Skocz do zawartości
Jans

Penis & Co , czyli wylacznie rzetelne informacje

Rekomendowane odpowiedzi

jest jeszcze jeden aspekt ...obrzezanie uzaleznia, moja pani nie wyobraza sobie teraz innego w lozku niz obrzezanego, tak ja uzaleznilem :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc pozostaje wyskrobać tysiaka (+/-) i wywalać flaczka :). (ale podobno miesiąc abstynencji zalecają po zabiegu :facepalm: ).

Ja dokonalem zabiegu juz w wieku doroslym i nie zaluje , naprawde wiekszy komfort i czuje sie , ze sie cos ma .

Nie koniecznie tysiac , podobno taniej i lepiej jest w Krakowie lub Wroclawiu. Warto wybrac dobrego specjaliste ktory wie co robi.

Abstynencja nie musi byc tak dlugo , u mnie bylo duzo szybciej. Wazne jest wybranie dobrego wariantu modelu finalnego zeby nie bylo rozczarowan.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj wlasny "egzemplarz" skoro nadarzyl sie juz wlasciwy temat :

specem nie jestem ale wygląda na low & loose. (no chyba że tight)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

specem nie jestem ale wygląda na low & loose. (no chyba że tight)

najlepiej poszperac po necie i podjac decyzje , nikim sie nie sugerowac.Estetyka ale i wygoda jest wazna. Mozliwosc masturbacji tez jest wazna . Sprawa wedzidelka i wysokosci blizny itp. Zabieg przeprowadza sie u doroslych pod narkoza i pierwsze dni powinny byc ostrozne .

jest jeszcze jeden aspekt ...obrzezanie uzaleznia, moja pani nie wyobraza sobie teraz innego w lozku niz obrzezanego, tak ja uzaleznilem :redevil:

no bo pokazales Twojej Pani co dobre :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obrzezanie?

Można zrozumieć ludy żyjące w gorącym klimacie bez dostępu do bieżącej wody, środków higieny itp.

Religia?

Pewne rzeczy lepiej upowszechnia się poprzez takie zapisy.

Czasy obecne?

Uważam że uzasadnione, tylko tam gdzie spełniony jest pierwszy warunke.

Taka powszechność w USA?.. kraju gdzie wyznawcy religii gdzie obrzezanie jest praktykowane są w mniejszości

Uznałym to za efekt lobbingu.

Z drugiej strony można się zastanowić:

-ile zabiegów się nie powiodło,

-ewentualne zakażenia,

itp.

To nie jest przekuwanie uszu...

Mi to przypomina (może przesadzam) - ubój rytualny. Czyli obracanie zwierzęcia (ku jego przerażeniu) do góry kopytami, podcinaniu gardła i czekaniu aż zwierzę skona w męczarniach...

To co pokazywali w wiadomościach, tą karuzelę, to już wzbudzało protest, nie mówiąc już dalej.

Bestiwlstwo, znęcanie się nad zwierzętami ze szczególnym okrucieństwem.

No ale ktoś ma pracę, może przyjemność.

Takich rzeczy nie robią normalni ludzie.

Z tego co czytałem takie mięso psuje się wolniej.

Kiedyś było ku temu uzasadnienie- brak lodówek.

Teraz są...

No chyba że jest przesiąknięte na wskroś hormonem stresu, bo gorszej opcji nie można wybrać.

Niektórzy powinni mieć zrobiony upgrade w wiedzy medycznej.

A ci co konsumują mięso z tak bestialsko zabijanych zwierząt, powinni być systematycznie wysyłani na taką egzekucję

Sorry że się rospisałem, ale nie mogę być obojętny na takie okrucieństwo.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry że się rospisałem, ale nie mogę być obojętny na takie okrucieństwo.

Ale co ma piernik do wiatraka, rozumiem wyraziłeś opinię nt. obrzezania, ale po co w to mieszać bydlęta?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem dlaczego pod narkozą ja miałem pod znieczuleniem miejscowym , zastrzyk w interes i już, niestety postawili przede mną zasłonkę tak, że nie mogłem sobie popatrzeć

aha i dostałem głupiego jasia :):):), czasami wydaje mi się, że do dziś mnie trzyma

a tak w temacie, faktycznie sex jest dłuższy członek mniej wrażliwy na bodźce, to zalety

a wady?

po wytrysku już tak szybko nie podniesiesz się, gdy zabawialiśmy się w większych grupach, koledzy po raz kolejny stawali w gotowości a ja niestety już nie, czekała mnie niestety dłuższa przerwa

druga wada, nie wiem jak to jest "normalnie" obrzezać musiałem się ze względów medycznych- stulejka  ale jeśli chodzi o odczucia i moje doznania to pierwszy sex po zabiegu był jak jazda mercedesem teraz to jak stara zdezelowana syrenka

no i sex oralny, kiepsko kiepsko, odczucia bardzo słabe

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi to przypomina (może przesadzam) - ubój rytualny. Czyli obracanie zwierzęcia (ku jego przerażeniu) do góry kopytami, podcinaniu gardła i czekaniu aż zwierzę skona w męczarniach...

To co pokazywali w wiadomościach, tą karuzelę, to już wzbudzało protest, nie mówiąc już dalej.

Bestiwlstwo, znęcanie się nad zwierzętami ze szczególnym okrucieństwem.

No ale ktoś ma pracę, może przyjemność.

Takich rzeczy nie robią normalni ludzie.

Z tego co czytałem takie mięso psuje się wolniej.

Kiedyś było ku temu uzasadnienie- brak lodówek.

Teraz są...

No chyba że jest przesiąknięte na wskroś hormonem stresu, bo gorszej opcji nie można wybrać.

Na samym poczatku tematu prosilem o wypowiedzi merytoryczne i brak OT lub fantazji ktore powinny trafic do odpowiednich innych dzialow.

Te wywody tutaj niestety nie maja zadnego zwiazku z poruszanym tematem nie wspominajac nawet o rzetelnosci.

Prosze zwrocic uwage na opinie WHO a dopiero potem podwazac wiedze medyczna.

Poniewaz post wedlug zamierzen autora ma zapoczatkowac lawine podobnych histerii bede w przyszlosci zmuszony usuwac nasladownictwo.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

]

temat to obrzezanie, nie rytualne, nie religijne lecz wykonane albo ze wzgledow medycznych (sa takie wyobraz sobie) albo bo dorosly facet ma taka fanaberie! To kojarzy ci sie z ubojem rytualnym....gratuluje fantazji...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...