Skocz do zawartości
Zouza

Czego nie lubicie robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Panie!

Wiadomo, kobiety muszą być zadbane. Niektóre zabiegi, czy czynności sprawiają nam przyjemność. Ale pewnie są i takie, których nie lubimy robić, a i tak zazwyczaj robimy. :mrgreen:

Ja nie lubię malować paznokci. I nie jest istotne, czy robię to sama, czy u manicurzystki (ale już umalowane lubię mieć :-P ).

I nie lubię golenia miejsc intymnych, chociaż jak już jest po, to czuję się komfortowo.

A Wy?

Panowie, jak to jest u Waszych kobiet?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się zdarza mieć nieumalowane. :mrgreen: To tyyyyyyyle trwa :-P No ale u stóp, szczególnie gdy są odsłonięte palce, to jakoś nie lubię u siebie takich soute. :-P

Ja od jakiegoś czasu nie depiluję, tylko golę. A to dlatego, że do depilacji włoski muszą troszkę odrosnąć, co nie zawsze jest możliwe z wiadomych przyczyn. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy widać mi palce, a miałabym nieumalowane paznokcie, to czułabym się jakaś... goła. :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też za tym nie przepadam, może czasem bezbarwna pielęgnacyjnie, czasem błyszczyk. A nie przepadam za tym dlatego, że zawsze kleją mi się do ust włosy. Lekki wiaterek i już wystarczy. :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam sie, też nie lubię depilacji, straaaaasznie długo trwa. Paznokcie lubię malować :mrgreen: Nie lubię natomiast długo szukać czegoś na zakupach. Jeżeli w 3 sklepie nic nie znajdę to jestem zła, a że wybredna przy tym jestem strasznie to z reguły na starcie nie lubie zakupów ;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubię kupować bluzek i żakietów, chyba, że z dzianiny. A to z powodu biustu - jak dobre w talii, to nie dopinam się w "klacie"; jak dobre w biuście, to w pasie za wielkie. :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Buuuuuuty!!!!!!!!! Uwielbiam! Co też mówię? Kocham!!!

Żakiety, kostiumy - czasem muszę. :mrgreen:

Bielizna - tylko się wkurzam. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to z powodu biustu - jak dobre w talii, to nie dopinam się w "klacie"; jak dobre w biuście, to w pasie za wielkie.

Mimo to mi się podoba Twój biust Zuziu :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Pablo. :-> Siateczka działa? :mrgreen::-P Cieszę się, bo w ukazywaniu golizny nieco wstydliwa jestem. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...