Skocz do zawartości
Cuckoldplace

level 1

Rekomendowane odpowiedzi

Czas jednak powoli na realizację fantazji i zastanawiam się czy szukanie kogoś przez ogłoszenie w sieci jest ok, czy jest coś na co powinniśmy uważać?

Po co od razu przez Internet ogłoszenie. Zawsze możecie udać się do tradycyjnego biura matrymonialnego i tam poszukać, albo dać ogłoszenie w prasie. Na co wtedy uważać, hmm, niech pomyślę. Przy ogłoszeniu w prasie, to bym się wstrzymał z wyborczą, mogliby nie przyjąć do druku a co się tyczy matrymonialnych biur, to chyba trzeba zostawić swoje dane? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Realizacja fantazji cuckold "dręczyła" mnie od zawsze. W każdym w związków w jakim byłem dotychczas próbowałem sygnalizować swoją fantazję i sondować reakcję drugiej strony, niestety nie było pozytywnej odpowiedzi. W moim obecnym związku udało mi się w końcu "ukształtować" moją dziewczynę na tyle, że doszliśmy do momentu w którym ona jest zainteresowana spotkaniem z innym facetem. Często w łózku podczas seksu udajemy, że ja jestem nim itp. W jednym z takich momentów (mimo że nie mówiłem jej nic o cuckold) powiedziała do mnie że chciałaby żeby on miał większego ode mnie - poczułem wtedy dreszcz. Czas jednak powoli na realizację fantazji i zastanawiam się czy szukanie kogoś przez ogłoszenie w sieci jest ok, czy jest coś na co powinniśmy uważać? W jaki sposób np Wy sprawdzacie czy dana osoba "nadaje się" do wspólnej zabawy?

Bawie sie z moja w podobny sposób. Kiedy nie ma interesującego typa to dajemy że jestem ktoś inny. Znasz jakiś inny sposób poszukiwań niż ogłoszenie? Chyba że od razu iść na żywioł i zaczepiać ludzi w knajpie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po co od razu przez Internet ogłoszenie. Zawsze możecie udać się do tradycyjnego biura matrymonialnego i tam poszukać, albo dać ogłoszenie w prasie. Na co wtedy uważać, hmm, niech pomyślę. Przy ogłoszeniu w prasie, to bym się wstrzymał z wyborczą, mogliby nie przyjąć do druku a co się tyczy matrymonialnych biur, to chyba trzeba zostawić swoje dane? :)

Można przyjść do biura w masce zorro :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Maska zorro świetny pomysł na karnawał. Chyba lepiej jednak napisać ogłoszenie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja się mocno rozwinęła od ostatniego czasu. Skontaktowałem moją panią z nim i zaczęli pisać ze sobą - gdy pytałem o szczegóły powiedziała że nie będzie mi wszystkiego pokazywać.. natomiast pokazała mi jakie zdjęcia mu wysłała, wiem też, że fantazjują pisząc ze sobą o tym co by robili ze sobą. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu się spotkają na kawę.. wszystko jest już bardzo blisko

Jedno ze zdj jakie mu wysłała...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stało się - wczoraj. Dopiero wieczorem dowiem się szczegułów, zwariuje - nie moge sie doczekac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...