Skocz do zawartości
wrm

Nowy pomysł na karę dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Oto pomysł

Goszczący w naszym domu ogier podczas przerw w zabawie z żoną chodzi do ubikacji. Oddając mocz nie podnosi deski i nie stara się zbytnio żeby jej nie zalać. Po zakończonym siusianiu woła szmatę (rogacza) i wydaje polecenie: zlizuj szmato wszystko do czysta w tej chwili (oczywiscie nie strzepuje kutaska tylko czysci go ustami rogacz).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bvlgari82

ale hardcore ciekawe czy ktorys rogacz by tak naprawde zrobil

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie lubię pissu, więc nie dla mnie. W każdym razie pomysłowe :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pomysł dobry, jeżeli tylko ma to sprawić przyjemność Hotce to jak najbardziej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj, bardzo ciekawa propozycja, muszę zapytać Hotki czy Jej  również spodoba się taki pomysł, zawsze to dodatkowy obowiązek dla rogacza, obciążający jego poroże.. dobre dobre nie powiem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

osobiście jestem całkowicie przeciwko poniżaniu Rogacza.... 

mało tego.... dla mnie ogier, który nie trafia do... jest obrzydliwy

jako HW nie widzę w tym grama przyjemności własnej

hmmmm takiemu ogierowi zamiast minetki pozwoliłabym wylizać deskę po mojej wizycie w toalecie :redevil:  skoro lubi piss

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

iko, ale ten temat znajduje się w dziale Ultimate, gdzie poniżanie rogacza jest jednym z elementów. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...