Skocz do zawartości
czar

Podbijanie piękna

Rekomendowane odpowiedzi

Co Waszym zdaniem sprawią ,że kobieta piękniejszą stać się może? Chodzi mi o jakieś proste triki wpływające na seksapil - np doczepianie rzęs itp.

dla mnie np +10 do atrakcyjności to włosy mocno i wysoko spięte ;)

następnie szpileczki 

i brak nogawek (czyt. sukienka lub spódniczka )

pytam bo tak nieraz obserwując kobiety wydaje się ,że starając się poprawić swój wygląd idą w inną stronę niż patrzą faceci ;) 

jakieś spostrzeżenia ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jestem ciekawa jak faceci "podbijają" swoje piękno i ile niewygodnych, czy niepraktycznych, niedostosowanych do sytuacji ciuchów wkładają na siebie, ile zabiegów upierdliwych są w stanie znieść. ;)

No dobrze, mój Man się wściekł, gdy ścięłam włosy. :lach:

A w ogóle to najlepiej bym nosiła 24h/d ultrakrótką mini, pończochy, niebotyczne szpilki i goły biust. O tak, byłby przeszczęśliwy! ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ile kobiet tyle rodzai piękna.... popieram zdanie że najpiękniejsze są kobiety wypoczęte i radosne. Poprawiać czy eksponować urodę można ale nie należy przy tym przesadzać i niczego nie robić na siłę. Przesadny makijaż, wymyślna fryzura, ubrania czy buty, które są seksowne ale nie wygodne wcale nie dodadzą kobiecie seksapilu. :facepalm:

Ja np. maluję sobie kreskę na górnej powiece i rozpuszczam włosy.... to tyle. Ubieram się tak, żeby podkreślić figurę ale spódniczki czy szpilki zakładam niezmiernie rzadko....

czy jestem piękna i seksowna, nie mnie to oceniać.  :oops:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, mój Man się wściekł, gdy ścięłam włosy. :lach:

A w ogóle to najlepiej bym nosiła 24h/d ultrakrótką mini, pończochy, niebotyczne szpilki i goły biust. O tak, byłby przeszczęśliwy! ;)

Pewnie nie tylko on :)

czy jestem piękna i seksowna, nie mnie to oceniać. :oops:

Jesteś piękna i sexowna ...

A co do tematu. Jeśli idzie o wygląd, dla mnie kobieta zyskuje najwięcej kiedy ma ładny uśmiech. Bez ulepszaczy :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o jakieś proste triki wpływające na seksapil - np doczepianie rzęs itp.

A po co Ci wiedzieć, że ma doklejone rzęsy? Albo wyprasowane czoło? Albo poprawione cycki?

Poczujesz się lepiej wiedząc, że natura nie jest idealna?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że piękno to nie tylko wygląd: figura, włosy, makijaż, pończochy, szpilki etc.

Czasem Kobieta bez makijażu, ubrana w rozciągnięty dres jest piękna. Oczy, głębia spojrzenia, uśmiech, gesty, mimika, subtelny ruch wszystko to buduje piękno i seksapil. Kobieta, która nie akceptuje siebie, choby nie wiem co na siebie włożyła nie będzie moim zdaniem seksowna, chyba, że na zdjęciu, jeśli fotograf umie "wykreować" coś czego nie ma.

Co wcale, nie oznacza, że nie lubię koronkowej bielizny, szpilek i makijażu, ale to są dodatki ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem Kobieta bez makijażu, ubrana w rozciągnięty dres jest piękna. Oczy, głębia spojrzenia, uśmiech, gesty, mimika, subtelny ruch wszystko to buduje piękno i seksapil.

To prawda, choć wiele Pań pewnie odruchowo zakwestionuje brak jakiegokolwiek makijażu. Zawsze uważałem, iż kobieta ubrana jedynie w poranny uśmiech, głębokie spojrzenie i, nie daj bóg, subtelny ruch może być piorunująco i wręcz seksowna. Bez żadnych, dodatkowych ulepszaczy.

ile niewygodnych, czy niepraktycznych, niedostosowanych do sytuacji ciuchów wkładają na siebie, ile zabiegów upierdliwych są w stanie znieść.

Chodzi Ci o golenie wacława, balsamowanie gęby kradzionym lorealem i wbijanie się w zdecydowanie  przyciasną skórę? Cholernie upierdliwe :D

pytam bo tak nieraz obserwując kobiety wydaje się ,że starając się poprawić swój wygląd idą w inną stronę niż patrzą faceci

Nie czarujmy się - każdy Facet patrzy w swoją stronę, wypatrując bardzo różnych, nieraz, odcieni kobiecości.

Co wcale, nie oznacza, że nie lubię koronkowej bielizny, szpilek i makijażu, ale to są dodatki

Ha! Przed nagą prawdą trudno nam, mężczyznom, uciec. Wisienka jest czasem bardzo pożądana :)

czy jestem piękna i seksowna, nie mnie to oceniać.

Całkiem zgrabna. Prowokacja :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A po co Ci wiedzieć, że ma doklejone rzęsy? Albo wyprasowane czoło? Albo poprawione cycki?

Poczujesz się lepiej wiedząc, że natura nie jest idealna?

ba , całe piękno i wyjątkowość w tym że nie jest idealna, jakby była to ludzi byli by tacy samo a tak każdy jest perełką ;)

a wracając do tematu to chodziło mi raczej o to co najbardziej działa a nie co jest poprawiane... 

A w ogóle to najlepiej bym nosiła 24h/d ultrakrótką mini, pończochy, niebotyczne szpilki i goły biust. O tak, byłby przeszczęśliwy!

oł jeee ;) to by było coś jakby tak wszystkie Panie pomykały ;)  ale tak, wygoda z tym nie idzie w parze- jak na złość ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio polubilam sukienki i spódniczki.

Pożegnałam się ze spodniami, które dawniej często nosiłam dla wygody.

I to działa. Usłyszałam niedawno miły komplement, że ubieram się fajnie i kobieco i to z ust, które zwykle oszczędne były w komplementowaniu mnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie kobieco i pięknie to nie znaczy ze czym krócej tym lepiej. Pewne przegięcia wywołują u mnie efekt odwrotny od zamierzonego. Piękne jest to  co niedopowiedziane, to co jest do odkrycia. U mnie osobiście szpilki mocno bonusują ;) kobiete, ale też zadbane paznokcie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...