Skocz do zawartości
wrm

Nowy pomysł na karę dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

iko, ale ten temat znajduje się w dziale Ultimate, gdzie poniżanie rogacza jest jednym z elementów.

Ech... Ostatnio rozkojarzona jestem i percepcja mi szwankuje. To kolejne moje faux pas. No może... Się ogarnę i przed odpoweidzią sprawdzę dział.

Ups...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piss to jedno, ale mam jakieś takie ambiwalentne odczucia, bo jednak klozet i okolice to siedlisko ogromnych ilości patogenów. No jakby się nie dbało o czystość toalety to jednak drobnoustroje chorobotwórcze jednak się tam znajdują. I o ile poniżanie jest wpisane w UC to narażanie zdrowia (żeby nie przesadzać, że życia) również? Zawsze mam w takich przypadkach obiekcje.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piss to jedno, ale mam jakieś takie ambiwalentne odczucia, bo jednak klozet i okolice to siedlisko ogromnych ilości patogenów. No jakby się nie dbało o czystość toalety to jednak drobnoustroje chorobotwórcze jednak się tam znajdują. I o ile poniżanie jest wpisane w UC to narażanie zdrowia (żeby nie przesadzać, że życia) również? Zawsze mam w takich przypadkach obiekcje.

Jest w tym trochę racji. Jednak ja jako couple slave bardziej niż rogacz nie przedstawiając sobą żadnej wartości jestem w stanie wykonać takie polecenie. Jako rogacz byłoby to ciężkie bo rogacze mają jakiś związek ze swoją panią a to mogłoby być dla niej zagrożeniem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie... mnie jako rogacza ultimate, ten pomysł upodlenia bardzo kręci. Faktycznie kwestia zachowania higieny wobec swojej Pani to jednak priorytet.

Jednak nie wiem ile w tym prawdy, kiedyś w pogromcach mitów widziałem że własnie to kibelek jest w brew pozorom najczyściejszym miejscem w domu. Najbrudniejszą rzeczą okazałą się gąbka i szmatka do mycia naczyń :) a potem pieniądze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się aby taka scenka miała z pissem wiele wspólnego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie hardkorowe, ale co kto lubi. U jednej osoby spowoduje wymioty, ktoś inny byłby w swoim żywiole. Co do siedliska bakterii, to niestety racja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam nic przeciwko piss i ssaniu  penisa bulla zwłaszcza, kiedy jest po kilku piwach ale lizanie deski klozetowej już nie dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

penisa oblizać tak...ale deskę?...

moja wiedza i świadomość tego co może się na niej znajdować niestety raczej o skurcze zoładka w odruchu wymiotnym by mnie przyprawiła, a nie skurcze cipki z podniecenia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...