Skocz do zawartości
Zouza

Czego nie lubicie robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Nienawidzę prasować

Za to gotować uwielbiam. Jak mogę mieć otwarte przy tym piwo lub szklaneczkę czegoś mocniejszego :)

ba wtedy to ja nawet gotować nie muszę ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Depilacji, choć efekt po jest fajny, ale w trakcie i przy odrastaniu dramat.

Zakupów. Ja wiem czego chce i nienawidzę chodzić po sklepach i tego szukać. Nie kupuje konsumpcyjnej ideii przyjemności tzw. "polowania". Co najwyżej polowanie na upatrzony ciuch na wyprzedaży. 

Najchętniej miałabym swojego krawca i tylko mówiła czego potrzebuje i czekała na gotowy produkt.

Doświadczam też zjawiska paradoksu nadmiernego wyboru. Gdy masz zbyt duży wybór to cokolwiek nie wybierzesz i tak masz poczucie, że być może wybrałeś źle, że inna opcja mogła być lepsza. Także jak coś sobie wymarzę, to szukam tego i tylko tego, zakładam i jak dobrze się w tym czuje, to już niczego więcej nie sprawdzam. Tak było z suknią ślubną. Wymarzyła mi się jedna, pojechałam po nią na drugi koniec Polski, przymierzyłam, mnie się podobało, siostrze się podobało, mamie się podobało, jeszcze tylko próba dziecięcej szczerości i kiedy nawet 8 letniej siostrzenicy się spodobało, to już nic nie mierzyłam tylko wpłaciłam zaliczkę. Choć każdy był zdumiony jak tak można ;)

Nienawidzę myć w zmywarce bo każda zmywarka dobrze zmywa do roku czasu a potem się zaczyna: niedomywanie, niedoczyszczanie,zapychanie się i wysłuchiwanie, że na pewno działa, tylko używam nie tych kapsułek/metod czyszczenia/źle konserwuje jada jada. Wolę dwa razy dziennie zmywać ręcznie na zasadzie "raz a dobrze" jak nastawiać zmywarkę a potem nastawiać znowu i znowu bo co chwila coś jest niedomytego.

Nienawidzę nawlekać pościeli.

I najbardziej : nienawidzę lepić pierogów. A Wichura je uwielbia, niestety  :P Nienawidzę, bo nad garami stoisz 3h żeby to wszystko polepić a zjadasz w 5 minut.Przy czym część pierogów trakcie gotowania się rozklei i szlag je trafi. A na dokładkę 6 pierogów ma tyle, co mój mięsno-warzywno-kaszowy solidny obiad. A się sześcioma nigdy nie najesz. Pierniczę taki biznes...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A na dokładkę 6 pierogów ma tyle, co mój mięsno-warzywno-kaszowy solidny obiad. A się sześcioma nigdy nie najesz.

Ło matko! Serio??? :shock:

Nienawidzę się rozpakowywać po jakimś wyjeździe.

Niby ciuchy od razu do prania, więc moment, ale buty, tona jakichś kosmetyków i bzdetów leży kilka dni i błaga o wypakowanie. :D

Nie lubię też przygotowywania jedzenia do pracy i noszenia jakichś durnych pojemniczków z sałatką, której i tak pewnie nie będę miała czasu zjeść.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię...

Prasować.

Rozpakowywać walizek.

Zakupów spożywczych.

Zmywania makijażu.

Myć dużych garów.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co mnie zawsze wkurza i nie lubie robić to po pierwsze wyjmowanie garów ze zmywarki. Robię to wtedy gdy mam pełen zlew brudnych naczyń inaczej mam to w d...

Dwa to prasować i segregowac ubrań. Jeden wielki rozpierdolnik do czasu aż się za to wezmę.

Trzy - wyrywać brwi. Boli jak cholera

Cztery - myć podłogi. Moje dziecko potrafi ją ufajdać w 5 min po jej umyciu i szlak trafia moje starania :D

Pięć - oblekać pościeli

/Ona

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło się od tego

Wiadomo, kobiety muszą być zadbane. Niektóre zabiegi, czy czynności sprawiają nam przyjemność. Ale pewnie są i takie, których nie lubimy robić, a i tak zazwyczaj robimy.

a poszybowaliśmy zupełnie poza temat ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię chodzić do fryzjera, jest to dla mnie zmarnowany czas.

Nie lubię robić zakupów dlatego wcześniej robię rozeznanie w necie i jadę już po konkretną rzecz.

Ooo tak, podobnie jak Ritta nie lubię rozpakowywania walizek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

B. Prac polowych - zbierać ziemniaków. Q...a jak sobie przypomnę wykopki szkolne....

Aczkolwiek w LO już było nie źle, jakieś winko się też znalazło na wyjeździe....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Panie! Wiadomo, kobiety muszą być zadbane. Niektóre zabiegi, czy czynności sprawiają nam przyjemność. Ale pewnie są i takie, których nie lubimy robić, a i tak zazwyczaj robimy. :mrgreen: Ja nie lubię malować paznokci. I nie jest istotne, czy robię to sama, czy u manicurzystki (ale już umalowane lubię mieć :-P ). I nie lubię golenia miejsc intymnych, chociaż jak już jest po, to czuję się komfortowo. A Wy? Panowie, jak to jest u Waszych kobiet?

A może już dość oftopowania?

Temat miał dotyczyć jw.

Zaraz go wyczyszczę.

Edit: a doobra, już nie będę nic wycinać, ale od teraz proszę już o odpowiedzi wyłącznie na temat!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię malować paznokci, dlatego jeśli już to wybieram się na manicure.

Nie lubię chodzić do fryzjera, dla mnie to żadna przyjemność spędzić tam 2 godziny popijając kawę i czytając nudne magazyny.

Nie lubię depilacji, smarowania ciała balsamami, nakładania maseczek czy odzywek na włosy.

Hmm stwierdzam, że w sumie nie lubię większości zabiegów ale uwielbiam czuć się zadbana, dlatego mimo wszystko, poświęcam na to czas ;)

P.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...