jego ust i pocałowałam go wyjątkowo obficie

widzi w moich oczach coś czego nie znał ogromne podniecenie i zarazem ironię i pogardę w stosunku do niego

włożyłam mu z powrotem stringi do ust i poklepałam z politowaniem dając do zrozumienia że to był raczej nasz ostatni pocałunek

Ty podchodzisz do Niego

i dosłownie na jego oczach pakujesz mi całego k!#$%sa w usta

rżniesz mnie w usta pół metra od jego rozmazanej od łez twarzy ten frajer coś mruczy ale każesz mu się zamknąć i już cisza....

On jest w szoku widząc jak połykam prawie całego Ciebie klęcząc trzymam ręce z tyłu za długie obcasy moich szpilek kieyś ubłagał mnie na rocznicę abym wzieła mu do buzi najpierw się zgodziłam ale już w łóżku rozmyśliłam się i powiedziałam mu żeby nie zmuszał mnie do takich perwersji bo to nieprzyzwoite a jak chce loda to niech szuka jakiegoś kaszalota bez zasad bo ja jestem z dobrego domu i takich rzeczy nie robię

a tu połykam taką maczugę na jego oczach

no cóż kobieta zmienną jest :-)

wyjmuję go aby odetchnąć wyciągam język a Ty bijesz mnie nim delikatnie po policzkach i języczku

nagle wkładasz go ostro idochodzisz mi w gardle

krztuszę się ale połykam prawie wszystkoo kilka kropel spada mi na piersi

biorę na paluszek i zlizuję resztki spermy ze swoich piersi :)

patrząc z tym nieusuwalnym uśmiechem w strnę tego osiołka

on zaczyna coś mamrotać że za bardzo się angażuję jak na to że jestem wykorzystywana

to mnie wkurza i pozwala już poluzować całkiem hamulce

Ty się śmiejesz z niego i mówisz że niech się cieszy że ma tak seksowną dziewczynę bo inaczej sam musiałby robić loda za to że zawracał Tobie głowę z interesem który wiadomo że nie wypali

ja jeszcze raz zbieram resztki Twojego nasienia ze swoich cycuszków i tym razem wpycham jemu do ust do wylizania po czym nie wstając z kolan podchodzę do Ciebie

a Ty już nieco zwiotczałym kut.asem uderzasz mnie delikatnie po twarzy

i każesz sobie podać drinka

ja wychodzę do kuchni a Ty nagi od pasa w dół rozwalasz się na kanapie i uśmiechasz się sam do siebie

zwracasz się do mojego chłopca - tak piesku to jeszcze nie koniec ta laska zrobiona na twoich oczach to dopiero początek zabawy zaraz zacznie się ostre rżnięcie

popełniłeś błąd przyprowadziłeś do domu gdzie trzymałeś niedoruchaną Sucz prawdziwego mężczyznę sam się prosiłeś aby ci ją odebrać

ja w tym czasie przynoszę Ci drinka i siadam obok Ciebie jesteś Panem i Władcą całej sytuacji wszedłeś do domu innego mężczyzny wziąłeś jego kobietę na jego oczach a jego upokorzyłeś wiesz że możesz zrobić z nią co chcesz i wiesz że podświadomie ona pragnie tego bardzo pragnie być porządnie zerżnięta przez prawdziwego faceta z wielką pałą

a Ty w oczekiwaniu na kolejny wzwód naśmiewasz się z mojego chłopca, wyraźnie usatysfakcjonowany swoją wyższością nad nim i rozbawiony opowiadasz mu o tym jak to widziałeś od początku wizytę u nas

że wchodząc do naszego domu od razu zwróciłeś uwagę na moje cycki

i już na wstępie szykowałeś grunt pod to aby mnie zerżnąć

opowiadasz mu mimo mojego sprzeciwu anegdotkę o tym jak to on poszedł po przyjściu się odświeżyć do łazienki a Ty wykorzystałeś ten moment i wszedłeś za mną do kuchni i łapiąc mnie mocno za piersi przywarłeś do mojej pupy mówiąc że masz nadzieję że będę posłuszną suczką dzisiejszego wieczoru i wziąłeś moją rękę położyłeś sobie na krocze

a ja czując jakiego potwora masz w spodniach kiwnęłam tylko głową i wtedy już wiedziałeś że nie będę stawiała oporu i że trzeba tylko oznajmić ci że ta kobieta nie jest już twoją partnerką tylko tylko kochanką twojego szefa a więc twoją panią piesku

i tak ty masz noc do rozmyślań o swej degradacji na dno życia a w tle jęki zdziwienia Suki która pierwszy raz czuje k!#$%sa w miejscach do których twojemu nawet nie było blisko

Przed chwilą
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...