Skocz do zawartości
Jans

Penis & Co , czyli wylacznie rzetelne informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza sie ! A wiec same zalety ? Chyba tak :dobre:

Zdecydowanie tak! Ja wad nie zauważyłem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie tak! Ja wad nie zauważyłem :)

Polecam z wlasnego doswiadczenia. Krotki proces. Strumien wody, otrzepac i gotowe :mbanana:  CZYSTY !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja doczytałem w innym artykule coś takiego:

"Obrzezany penis jest o wiele mniej wrażliwy na bodźce, co u niektórych mężczyzn budzi frustrację. W skrajnych sytuacjach mężczyzna po operacji obrzezania, mimo podniecenia, może miewać problemy z osiągnięciem lub utrzymaniem wzwodu."

sam nie mam doświadczeń z tym związanych, a bardziej przemawia do mnie przytoczony przez Was plus.

Link do artykułu:

http://www.tourmedica.pl/zabiegi/obrzezanie/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja doczytałem w innym artykule coś takiego:

"Obrzezany penis jest o wiele mniej wrażliwy na bodźce, co u niektórych mężczyzn budzi frustrację. W skrajnych sytuacjach mężczyzna po operacji obrzezania, mimo podniecenia, może miewać problemy z osiągnięciem lub utrzymaniem wzwodu."

sam nie mam doświadczeń z tym związanych, a bardziej przemawia do mnie przytoczony przez Was plus.

Tutaj nie ma zadnej sprzecznosci. Rzeczywiscie tak jak napisal Kolega Luke penis pozniej po obrzezaniu jest mniej wrazliwy co oznacza tylko "dluzsza jazde" i wiecej przyjemnosci dla obojga.

Wazna dla tych majacych problem z przedwaczesnym wytryskiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obrzezany penis jest o wiele mniej wrażliwy na bodźce, co u niektórych mężczyzn budzi frustrację. W skrajnych sytuacjach mężczyzna po operacji obrzezania, mimo podniecenia, może miewać problemy z osiągnięciem lub utrzymaniem wzwodu

To jeden z mitów nt. obrzezania. Podnoszony głównie przez przeciwników tego zabiegu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jeden z mitów nt. obrzezania. Podnoszony głównie przez przeciwników tego zabiegu.

Dokladnie tak jest. To sa w rzeczywistosci dwa radykalne obozy przeswiadczone o wlasnej slusznosci dlatego najlepiej szukac obiektywnych medycznych przeslanek.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

He bez obrzezania mam problem z dojściem a jeszcze jak bym obrzezał to doby by mi chyba brakło :( A nie wszystkie panie lubią 2 godziny i więcej.

Misiek 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Daj wyprobowac obrzezanemu koledze czy rzeczywiscie tyle czasu potrzeba :lach:

Do tego bacik i stoper :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj nie ma zadnej sprzecznosci. Rzeczywiscie tak jak napisal Kolega Luke penis pozniej po obrzezaniu jest mniej wrazliwy co oznacza tylko "dluzsza jazde" i wiecej przyjemnosci dla obojga.

Wazna dla tych majacych problem z przedwaczesnym wytryskiem.

Ja nie szukałem żadnych sprzeczności. Tak jak pisałem bardziej przychylam się do Twojej i Luka opinii. Po tym jak zacząłeś ten temat po prostu sięgnąłem jeszcze do innych źródeł gdyż wydało mi się to interesujące.  

Uważam również ze dużą zaletą obrzezania jest zmniejszenie ryzyka raka szyjki macicy - potwierdzone badaniami.

Tak więc pozostaje wyskrobać tysiaka (+/-) i wywalać flaczka :). (ale podobno miesiąc abstynencji zalecają po zabiegu  :facepalm: ).

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj wlasny "egzemplarz" skoro nadarzyl sie juz wlasciwy temat :

post-8255-0-65771100-1415303756_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...