Skocz do zawartości
Sem.

najpiękniejsze kwatery do wynajęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ta pralka z garnkami na wierzchu nadaje sie do opatentowania. Wrzucam zupe do garnka a pralke nastawiam na wirowanie

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spędzić romantyczny wieczór z kochankiem w takim apartamencie...Mmm...marzenie...

looknij na to z opisem. Nic mnie tak nie bawi, jak czytanie takich opisów do tych kwater. Do ceny, należy doliczyć 550zł, plus prąd. Kontakt TYLKO telefoniczny. i te zdjęcia... :D Taki badziew... :) I te wymagania i te zdjęcia... i nie byłem w stanie dopić kawy :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też wisząca pralka. Uważam, że bardzo praktyczne rozwiązanie:

1. Możesz sobie zrobić tzw. pre wash w kiblu i fru do praleczki.

2. Przed snem ostatnie siku: zdejmujesz gatki i łup do praleczki.

3. Masz problem z sikiem, włączasz pralkę, a tu szumi, pluszcze.. zwieracze same się rozluźniają.

Widzę jeden problem. Robisz klocka, a tu nagle włącza się wirowanie ale zawartość się niestety nie rozłożyła jak należy. Zaczyna szarpać i dudnić. Spieprzałbym oj spieprzał z gaciami na kostkach.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I te wymagania

Ja się wcale nie dziwię, że wymagana jest kaucja, aż się prosi by urządzić w tych wnętrzach alkoholowo-narkotyczną libację :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak radosna tworczosc polskich hydraulikow nie ma sobie rownych na swiecie. Po co przycinac kawalek rury kiedy jest miejsce w pomieszczeniu i drugiej i trzeciej rury. A potem tylko oko sie raduje labiryntem. Wszyscy tak robia. Hydraulik to gosc ktory ma fantazje.

To poeta grajacy na rurach :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To poeta grajacy na rurach :lach:

Czyli take inne "Tubular Bells" ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rety, co to :lach:

Bijemy ruskich na glowe.

To chyba w ramach konwencji bdsm

Wisząca pralka :)

Mmm...marzenie... ;)

Przepraszam też, że nie ocenzurowałem twarzy tego pana, ale bez tej twarzy to zdjęcie utraciłoby połowę uroku. Ten pan, nie ma nic wspólnego z ZK Forum! To tylko sobie pan który tam był się prężył!

bez cenzury.jpg

extras.png

graty2.jpg

słoneczne.png

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie, teraz to już przesadziłeś!

A pan jest atrakcyjny inaczej  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...