Skocz do zawartości
romo

Analne pieszczoty, dojenie prostaty etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Macie może jakieś doświadczenia w tym zakresie? Był tu gdzieś temat "facet analnie pieszczony" czy jakoś tak, ale nie mogłem go znaleźć.

Powiem szczerze, że dopiero niedawno przekonałem się do analnych pieszczot. :evil: Odpowiednia stymulacja prostaty jest naprawdę bardzo przyjemna. Doprowadzenie do swobodnego wypływu płynu daje odczucia inne niż przy orgazmie, ale porównywalnie silne. Dodam jeszcze, że zaraz po dojeniu prostaty uzyskuję dość ciekawy efekt w postaci gęstego wytrysku.

Problemem jest niestety przygotowanie higieniczne cewki moczowej i przede wszystkim odbytu do takiej zabawy. Dlatego to raczej rodzaj aktywności na "od czasu do czasu".

Z drugiej strony co sądzą o analnej aktywności przedstawicielki ładniejszej płci naszego forum? :>

Znany jest taki kawał dotyczący różnicy orgazmów kobiety i mężczyzny, wedle którego kobiety mogą przeżywać różne orgazmy: łechtaczkowy, pochwowy, sutkowy, analny; a faceci tylko jeden - i do tego chujowy. :lol: Zatrzymując się na analnym, nie sądzę, aby była to domena wyłącznie kobiet - abstrahując od tego, czy coś takiego w ogóle istnieje.

Ale czy nasze Panie w ogóle coś takiego zadowala? Czy mają stosowne doświadczenia? :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To taki kawał był, co zaznaczyłem. :evil: Wiadomo że jedynym źródłem orgazmu u kobiety jest łechtaczka, bez względu na sposób pobudzenia. :lol:

Wróćmy do tematu (czy raczej zacznijmy go na dobre). :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie jakoś nie pociąga analne mnie pieszczenie :evil: nie próbowałem i nie ciągnie mnie do tego abym spróbował

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam przed tym duże opory i przypuszczam, że też nie zdecyduję się na ten krok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja próbowałem i powiem ze doznania nie z tej ziemi, później miałem wyzuty sumienia, i tak spróbowałem jeszcze raz. Kto zaznał tej przyjemności to wie ze to coś podobnego do orgazmu i finału męskiego ale spotęgowane. niech sobie myśli kto jak chce ale nie jestem gay ani bi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie zabawy są dość popularne w femdom .

A dokładniej w chastity , które jest odmianą femdomu polegające ograniczenie kontrolowanie męskiego orgazmu.

W chastity stosuje się męskie pasy cnoty np cb 3000 .

Kobieta kontroluje w taki sposób męski orgazm (najlepiej żeby go nie miał) np dwa tygodnie facet nosi pas cnoty .

Ale jako dobra właścicielka faceta musi pamiętać o jego zdrowiu .

Czyli żeby się pozbył nagromadzonej spermy.

Do tego celu stosuje się tzw millking po polsku "dojenie".

Odbywa się to za pomocą masowania prostaty poprzez odbyt.

W efekcie dochodzi do oddania nasienia poprzez faceta bez dotykania penisa.

Sposób oddania spermy bardziej przypomina oddawanie moczu niż wytrysk.

Poprzez co jest inne odczuwanie orgazmu, bardziej przypominające kobiece niż męskie.

Wymaga to ćwiczeń, aby oddanie nasienia nie odbywalo się w formie wytrysku .

Często wspomagane obkładaniem penisa lodem, aby nie dopuścić do wzwodu co powoduje właśnie brak wytrysku , a jedynie "wylewanie" się spermy.

Z "Milkingiem" można spotkać się w cuckold ; a dokładniej w ultimate cuckold jako pozbawienie orgazmu męzowi poprzez żonę. Do końca nie jest to prawdą . Jak pisałem wcześniej orgazm wtedy bardziej przypomina kobiecy niż męski co można potraktować jako feminizacje małżonka ; co też jest elementem cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem taki wytrysk nie raz i mogę stwierdzić, że jest to wspaniałę przeżycie. Kiedyś żona robiła to rączką lub wibratorem. Paluszki rączki jednak troszke za krótkie a wibrator dość twardy. Dopiero prawdziwy penis daje najlepsze odczucie. Najlepiej jak facet dominujący ma średniego członka, bo ostatnio kolega, który mnie przeleciał miał strasznie gruby sprzęt a to trochę boli. Jednak ten ból to też niezła podnieta. Najlepsza jednak podnieta to poniżenie dla rogacza, który jest ruchany, zcwelony przez ogiera.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Często wspomagane obkładaniem penisa lodem, aby nie dopuścić do wzwodu co powoduje właśnie brak wytrysku , a jedynie "wylewanie" się spermy.

Obkładanie penisa lodem może byc nieco kłopotliwe i lepsza tutaj byłaby nowoczesna metoda wkładania penisa do tuleji lodowej. Jak się to wykonuje :

W dnie niewielkiego plastikowego kubka należy wykonac otwór o średnicy 15-20 mm. Następnie do kubka wkładamy fragment plastikowej rurki używanej w domowych instalacjach hydraulicznych, nieco dłuższy niż wysokośc kubka. Średnica plastikowej rurki powinna byc uzależniona od średnicy penisa w stanie spoczynku i mniej więcej jej równa. Zalewamy następnie zimną wodą przestrzeń pomiędzy rurką a ściankami kubka i wstawiamy urządzenie do zamrażarki. Jeśli dolna krawędź rurki nie będzie gładko oszlifowana istnieje możliwośc wycieku nie zamrożonej jeszcze wody poprzez otworek w spodzie kubka. Można go uszczelnic prowizorycznie zaklejając np taśmą samoprzylepną od zewnętrznej strony. Po kilku godzinach wyjmujemy urządzenie z zamrażarki, a następnie wyciągamy rurkę z kubka i udrażniamy otworek w spodzie kubka. W ten sposób otrzymujemy doskonałą tuleję lodową przydatną w milkingu. Nie dośc, że penis będzie dokładnie mrożony równomiernie w czasie milkingu, to jeszcze lodowe ścianki tuleji nie dopuszczą do jego przypadkowego rozrostu.

Nie zapominamy i podstawieniu talerzyka bądź miseczki pod kubek w czasie czynności na który będzie ściekac jajecznica. Po zakończeniu milkingu można podac rogaczowi kolacją w postaci jajecznicy z dwóch jaj przyprawionej szczypiorkiem. Z własnej fermy, a nie jakieś tam niewiadomego pochodzenia często :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wysoki

a ja tam lobię jak w trakcie lodzika kobieta mi paluszek wkłada

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...