Skocz do zawartości
Zouza

Sesja

Rekomendowane odpowiedzi

Moja fantazja, nic szczególnie oryginalnego, to sesja zdjęciowa, ale inna od wszystkich dotychczasowych.

Ona nie ma być piękna, ochy, achy, kwiatki i koronki.

Ma być dirty, podarte pończochy, ciemne zaułki, "krew" (celowo w cudzysłowie), pot i łzy... Surowo, zimno, czerń, biel. Szczęk kajdanek, smycz, ostro! Rozmazany makijaż.

Zblazowany fotograf, którzy krzyczy: "wypnij dupę!". I zdjęciowy partner, który bardzo wczuwa się w rolę, mocno ciągnie za smycz, zasłania dłonią usta, by nie wydobył się najmniejszy krzyk.

A potem... zostawię dla siebie! :redevil:

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, ze posiadanie aparatu nie czyni jeszcze z uzytkownika fotografa :) wizualizacja tak na prawde siegajaca calkiem blisko tego co we mnie siedzi i jeszcze w pelni nie zostalo uwolnione nawet :) a monochromtyczne, ziarniste wizje przeplywaja jedna za druga pod kopula (gromu :P) :) z pewnoscia Zou bedziesz miala wyjatkowe doswiadczenia podczas realizacji tej sesji :) tego Ci zycze :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem realna do zrealizowania fantazja. Życzymy powodzenia :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fotograf nie ma być zblazowanym krzykaczem tylko milczącym, chłodnym profesjonalistą. Co najwyżej oszczędne dupa wyżej może mu się cicho wycharczeć z wytrawionego tytoniem gardła. Resztę da się załatwić. Z rozmazaniem makijażu na czele. Bardzo ładna wizja. Popieram :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do kompletu padający gęsto śnieg w miejscu bardzo ponurym. A w tle wilk.

Juz mam wizualizacje. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do kompletu padający gęsto śnieg w miejscu bardzo ponurym. A w tle wilk.

Ja widzę coś bardziej postindustrialnego (nie wiedzieć czemu bo to nie mój klimat) - stara hala produkcyjna z wieloma zakamarkami i np porzuconymi maszynami do których można przypiąć... przytwierdzić... a dotyk zimnego metalu na plecach będzie kontrastował z gorącym oddechem na szyi... No i jest się o co ubrudzić, jest o co ocierać, jest gdzie posadzić tyłek aby modelka znalazła się wyżej... Na tyle by móc sprawdzić jej wilgotne zaangażowanie w sesję manualnie...;) Potykająca się w ciemnościach co chwilę traci równowagę a partner chciwie to wykorzystuje. Pewnie po sesji policzy siniaki... Tylko fotograf wciąż zirytowany - patrz w moją stronę, oczy otwarte gdy mu obciągasz, wykręć jej ręce... A że jest ich dwóch to sesja zawsze może zmienić przebieg...;)

W mojej głowie coś w tym stylu...;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dupa wyżej

Nie. Wspomniana "dupa wyzej" to rowniez cytat z udanego dowcipu ("bo Ty w ogole ze mna nie rozmawiasz!!!! "). Zawsze bedzie mi sie kojarzyl z farsa.. I rozsmiesza mnie niechcacy niezaleznie od duzego rastra i deszczu ze sniegiem :)

Skoro juz dopisujemy razem elementy scenografii i didaskalia proponuje: "podnies biodra tak, zebym..." albo cos rownie wytwornego. Jak na powaznie to na powaznie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę! Jakże moja fantazja pobudziła Waszą wyobraźnię! ;)

Smell, doskonale czujesz o jaki klimat mi chodziło (na pewno nie Twój? ;) ). Aż mi ciarki po plecach przeszły!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

stara hala produkcyjna z wieloma zakamarkami i np porzuconymi maszynami do których można przypiąć... przytwierdzić... a dotyk zimnego metalu na plecach będzie kontrastował z gorącym oddechem na szyi... No i jest się o co ubrudzić, jest o co ocierać, jest gdzie posadzić tyłek aby modelka znalazła się wyżej... Na tyle by móc sprawdzić jej wilgotne zaangażowanie w sesję manualnie...

Jeden z moich najgoretszych snow erotycznych ever mial miejsce w hali produkcyjnej. Chyba kiedys skladali tam auta. Haki, wyciagarki, lancuchy i Zly On. We snie w jego role wcielil sie akurat moj ukochany tatuator (nie moglam odmowic sobie opowiedzenia mu przy okazji, jak pieknie mnie poniewieral), ale sceneria byla identyczna z opisana (dziekuje, SMC :)), a sen pamietac bede do konca zycia. Byl plastyczno - zimny, smierdzial smarem i koksem do ogrzewania wielkiej hali. A obudzilam sie mokra po pachy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a Zou co myslisz o czyms takim? smellmecloser idealnie tez trafila w wiry w mojej glowie. tym bardziej, ze maszynowa, chropowata muzyka ta transmisja, ktora idealnie pobudza robaki w mozgu :) takie kinky games ;)

tumblr_m6z5ov0XHM1qlxg0yo1_1280.png

tumblr_m4s69ejlMt1qlxg0yo1_500.jpg

tumblr_lxz54hfLVL1qlxg0yo1_500.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...