Skocz do zawartości
Zouza

Czego w sobie nie lubicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba każdy ma coś, czego w sobie nie lubi? A może się mylę?

Czego w sobie nie lubicie? Co chcielibyście zmienić?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie nie jest skierowane tylko do pań! :mrgreen:

Ja nie lubię swojego palenia. Próbuję z tym walczyć, ale... :-P

I nie lubię moich baaaaaaardzo miękkich i delikatnych włosów = układanie ich to katorga, a i tak po 5 minutach nie widać, że cokolwiek z nimi robiłam. :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie lubię moich baaaaaaardzo miękkich i delikatnych włosów = układanie ich to katorga, a i tak po 5 minutach nie widać, że cokolwiek z nimi robiłam.

hm.... zuza... gdyby nie to palenie to bym pomyślał że jesteś moją kobietą :mrgreen:

ja w sobie nie lubie tego że mam zbyt dużo pomysłów na raz: jednej rzeczy nie skończę, zaczynam często drugą albo udoskonalam jeszcze tą nieskończoną. I tego, że zbyt łatwo się rozpraszam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię  swojego małego wzrostu . Gdyby złota rybka zechciała spełnić jedno moje życzenie (zakładam że co do wyglądu,) powiedziałabym jej : chcę być wysoką dzidą. ;)  ;)

Nie lubię też  w sobie takiej cechy że kiedy już  psuje się jakaś moja  relacja ( nie mówię o małżeństwie, to inna bajka jest,) to  zniechęcam się i zamiast poprawiać i naprawiać  kusi mnie żeby po prostu odwrócić się  na pięcie i odejść. To być może  trochę szczeniackie, bo  to takie  pójście na łatwiznę, a może  to po prostu zwykły  brak wiary i przekonanie że drabiny się nie naprawia... dość  że  siedzi  już we mnie taki czort który kusi : bierz swoje zabawki i opuszczamy ten las...i często go słucham. Chociaż  co ciekawe, potem, już patrząc z  jakiejś perspektywy czasu rzadko żałuję. ;) Chociaż i tak bywa...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W gorącej wodzie kąpany, tego chyba nie luibię. O.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubię swoich siwych włosów i nieporadnosci względem pań. No i mógłbym być wyższy o 10cm.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Popękanych naczynek i tępego uporu :)

Iko, ale miałaś o sobie pisać, a nie o mnie! :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego, że sam nie potrafię się motywować do różnych działań. Muszę mieć towarzystwo, czas i miejsce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Czego w sobie nie lubicie?"

Ja nie lubię niczego w sobie :smutek3:  Nie jestem przecież pedałem :pali1:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...