Skocz do zawartości
Zouza

Czego w sobie nie lubicie?

Rekomendowane odpowiedzi

"Słomianego ognia" w sobie nie lubię. Szybko się zapalam, jeszcze szybciej gasnę, nudzę się. Rasowa bliźniaczka. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..a to, że jak już coś zaczynam, to nie umiem tego doprowadzić do końca.. hm..dziwnie to zabrzmiało..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

coś zaczynam

Mam nadzieję, że nie jest to to, co mam na myśli :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale Twojego, czy jego? :D;)

jak już coś zaczynam, to nie umiem tego doprowadzić do końca

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba każdy ma coś, czego w sobie nie lubi? A może się mylę?

myślałam :klaszcze: , że jesteś nieomylna

a tu DUPA :bananasex: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wrednego charakteru w sobie nie lubie....Ale ogolnie to jestem zajebisty :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubię swojej przesadnej nieprzewidywalności i spontaniczności. Wszystko muszę mieć k... spontaniczne, nawet planowanie musi być spontaniczne :D Nooo, wolałbym być trochę bardziej poukładany, przewidywalny nawet, a tak to sam siebie zaskakuję :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...