Skocz do zawartości
jaro121212

Moja żona testuje nowe łózko.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Asia i jestem 37 mężatką, mój kochany mąż jest troszkę starszy ode mnie ma 41lat i ma na imię  Michał. Był sezon letni i postanowiliśmy odremontować sypialnie, ze względu na to, iż za bardzo na remontach się nie znamy, mąż postanowił nająć swoich kolegów, którzy właśnie robią takie fuchy. Było to dwóch robotników, remont trwał ok. trzech dni co jakiś czas zaglądałam tam do nich i zanosiłam im napoje lub jedzenie oraz spoglądałam jak idzie robota w ostatnim dniu, w którym były do zrobienia tylko wykończenia, mąż postanowił zrobić mi niespodziankę i powiedział jak do odnowionej sypialni stare łóżko damy chodż jedziemy i zakupimy nowe akurat Bartek z Przemkiem będą kończyć ustawiać meble a my za ten czas przywieziemy je i od razu nam złożą. Ucieszyłam się. Więc się wyszykowałam postanowiłam zrobic też mężowi niespodziankę i ubrałam przewiewną minióweczkę, oraz obcisła bluzeczkę że pół dekoltu miałam na zewnątrz moje wspaniałe rude włosy rozpuściłam, wiedziałam że on tak lubi. Po przyjezdzie chłopaki wnieśli łóżko i zaczęli je składać, po kilkunastu minutach postanowiła pójść na góre i zobaczyć czy jest już zrobione, pomyślałam wezmę chłopakom po piwku pewnie się im należy. Poszłam na górę i okazało się że łóżko jest w połowie już rozłożone, zostawiłam po piwku i zaczęłam schodzić powolutku po schodach, gdy nagle jeden z kolegów męża powiedział do niego, Michał trzeba by to łózko wypróbować, no nie ma sprawy jak go rozłożymy to sobie usiądziesz, hahaha zasmiał się mu prosto w twarz i stwierdził nie obraż się jesteśmy kolegami ale musze ci to powiedzieć chociaż bys był na mnie zły. Tą Twoja Asię to bym rżnął jak dziwke, jest tak zajebista że ten tyłeczek to bym walił do samego rana. Stojąc na schodach usłyszawszy te słowa zrobiło mi się gorąco ale to nie było ze złości ale z fali podniecenia które mnie przeszyły, byłam ciekawa co mąż mu odpowie. No nie będę ukrywał ze jestem zaskoczony tym co mówisz, ale jak to zrobił bys to z nią? tak jak bym tylko mógł to Ci tą dziwkę ujeździł, drugi z kolegów stwierdził tak samo, Michał słuchaj jak ona tu przychodzi to ja nie mogę się skupic na robocie cały czas mysle jak trzymam ja za te rude włosy i wsadzam mojego wielkiego nabrzmiałego kutasa  do jej słodkich usteczek a później walę ją w ten wspaniały słodki tyłeczek, no no to jest miłe co mówicie ale wiecie co jeszcze w tyłeczek ona mnie nigdy tam nie dopuściła. Po tych słowach zeszłam całkiem na dół i przez dobrych kilkanaście minut myślałam o tym co usłyszałam. Tak się tym podnieciłam ze nie mogłam sobie miejsca znaleźć, zaczełam sobie ja delikatnie masować, aż już nie wytrzymałam z tej podniecającej atmosfery i postanowiłam że pójdę tam i to zrobie jak mąż się nie przeciwstawiał to pewnie by chciał by mnie przeleciało dwóch jego kumpli, na odwage wypiłam sobie szybkiego drinka i poszłam do nich na góre. Łóżko było już całkowicie rozłożone mąż siedział na nim po środku a jeden kolega z jednej a drugi z drugiej strony. Mąż jak mnie zobaczył zasmiał się i powiedział koledzy się tu smieją ze trzeba wypróbować łózko, nie zastanawiając się stwierdziłam ze dobra nie ma sprawy i usiadłam miedzy mężem a kolega siedzącym po jego prawej stronie. Po czym zaczęłam mojego ukochanego całować tak ze położyliśmy się na łóżku, miedzy tymi moimi namiętnymi pocałunkami zaczął wyjękiwać Asiu poczekaj przecież nie jesteśmy sami co robisz, a co wstydzisz się mnie nie podoba ci się, nie nie jest ok. to po co gadasz tyle całuj mnie namiętnie i zamknij oczy. Po czym oddał się tej rozkoszy a ja wziełam jedną reke do tyłu i zaczełam jego kolege masować po kroczu, nie musiałam długo czekać aż pała mu stanęła na maxa i sam wziął rozpiął rozporek po czym w dłoni już miałam całego jego mięsistego członka i zaczęłam mu go trzepać ale nie przestawiając całować męża, który chyba nie był świadomy co ja robię.  