Skocz do zawartości
Sem.

najpiękniejsze kwatery do wynajęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Jaźwiec :-o

Oj , jaźwiec by sie obrazil :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Russia

Myślisz? :D Ja bym obstawiał jednak jakąś wiochę, tu w Polszy. A te KREDENSY? Te na nich poustawiane bibeloty, (te z matką boską sobie odpuściłem). Ile to mycia przed świętami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super! Słyszałam o przypadku kiedy ktoś w Poznaniu chciał wynająć pokój i właściciel proponował zamiast łazienki "łaźnię chińską". Na pytanie co to takiego otrzymał odpowiedź, że jest to po prostu miska z wodą. W jakim wieku ci ludzie żyją? Kto zgodziłby się wynająć taki syf?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez tą wiszącą pralkę nie mógłbym się zrelaksować i lektura nie wchodziłaby tak przyjemnie :lach:

Ja też, sądząc po dywanie na ścianie, obstawiałbym ruskich :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz? :D Ja bym obstawiał jednak jakąś wiochę, tu w Polszy. A te KREDENSY? Te na nich poustawiane bibeloty, (te z matką boską sobie odpuściłem). Ile to mycia przed świętami.

nie nei ja pisałem tylko o zdjęciu sympatycznego kudłacza z sympatycznym wiszącym dywanem - znak rozpoznawczy sympatycznych wschodnich sąsiadów - pierwszą galerię mogli popełnić nasi, ale i co do niektórych wsadziłbym Angoli - tamtejsza zmyślność konstrukcyjna jest czasami równie wesoła

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ah te mieszkania dla biednych studentów :lach: .

A jeśli chodzi o syf to po dłuższej bibie czasem tak wyglądało. Po wytrzeźwieniu pojawiał się kac moralny, pospolite ruszenie i mieszkanie aż lśniło. (chyba mam gdzieś taką fotkę :facepalm: )

A jeśli chodzi o łaźnię chińską - kiedyś pani która nam wynajmowała lokal powiedziała że z nią to mamy dobrze, bo jej koleżanka, która wynajmuje mieszkanie studentom nie pozwala im gotować bo mają obiady na stołówce a kąpać to się mogą na weekendzie w domu. -U tej jakże życzliwej pani która nam na wszystko pozwalała mieszkałem 2 miesiące (jakieś 2 tygodnie po tym tekście).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

osz kurcze , musze miec taki telewizor !!!!!!!!!!!!

:lach: :lach: :lach: :lach:

przecież to pierwsza plazma.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...