Skocz do zawartości
szklane_oczy

Podglądacz na plaży + fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Historie troszke prawdziwe, troszke fantazji.

Na plaży

Ulokowaliśmy się troszke dalej niż wiekszość ludzi.Fakt, pare minut marszu ale nie musieliśmy się ściskać z innymi.Rozłożyliśmy parawan, książka, mp3 co kto lubi.

Niedaleko nas pare osób zamknięci szczelnie parawanami.Tylko nasz był z jednej strony otwarty-lubimy patrzeć na morze.Nasz i rodzinki leżacej pare metrów od nas.Rodzinka to mama, tata i ich 17-18 letni syn.

Synek od początku nam się przyglądał.Jak B.szła do wody, jak wracała z wody, jak leżeliśmy na kocu a ja trzymałem ręke na jej pupie.

-głodny jestem.idziemy na obiad?

-chcecie to idzcie, ja mam wakacje i wole lezec na plazy niz tracic osttatni dzien na jedzenie.

-bedziemy za pol godzinki, cos Ci przyniesc?

-wszsytko mam.dzieki

Akurat, chcesz zostać bo chcesz jeszcze sobie popatrzeć-pomyślałem.

Sprawiał wrażenie nieśmiałego i założe się że nigdy nie widział nagiej panienki na żywo.

-Widziałeś jak tu spogląda?

-Pokaż mu cycki to może się zawstydzi i przestanie :)

-Myślisz że nie pokaże?to patrz na to.

I nieśmiały synek ostatniago dnia na plaży ujrzał coś takiego:

post-10700-0-99371500-1414958665_thumb.jpg

Stanął mu natychmiast, aż B.zachichotała.

Przewrócił się na brzuch ale nie przestawał patrzeć.Jego biodra delikatnie się poruszały tak jakby chciał przelecieć piasek pod nim.

Niby nieśmiały ale hormony w tym wieku robią swoje-pomyślałem.

No to teraz będzie miał widok-powiedziała B.zdejmując majteczki i przybierając taka pozycję:

post-10700-0-65470900-1414959589_thumb.jpg

Gdy to zobaczyl włożył ręke w slipki i zaczął sie masować/

Sytuacja nawet podniecająca:

Zona z bezwstydnie wypiętą dupą i jakiś gówniarz który trzepie sobie na jej widok i rznie ja w myślach.

B.chyba też sie spodobała ta sytuacja bo sciagneła mi bokserki i zaczeła ruszać reką w górę i w dół.

Moze sobie wyobrazala ze wali tego 18 letniego kutasa.

Młodyuklęknał, tak żeby widzieć czy ktoś nie podchodzi, wyciagnal go i zaczal trzepac na całego patrzac na żone.Co chwila odwracał się tylko czy rodzice już nie wracają.

I właśnie wracali-co prawda byli jeszcze daleko ale juz ich zauwazyl.

Pomogę Ci troche-pomyślałem.

Złapałem B.za wloski ,przyciagnalem do swojego kutasa i wepchnalem do gardla.

Mlody natychmiast sie spuscil.Pewnie wyobrazil sobie ze to jemu bierze do buzi.

Podciagnal kąpielówki i położył sie na kocu tylem do nas jakby zawstydzony tym co sie stalo.

-co taki zdyszany?biegales?

-tak tato, zrobilem sobie mini maraton na plazy.Pewnie bede mogl to powtorzyc dopiero za rok.

pewnie tak, za rok tez wybieramy sie w to miejsce-pomyslalem-moze bedzie odwazniejszy...

Jesli podoba Wam sie opowiadanie beda nastepne.

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Faust

Czekam na ciąg dalszy i więcej fotek twojej żonki. Uwielbiam takie plażowe historie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie wiem dlaczego masz w preferencjach Hot Wife?

Chyba Rogacz?

Ale tak czy tak jesteście świetni. Gratuluje spontanu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt że chodzi tu o podniecenie "gówniarza" ale i tak szkoda że to tylko fantazja... To by było motywujące dla mojej, spodobać się takiemu młodzikowi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...