Skocz do zawartości
Jans

Penis & Co , czyli wylacznie rzetelne informacje

Rekomendowane odpowiedzi

No tak... Ja oczywiście nie wzywany do tablicy pozwolę sobie zabrać głos :D. Czytam i widzę że panowie chwalą się siusiakami. (bez obrazy). Też jestem obrzezany. Czemu? Stulejka. Moi przodkowie nie paśli owiec na wzgórzach Golan. Zabieg zrobiony dość dano temu, jako nastolatkowi, ponad 20 lat temu.

Jaki mam obserwacje, doświadczenia, spostrzeżenia? Neutralnie, szału nie ma, dupy nie urywa (pun not intended). Faktycznie jest mniej wrażliwy, co jednakowoż nie przekłada się na długość stosunku. W końcu żołądź jest tylko jednym z miejsc gdzie odbierane są bodźce i nie tylko bodźce są istotne, mamy przecież wrażenia pozazmysłowe. Czy jestem zadowolony? Nie bardzo. Wolałbym mieć standardową wrażliwość, budowę, etc. Czemu? Na gościnnych występach, damy poniesione szałem uniesienia rzucają się by wykazać sie swoimi talentami flecistki, a tymczasem nic ,słabizna. Mlaszczą, mruczą, a tutaj cała para idzie w gwizdek. Taki obrzezany członek jest nieczuły na delikatne pieszczoty i wymaga od panterki przestawienia się na  inny tryb pracy (turbo).

Raz przed wielu laty miałem też osobliwe doświadczenie. Świeżo poznana koleżanka złapała wreszcie za berło namiętności i zauważywszy pewien brak popatrzyła się na mnie ze zmarszczoną brwią i zastanowieniem, czy aby zaraz nie popełni zdrady rasy. Przez chwilę pożałowałem że nie mam przy sobie świadectwa chrztu, sle sprawa potoczyła się dalej :D.

Także drogi Metfrycie, lepiej zostaw siusiaka w spokoju, niech sobie będzie jaki jest. Zauważcie że w wątku nie piszą kobiety, dla nich to nie ma większego znaczenia. Takie moje skromne zdanie. Nie redukujmy się do penisów, co znaszymi pozostałymi męskimi przewagami, jak urok osobisty, dowcip, zaradność, czy zdolność wkręcania żarówek i posługiwania się młotkiem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wieku 16-17 lat uzywajac jelq przez pare miesiecy mocno pogrubilem sobie penisa a i na dlugosci tez troche urosl. Zaluje ze wtedy nie mierzylem jego srednicy tylko dlugosc ktora doszla do 18 cm i stwierdzilem ze jest wystarczajaco. I od tamtego czasu w dlugosci zeszlo z 1,5 moze nawet 2 cm. Grubosc chyba tez ucierpiala. Nie wiem nie mierzylem ale na oko widze.. no chyba ze mnie jakies kompleksy wieku sredniego lapia;) nie chce mi sie stosowac jelq bo jest czasochlonne wiec pompka wydaje mi sie ciekawszym rozwiazaniem. Dzieki za komentarz odnosnie obrzezania sie. Bo dalej sie nad tym zastanawiam.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wieku 16-17 lat uzywajac jelq przez pare miesiecy mocno pogrubilem sobie penisa a i na dlugosci tez troche urosl.

nie chce mi sie stosowac jelq bo jest czasochlonne wiec pompka wydaje mi sie ciekawszym rozwiazaniem.

Kazdy organ bez wystarczajacego treningu sie kurczy.

Jelquing nalezy stosowac cale meskie zycie. Najlepiej rano i wieczorem tak po 15 min.

Mamy dwa rodzaje pompek : wodna i powietrzna.Obydwie maja swoje wady i zalety.

Obydwie sa bardziej czasochlonne w porownaniu do jelqingu.

Najlepsza metoda jest tak jak na silowni ustalenie treningu i roznych metod a potem tylko kontynuacja.

Efekty przyjda powoli , ale przyjda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poprosil o rozwiniecie tych metod pieszczenia pepka?:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak sobie obejrzałam co poniektóre penisy panów, szczególnie panów z nadwagą i zalecam wizytę u lekarza. Panowie, przepukliny się leczy, a fałd tłuszczowy zniknie przy odchudzaniu. 

Edit: dodam, że szczególnie dotyczy to panów, którzy bądź rozpaczają, bądź się chwalą, a "mój to taki malutki Tomcio Paluch". Fizjologicznie tycie przyrodzenia są rzadkością. Większość się ukrywa w tłuszczyku, lub zmienionych chorobowo okolicach. To nie jest defekt kosmetyczny. To może zagrażać zdrowiu. Także ten...do lekarza. Ku zadowoleniu Waszych Pań, Hotek, obecnych i przyszłych. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.11.2014 o 18:14, Jans pisze:

Tak , nawet w wieku 28 lat mozliwa jest stulejka. Stulejka oznacza naturalne zwezenie napletka nie pozwalajace na przesuniecie go poza grzbiet zoledzi. Taka sytuacja jest zawsze powodem ingerencji chirurgicznej w postaci obrzezania tj. usuniecia zwezonej czesci napletka.

