Skocz do zawartości
Jans

Penis & Co , czyli wylacznie rzetelne informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Czy nie nalezy go powiekszyc ? Przeciez istnieja takie mozliwosci ! Jesli wiec to Was interesuje to uzupelnie ta wazna kwestie.

Dawaj Jans,chętnie poczytam :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj Jans,chętnie poczytam :)

OK , chetnie napisze na ten interesujacy temat. Tylko , ze to troche potrwa poniewaz nie chce bazowac wylacznie na wlasnych rezultatach ktore zreszta pokazalem na fotce w temacie ale przede wszystkim na literaturze medycznej ktora sie zwykle chetnie posluguje.

Tak wiec prosze o troszke cierpliwosci.Na pewno sie oplaci :klaszcze: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spytam tylko, będą to naturalne metody,czy oparte na farmakologii?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spytam tylko, będą to naturalne metody,czy oparte na farmakologii?

Zadnej farmakologii. Wylacznie naturalne metody, medycznie akceptowane.

Od razu powiem , ze do dzisiaj farmakologia nie ma zadnych srodkow na powiekszanie penisa.

Wszelkie reklamy takich srodkow sa oszustwem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podaje znane mi metody powiekszania penisa z realnymi rezultatami .

Pierwsza metoda nie wymaga dodatkowych urzadzen zas ostatnia to czysto chirurgiczna metoda ktorej nie polecam.

METODY  

1.Metoda uciskowa (arabska) : jelqing

2.Metoda naciagania (penis stretcher)

3.Metoda dr Kaplana prozniowa - powietrzna

4.Metoda prozniowa wodna - Bathmate

5.Metoda extendera dr Siany 

6.Zmodyfikowana metoda proznia - extender typu Sizedoctor

7.Metoda chirurgiczna

Teraz omowie pierwsza metode ktora jest efektywna ale wymaga duzo czasu.

Nastepne metody sa o wiele bardziej szybkie i rowniez zapewniaja trwaly efekt.

Metoda nr 1 Jelqing

Metoda ta jest stara sprawdzona przez setki lat skuteczna metoda bez przyrzadow.

Nalezy ja stosowac stale w ciagu calego zycia. U Arabow rozpoczyna sie ona od dziecka.

Istotna jest wczesniejsza rozgrzewka i konsekwencja w treningach.

Tutaj dobra instrukcja do przeprowadzania treningow :

https://www.pegym.com/penis-exercises/how-does-jelqing-work-jelq-techniques-jelquing

Oczekiwane przyblizone realne rezultaty metod zalezne od indywidualnych predyspozycji i  treningu

•  przyrost dlugosci okolo 2-6 cm w czasie 3-6 miesiecy , srednio 3 ,5 cm i wiecej

przyrost srednicy okolo 1-3 cm w czasie 3-6 miesiecy , srednio 1,5 cm i wiecej

Przyrosty dlugosci 6 cm sa realne w ciagu 12 miesiecy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans,a jak się zapatrujesz na metodę nr:3 i 4?

Oczywiście chodzi mi o lepsze pompki niż za 20zł :)

A przede wszystkim,która z tych dwóch jest bardziej skuteczna?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans,a jak się zapatrujesz na metodę nr:3 i 4? Oczywiście chodzi mi o lepsze pompki niż za 20zł :) A przede wszystkim,która z tych dwóch jest bardziej skuteczna?

Oczywiscie pompki musza byc dobrej jakosci a wiec wszystkie kupowane w sexshopach odpadaja.

Jesli bedziesz potrzebowal konkretnego wyboru to przyslij mi zapytanie czy rzecz godna wydatku.

Najlepsze sa pompki dr Kaplana produkowane w USA.

Ale jak widzialem oryginaly sa rowniez w Polsce do nabycia.

Jesli chodzi o Bathmate to jest to nowa konstrukcja o lagodniejszym dzialaniu.

W pompkach nr 3 mozna uzyskac nizsze podcisnienie niz w wodnych nr 4. Czyli maja silniejsze dzialanie.

Ale obydwie sa efektywne i dla poczatkujacych lepsza bedzie nr 4. W pompkach nr 3 trzeba miec jednak manometr aby uzyskac powtarzalnosc wynikow. W Bathmate jest utrzymany caly czas sredni poziom podcisnienia.

Nowsze konstrukcje maja jednak do tych Bathmate dodatkowe pompki - gruszki ale bez manometru.

Generalnie wszystkie tanie pompki to wyrzucony pieniadz. Lepiej zainwestowac w dobra jakosc.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi Jansie czy moglbys zamiescic jeszcze raz ten poradnik z ostatniego posta? Mam 28 lat a juz zauwazylem efekt zmniejszania sie mojego kutasa.. no chyba ze to powod chujowej linijki na pompce..

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie interesuje mnie metoda prozniowa. Mialem napisac priv ale przypomnialem sobie o temacie przeczytalem i prosze o jego rozwoj dla potomnych:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...