Skocz do zawartości
Jans

Penis & Co , czyli wylacznie rzetelne informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki @Dragonfly mamy jasność w temacie znieczulenia. Chyba też wolałbym być uśpiony ale wtedy pacjenta trzeba dłużej trzymać zanim pójdzie do domu. 

W ramach benefitów w korpo zapisałem się do urologa pod koniec sierpnia. Przedtem będę musiał lekko sponiewierać Wacka żeby urolog nie miał wątpliwości że skierowanie się należy. 

Mając skierowanie na zabieg mogę zrobić to na NFZ . 

Jakie kolejki się okaże ale nadal pozostaje nierozwiązane pytanie w jakiej placówce NFZ. to robić 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W kwestii własnego penisa to wolałbym nawet przepłacić, niż zastanawiać się czy dobrze i estetycznie wytną mi kawałek skóry z tak cennego dla mnie miejsca;) No i prywatnie w razie czego łatwiej chyba o odszkodowanie.

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie obrzezania juz zawsze będzie mi się przypominać,jak mój pierwszy chłopak był obrzezany i jakie było moje zdumienie przy kolejnych, że to TAK wygląda normalnie,a nie jak sądziłam :D

• Haha 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspolczuje uczestnikom dyskusji nad ocena kosztow zabiegu.Trzeba jeszcze zwrocic uwage , ze uczestnicy pielgrzymki do Czestochowy moga duzo zaoszczedzic na przeprowadzonym tam zabiegu.Otoz koszty sa tam najnizsze w calej Polsce i to w porownaniu do np.Krakowa czy Poznania albo Warszawy przynajmniej 10 - krotnie nizsze.

Byc moze warto dla zainteresowanych zorganizowac forumowa pielgrzymke w tym celu. 

Ale nie tylko sama operacja i koszty sie licza.

Pozostaje na koncu efekt zabiegu tzn estetyka i funkcja.

Te efekty sa bardzo rozne i czesto bardzo niekorzystne.

Radze zastanowic sie wczesniej niz pozniej nad szczegolami.

Zycze pozniejszych sukcesow na polu walki !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak odkopujac temat, znacie jakieś nieinwazyjne odwracalne metody na zmniejszenie penisa (poza lodem)? Nie zartuje, to tak przy okazji UC.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam... 

Przeczytałem wasze opinie natemat dyskusji. 

Ale ja mam inne pytanie...

1. Czy ktoś powiększał penisa kwasem hialuronowym i jakie były efekty? Ewentualnie zdjęcia przed i po?.

2. Jelqing czy ktoś stosował i też pytanie o efekty? 

Pozdrawiam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...