Co tam 28 lat , ja mam 45 i mi się kurwa przydarzyła. Nie to, że jednej nocy się to stało bo np. jakaś zazdrośnica co to przespać się z nią nie chciałem we śnie mi zaczarowała kutasa odprawiając modły. 

Okres trwał mniej więcej około 2 lat kiedy po zwykłym przycięciu suwakiem napletka powstała ranka. 

Tak, ja to mam przejabane, najpierw nie staje a potem takie cuś. ?‍♂️

Mała ranka się zagoiła ale wiadomo powstała blizna która sprawiła że napletek stał się ciaśniejszy, odrobinę i w zasadzie niezauważalnie ale zawsze. Potem przez ten czas po jakimś ostrzejszym seksie kolejna ranka, kolejna blizna, potem kolejna i kolejna. Czemu dwa lata, pewnie dlatego że ten ostrzejszy seks to u mnie raczej od święta . Po kolejnej seksualnej akcji naderwane wędzidełko ale penis wciąż żywy i powiem że nadal mu się chce

Jakiś miesiąc temu napletek znowu uległ uszkodzeniu.

Ale  żeby ubiec pytania (tych bardziej dociekliwych) wyjaśniam że  to nie były jakieś mega rany, zapaprane krwią prześcieradło jak po krwawych zabawach czy inne takie hece jak z horrorów. Zwykle małe ranki naskórka (cienkiego bo to penis) i widać je było gołym okiem ale żeby robić opatrunki? 

W każdym razie po tym ostatnim „fiku-miku” (a raczej zagojeniu rany) napletek na tyle się zmniejszył że jego ściągnięcie sprawia dyskomfort. Dyskomfort w stanie spoczynku a co dopiero w stanie wzwodu

No i teraz przechodzę do sedna bo tak jak gra wstępna jest ważna w łóżku tak każda dobra historia także powinna mieć porządny wstęp co nie ? 

Byłem u urologa / plastyka ( to ten sam człowiek a nie lekarz a nie lekarz i plastyk co z gliny lepi czy maluje landszafty ) i mówi krótko Obrzezanie Panie. Tylko. Cena tak 1200 zeta. (  Kurwa, ja Cię pierdolę czemu ja?) 

No i pytanie 1. 

Polecacie kogoś? Jak mam oddać w czyjeś ręce członka to chciałbym żeby dobrze się nim zajął. Czule i żeby potem ładny był i jeszcze stawał (od czasu do czasu). 

No i pytanie 2. 

Czy możliwe jest że te ranki ,naderwania naskórka są spowodowane np. tym że po tabletkach ten człowiek jest jakby większy, za bardzo napompowany krwią? 

No bo jak to możliwe że takie cuś się przytrafiło ot tak? 

Zapraszam do dyskusji, propozycji (seksualnych nie mogę przyjąć, sami rozumiecie).

Aaa pytanie 3. 

Jak żyć Panie premierze ? 

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pomogę niestety ale czytałam historię z zapartym tchem. 

Strasznie drigie to obrzezanie. Takie zabiegi z przyczyn medycznych powinny być refundowane. Sprawdziłeś to?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Franki74 po pierwsze to Ci chłopie współczuję. 

Po drugie konsultowałeś to tylko z jednym lekarzem? Ja przede wszystkim poszedłbym do kilku by wykluczyć możliwość trafienia na konowała z tych co wolą obciąć niż leczyć

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Ritta pisze:

Nie pomogę niestety ale czytałam historię z zapartym tchem. 

Ale za rękę chociaż potrzymaj podczas zabiegu. . Dziękuje, cieszę się że potrafiłem zbudować napięcie. Kiedyś napiszę tę książkę.  

8 godzin temu, Wichura pisze:

@Franki74 po pierwsze to Ci chłopie współczuję

Oj bez przesady, przypadłość jak każda inna tyle że ta jakby bardziej chujowa

Do samego obrzezania nic nie mam bo to i higienę jakby łatwiej utrzymać a i wizualnie też moim zdaniem ładniej ( męski członek w stanie spoczynku do najpiękniejszych nie należy) 

Tylko ta cena (podobno nawet 2000 wołajo) no i późniejsza rekonwalescencja (6 tygodni) i te opatrunki. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź w takim razie czy przy zmianie religii na pewna konkretną nie da się tego ogarnąć gratis niejako w pakiecie

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...