Skocz do zawartości
zamieszany

pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nic na siłę nie ta to jakaś inna :bring:

to chyba świadczy właśnie o "stanie" waszego związku. Czy Ty przypadkiem wiedząc że jesteś puszczany kantem nie chcesz wprowadzić terminu "zdrad kontrolowana" żeby Ci ulżyło w tej całej sytuacji?.

Może masz rację - nie ta, może inna. :smutny2:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz mam już prawie 40 lat to daje sporo do myślenia

Po podliczeniu zysków i starat -ja nic nie miałem jak nawet byli jacyś na boku to ja nic nie wiedziałem .

Tylko podstępem mi się udało udowodnić -załamałem się jak dziecko bo wydawało mi się że mamy obgadane i że ona jest osobą której mogę ufać .

Ile razy rozmawialiśmy o tych sprawach i twierdziła że po za plecami nic nie zrobi i nie chce sobie życia utrudniać .

Ja mogłem nie raz ale wydawało mi się że utracimy coś w związku

to coś co jest nie do odrobienia .

Na dodatek byliśmy w tarakcie naboru byczków- par :poklon:

to stwierdziłem że poczekam nie naciskałem rozmawiałem itp .

Ale to wszystko tylko było mydlenie moich oczu a ja kochałem i nie docierało do mnie nic .

Nie stety nadaj ją kocham -ale ona chyba nie bo raczej jest ze mną tylko z wyboru bo jest jej łatwiej żyć , smutne ale prawdziwe bo jak by była sama to na waciki by nie miała .

Sex jest byle jaki -twierdziła że jest zapracowana

to ja myłem gary gotowałem i sprzątałem .

Mimo tego że pracuje po 12 godzin i 7 dni w tygodniu !

Bez zmian były inne wymówki .

Na obecną chwilę sex mam 2-3 razy w miesiącu przed wyjazdem na zakupy :facepalm:

i jakieś tam inne praktyki dla rozładowania ale to na zasadzie pomasować ci !

ale to może 1-2 razy w tygodniu .

Tylko proszę się nie śmiać loda mi raz w życiu tylko zrobiła bez błagania z mojej strony

Proponowałem rozmowę w poradni małż... -lecz stwierdziła że psychoczną z jej chcę zrobic .

więc jest jak jest dostaję za byle co .

Jedynie co mi daje siłę aby dalej być w tym związku to syn -z którym mnie wspiera i pomógł mi przetrwać odejście żony a jego matki

wybrał ojca .

Nawt od strony żony niektórzy z jej rodziny okazali mi pomoc i wsparcie .

Po powrocie miało być tak wspaniale i było 2 tygodnie

a już jest pona rok .

chcesz wprowadzić terminu "zdrad kontrolowana" żeby Ci ulżyło w tej całej sytuacji?
-wiesz co coś w tym jest tylko ja zawsze tego chciałem tylko po fakcie się dowiedziałem a to boli

ale żona z innym :poklon: widok wspaniały

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może jest tak że to co zakazane lepiej smakuje. Ja też żuciłem palenie jak rodzice się dowiedzieli bo już niebyło czego ukrywać.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pobno lepiej ale ja nie chce i nie lubię się ukrywać zawsze chciałem grać w otwarte karty

Coś się stało z moją żoną to ona zdradziła i pewnie zdradza

a winę mi chce przypisać !

Jak na razie nie mam nic za uszami

ale :redevil:

trzeba to zmienić

a dlaczego bo facet to świna :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ją nadal kochasz i chcesz podjąć próbę ratowania związku moja propozycja, to zadziałanie dwutorowo, z jednej strony pokaż jak ją kochasz, zapewniają ją o tym, spędzaj z nią czas (wspomniane zakupy, kino, wycieczka) z drugiej strony daj jej powód do zazdrości - nie mówie tu sensu stricto o zdradzie, ale jakieś niby tajemnicze esemesy, powodowanie sytuacji, które dawały by jej do myślenia, czy Ty przypadkiem kogoś nie masz, itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po ostatnich wydarzeniach to chory psychicznie człowiek .

który nie chce się leczyć ,po czym to swierdziłem po zdemolowanej kuchni

bo podobno mam kochankę :facepalm:

chodziło o to że moja znajoma napisała mi na fejsie co tam u mnie słychać ?

a ja głupi odpisałem że ok i ona mnie zaprosiła na kawę

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...