Skocz do zawartości
Green

Pomysłów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Oczekuję przede wszystkim nowych pomysłów na zabawy z żoną, zwiększenia libido u nas obojga oraz na przeżycia, przy których przypomnę sobie lata młodzieńczych szaleństw. Poza tym jest to dobry pomysł określenia siły związku. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczekuj więc :)

Na zwiększenie libido polecam hiszpańską muchę. Na wyobraźnię ponoć świetnie działają powieści Tolkiena, a siłę związku zmierzysz najszybciej, kiedy przez 3 miesiące z kolei nie wpłynie Twoja pensja :).

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek clerman

Oczekujesz, że forum Ci pomoże w znalezieniu dawnego pożądania i namiętności. Podejrzewam, ze one wygasły i potrzebny byłby bardzo silny impuls, aby je pobudzić do życia. Nowinki seksualne nie stanowią takiego impulsu.

Problem jaki macie, to problem znakomitej większości wieloletnich związków. Jego przyczyną są zaniedbania. Należy zawsze, codziennie, pobudzać pożądanie. Bez tej "pracy" pozostaje stabilizacja.

Naiwna jest wiara, że bita śmietana, świece, czerwone wino, trójkąt,swing, cuckold przywrócą to co umarło.

Możesz spróbować - więcej codziennej troskliwości, więcej ciepłych zachowań, codzienne zachowania mówiące o Twojej miłości i pożądaniu. Dobry seks z pełną dbałością o satysfakcję Twojej żony. Ona, bowiem, nie jest już na etapie gwałtownych, szybkich numerków. Ją trzeba dopieścić i spokojnie, powoli prowadzić ku niebu. Na to nie wystarczy 15 minut, czy pół godziny. Musisz wykreować cały spektakl. Wykreowanie takiego spektaklu to Twoja praca, Twoja kreatywność. Moja rada - żadnych rewolucji, kroczek po kroczku. Próbuj, może C się uda. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przeżycia, przy których przypomnę sobie lata młodzieńczych szaleństw

Nie wiem jak Ty ale ja za młodu łaziłem po drzewach

Co do "łóżkowych" pomysłów to są różne sposoby:

- wspólna kąpiel przy świecach

- wyjście na kolację

- wyjazd na weekend do hotelu

- wyjście na imprezę

- sesja zdjęciowa

- nagranie własnego filmu erotycznego

- seks/pieszczoty w różnych miejscach w domu (łazienka, kuchnia, korytarz...) i poza (przebieralnia w sklepie, parking leśny...)

- wprowadzenie zabawek (dilda, opaski na oczy, kajdanki...) 

- nowa erotyczna bielizna

- zaproszenie kogoś do zabaw

- wybranie się razem na kurs tańca

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@RedBitch, nie potrzebuję, nie czytam, nie ma takiej opcji, ale i tak dziękuję. :)

@clerman, nie szukam pomocy, nic nie wygasło. Szukam nowego typu doznań, a myśl o tym, że zaspokajam kobietę przy jej mężu lub, że ktoś robi z moją na moich oczach, pobudza wyobraźnię do tego stopnia, że żaden afrodyzjak nie jest potrzebny. Przy czym samo wyobrażanie sobie czegoś nie stanowi zaspokojenia moich potrzeb. ;)

@mywyoni, tak, to są stare, sprawdzone już sposoby (poza dwoma ostatnimi, bo nie próbowaliśmy). Dobre, jednak teraz nie tego oczekuję. ;)

Odkryłem to forum wczoraj i dopiero poznaję podejście do jego otwartej tematyki. Choć kudłate marzenia mam od dawien dawna. ;) Zanim napiszę kolejny post, zagłębię się w lekturę forum, bo jest tu sporo treści do wchłonięcia, a póki co, jestem całkowitym świeżakiem. Tak więc pozdrawiam wszystkich i miłego!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczekuję przede wszystkim nowych pomysłów na zabawy z żoną, zwiększenia libido u nas obojga oraz na przeżycia, przy których przypomnę sobie lata młodzieńczych szaleństw. Poza tym jest to dobry pomysł określenia siły związku. ;)

mam podobnie. Zwłaszcza to dotyczy lat młodzieńczych szaleństw:) Nie wiem czy swing jest określeniem siły związku ale na pewno oczekuję dobrej zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...