Po krótkiej chwili bardziej tyłeczek wystawiłam koledze któremu waliłam ręką i zaczęłam go ciągnąc za fiuta dając mu znak by wsadził mi z całym impetem w moją rozgrzaną cipkę, po chwili poczułam jak on wchodzi taki wielki twardy i mokry było mi tak dobrze, dreszcze podniecenia mnie co chwile przechodziły i nagle jak wszedł cały to zaczął mnie ruchać do tyłu. Po chwili mąż zaczął przestać mnie całować i otworzył oczy patrząc na mnie jak zaczynam się ruszać do przodu i tyłu chyba zrozumiał że jego kolega sadzi mnie od tyłu. Dalej zaczęłam go całować oddając się rozkoszy walenia przez jego kolege. Wziełam swoją prawa reke i zaczęłam obmacywać okolice krocza tego drugiego kolegi, kutas stał mu już na baczność z tego widoku i zaczełam mu tez ostro walić reką, miałam całą mokrą z obślizgłej mażi. Popatrzyłam się na niego i dałam mu znak by się zbliżył do nas a dokładnie do moich ust by mieć wiecej miejsca do obmacywania go. Mąż ponownie otworzył oczy i patrzył jak się posuwam do przodu i tyłu oraz jak zaspakajam reką jego drugiego przyjaciela. Po chwili przestałam całować mojego ukochanego Michała zniżyłam się do jego krocza po czym rozsunęłam rozporek i po wyjęcia jego nabrzmiałej pały zaczełam delikatnie masować mu języczkiem, zaczął wić się z podniecenia, po krótkiej namiętnej chwili stwierdziłam że jak on dał  zerznac mnie jego kolegom to on niech się przyglada, przestałam mu obciągać  po czym wstałam z łóżka chwyciłam swojego męza za rekę i powiedziałam chodz kochanie na fotel ty teraz bedziesz się przygladać jak posuwaja koledzy Twoją sukę jak dziwkę przecież chciałeś tego słyszałam. Usadowiłam swojego męża i wróciłam na łóżko gdzie teraz położyłam tego drugiego kolegę i usidłam na nim, byliśmy ułożeni bokiem do mojego męza tak że jak skakałam tak ostro i namiętnie po jego kutasie cały czas patrzyłam  na mojego męża widziałam że jest ogromnie podniecony. Nie zastanawiałam się chwili i popatrzyłam na tego drugiego kolegę na co czekasz dalej zerżnij mi dupsko wsadz mi go do dupci, będziesz pierwszym który to zrobi. Ten nie czekając chwili pochylił mnie ku kompanowi i zaczął wsadzać. Po całym wejsciu jego członka zaczeli mnie obaj ujeżdżać tak ostro że nigdy tego nie przeżyłam czułam się jak suka ruchana przez dwóch ogierów a na dodatek na to wszystko patrzył mój ukochany mąż. Popatrzyłam na niego i zaczęłam mówić co podoba ci się jak walą twoja dziwke, suke lubisz patrzec ja mnie ujeżdżają. Po kilkuminutowym pieprzeniu obydwaj zalali mi obie dziurki ciepłą gesta strugą spermy, jak wyszli ze mnie to nie mogłam przez chwile dojsc do siebie nogi mi się trzęsły jeszcze z podniecenia, pomyślałam musze tez swojego męza zaspokoić podszedłem do niego i zaczełam klekać by mu obciągnąc ale on był już tak bardzo podniecony, że podczas gdy zblizałam się swoimi ustami on wystrzelił duza ilością ciepłej spermy zalewając mi usta buzie oraz moje rude włosy, to było coś niesamowitego.

Pragnę przeżyć to jeszcze raz.                         

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ogier szuka

Cudowne opowiadanie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...