Skocz do zawartości
Zouza

Czego nie lubicie robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Siateczka działa?

I to jak :mrgreen:

w ukazywaniu golizny nieco wstydliwa jestem.

Ty nie musisz się niczego wstydzić.Piękna jesteś i masz czym zachwycać facetów :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Pablo! Słodki całus dla Ciebie!!!! :-> Skoro jesteś już bullem mogę oficjalnie - organoleptycznie bym wolała! :mrgreen:

Ja tu kombinacje ze zdjęciami sprzed 4 lat - a tu galerii niet... :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek anum

ona:wtrącę parę groszy, przerywając Wam miłą pogawędkę wracając do tematu- uwielbiam zadbane stópki,ale nie robie tego sama...bo nie dam rady się tak powyginac...nie lubie depilacji, długo i boleśnie to przechodze,nie lubie golenia się, co czynię częściej.

Nie lubię także zakupów ciuchów- tez tak mam, że w jak w "klacie" dobre to na dole za luźno i na odwrót.Nie lubie kupować też butów, ciężko mi znaleźc w moim guście :):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię robienia manicure- nie wazne, czy robię sama, czy kosmetyczka.

Piłowanie paznokci wprawia mnie w dygot :evil: .

Depilacja mi nie straszna, za to wrastające włoski po niej- koszmar !

Dlatego znów skazana jestem na golarkę.

A szkoda....

Niecierpię też prać ręcznie i myć gołymi rękami mięso ( robię to w rękawiczkach).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przeciwieństwie do większości kobiet nie lubię zakupów!!!! Łażenie po sklepach mnie męczy, świat wyglądał by piękniej gdybym wchodziła do sklepu, a w nim znajdowały by się rzeczy idealnie takie, których szukam:) Co do malowania paznokci to uwielbiam;) Depilacja stanowczo na nie, tak samo jak i malowanie się. Stawiam na naturę więc w gre wchodzi tylko tusz do rzęs i lekko widoczny błyszczyk;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej znienawidzone i najgłupsze  zajęcie : samodzielne farbowanie  odrostów. (!!!) Nastepne niezaszczytne miejsce ma  depilacja bo pracochłonna, potem  manikiur i wycinanie skorek ( niestety muszę). Samo malowanie  paznokci uważam za znacznie przyjemniejsze.

Niespecjalnie  lubię się malować  na co dzień, ale czego  już kompletnie nie cierpię to  zmywania makijażu. .   

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie cierpię chodzić na zakupy. Nie znoszę galerii handlowych. Nie lubię też kupować w internecie. W ogóle nie lubię temu czasu poświęcać. A lubię nowe buty i trochę mniej nowe ubrania. I znalazłam sposób na to moje nielubienie ale jednak nabywanie:-)

Często umawiam się że znajomymi w różnych miejscach. I tak idąc ulicami wypatruję na wystawach buuutów, które do mnie mówią "kup mnie". I tak mimochodem przy okazji przytulam kolejną parę. Ostatnia moja kawa była podwójne udana:-) mam nowe biutibuty :-)

Co do netu. To jak coś przypadkiem wpadnę, to linka do kolegi wysyłam z tekstem "kup mi proszę". On dopełnia formalności, paczka wpada do jego biura w którym zawsze ktoś jest a ja przy kolejnym spotkaniu odbieram graty i oddaję kasę :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączę do grona tych, które nie lubią zakupów. Chodzenie po galerii doprowadza mnie do apopleksji. I tak nic dla siebie nie znajdę. Na szczęście jest internet. Nawet buty kupuję online.

Ale jeszcze bardziej nie znoszę chodzić do fryzjera, czy w ogóle, gdy obca osoba robi cokolwiek przy moich włosach. Gdy mi się to jeszcze zdarzało to moja fryzjerka wiedziała, że sama je rozczeszę i wysuszę, jeśli zajdzie w ogóle konieczność suszenia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: kucze ja wszystko to lubię. Zakupy, manicure, pediciure, depilacje, fryzjera. Nie lubię: sprzątać, prać, gotować i tych wszystkich "babskich" robót.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha... a ja lubię sprzątać i prasować.... :) I odśnieżać :)

No nie żartuję, to takie wdzięczne zajęcia, od razu widać efekt :)

Ale żeby było w temacie to napiszę, że nie lubię gotować. A w zasadzie nie umiem łączyć składników w jadalną całość. Nic a nic mnie to nie interesuje :) I nie zamierzam w przyszłości się tym interesować również :)

PS. nie jestem niewolnicą porządków bynajmniej 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...