Skocz do zawartości
benybeny11

były długości to teraz objętość

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Twelve

Jakie są objętości waszych penisów?;D

http://www.mraverage.com/sizer.php

na tej stronce można wykonać szybkie obliczenie ;).

u mnie skromne 62 cm3...

Ja mam 111, ale ponizej 150 to chyba wstyd sie chwalic... :splashface:

Jakie są objętości waszych penisów?;D

http://www.mraverage.com/sizer.php

na tej stronce można wykonać szybkie obliczenie ;).

u mnie skromne 62 cm3...

Moj palec wskazujacy ma 1/3 tych Twoich 62 cm3...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jaka mam objetosc penisa, ale mam za to dluuugie i zwisajace jaja :nothing: Tylko nie wiem, czy to sie do czegos przydaje...

P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, litości, kogo to interesuje?

Podajcie chociaż jedną zmienną, to sobie policzę.

Proponuję jeszcze temat kubatury bąka i obwodu warkocza z łoniaków mierzonego w najszerszym miejscu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie z długości przeszli na objętość. No cóż, my też możemy  łatwo podać wielkość piersi - rozmiar miseczki i obwód pod biustem. Dobrze, że nas jeszcze nie pytają o "pojemność" cipki

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...