Skocz do zawartości
Cuckoldplace

level 1

Rekomendowane odpowiedzi

Realizacja fantazji cuckold "dręczyła" mnie od zawsze. W każdym w związków w jakim byłem dotychczas próbowałem sygnalizować swoją fantazję i sondować reakcję drugiej strony, niestety nie było pozytywnej odpowiedzi. W moim obecnym związku udało mi się w końcu "ukształtować" moją dziewczynę na tyle, że doszliśmy do momentu w którym ona jest zainteresowana spotkaniem z innym facetem. Często w łózku podczas seksu udajemy, że ja jestem nim itp. W jednym z takich momentów (mimo że nie mówiłem jej nic o cuckold) powiedziała do mnie że chciałaby żeby on miał większego ode mnie - poczułem wtedy dreszcz. Czas jednak powoli na realizację fantazji i zastanawiam się czy szukanie kogoś przez ogłoszenie w sieci jest ok, czy jest coś na co powinniśmy uważać? W jaki sposób np Wy sprawdzacie czy dana osoba "nadaje się" do wspólnej zabawy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię abyś ją ukształtowal, po prostu Twoje fantazje trafiły na "podatny grunt", i,  lub też Ona bardzo Cie kocha i nie zamyka się na Twoje marzenia. Gratuluje znalezienia odpowiedniej osoby!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek juzekstaszek80

Jak zacząłeś wdrażać to w związek, jakie były jej początkowe reakcje ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopytywała się - nie odrzucała niczego z zasady - tylko zastanawiała się nad tym i dopytywała a potem sama przyznała, że ją też to kręci

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz mamy kolejny etap. Przyznała mi się, że kręci ją jej wykładowca, że cały czas na nią patrzy. Nie rozwijała tego w realu ale fantazjowaliśmy o tym w łóżku, mówiła że chciałaby uprawiać seks z nim. Zachęcałem ją do odważniejszych myśli i powiedziała że wyobraża sobie go zamiast mnie. Opowiadała mi co by z nim zrobiła gdyby poszła do niego na dyżur..  chyba to są postępy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mati23451

Prosimy o informacje jak to się dalej rozwinie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja rozwinęła się na tyle, że zgodziła się na zrobienie tego z kimś na moich oczach u nas w sypialni. Chciałaby tylko zacząć sam na sam z tą osobą a ja miałbym dojść już w trakcie. Rozmawialiśmy o tym podczas "zabaw" wiec nie wiadomo czy uda się to zrealizować ale jest to już jakiś krok do przodu. Niedługo postaram się przekonać ją do rozpoczęcia poszukiwań,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mazur

jeśli nie jesteś żonaty z ową dziewczyną to ze ślubem może być różnie, ja mam żonę i też fantazjuje o drugim w łóżku i bardzo mnie ciekawi twoja historia jak się skończy. A co do moje żony kupiłem jej zabaweczki i też ukierunkowywuje ją na moją fantazje podczas zabawy, ale rano jak by niby nic się nie stało, i to mnie najbardziej boli. Czekam na twój finał

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy spore postępy. Moja dziewczyna zgodziła się na poszukiwania i wybrała ostatecznie dwóch potencjalnych facetów z których ja mogę wybrac jednego (choć wolałbym żeby to był do końca jej wybór) Spotkanie zaplanowaliśmy na przyszły weekend więc jeśli się wszystko powiedzie to będzie o czym pisać.

Do spotkania z wykladowca w koncu nie doszło.

Dlaczego ze ślubem może być różnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...