Skocz do zawartości
kaktuski13

Od czego zacząć :)

Rekomendowane odpowiedzi

Historia jakich wiele z tym, że piszemy to razem.

Podczas seksu mamy cały czas fantazje o innym facecie. Paula ciągle myśli o innym facecie, który robi jej dobrze ustami lub klasycznie wchodzi w nią w seksie. Nie myśli o wytrysku, kończeniu i zaspakajaniu faceta, on ma być na jej usługi. Czasami podczas seksu myśli o dwóch na raz w cipce ale to jak bardzo się podnieci.

Krzysiek chce ją widzieć z innym facetem, z tym że już konkretnie, seks orgazm lodzik wytrysk, nie musiałby uczestniczyć. Podnieca go to bardzo.

Paula chciałaby też zrobić to z kobietą i na to ma ogromną ochotę, oraz na masaż erotyczny z nie wiadomo jakim zakończeniem bo zależy od chwili.

Krzysiek miałby ochotę zobaczyć seks bez zabezpieczenia ale wspólnie wiemy, że to bardzo niebezpieczne i nie zdecydowalibyśmy się na zabawe bez. ALe wtedy sporo bodźców odpada typu wytrysk faceta.

Problem jest taki, iż jesteśmy bardzo zazdrośni o siebie. To są fantazje przed seksem i podczas. Po seksie wspólnie mówimy, ze nie oddamy siebie nikomu innemu.

Rozmawiając poważnie, nie mówimy nie. Kiedyś może byśmy byli w stanie się zdecydować na seks z kobietą Pauli oraz na wizytę w swingers klubie ale jako osoby oglądające i bawiące się tylko z sobą. Może tez masaż erotyczny ale tutaj nie wiemy jak by się on zakończył.

Nie wiemy od czego zacząć, czy warto czy kobieta czy swingers klub lub masaż to dobry początek. Jedno o drugie jest zazdrosne i mamy bzika na punkcie zdrowia :)

Co o tym sądzicie :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze to o wszytskim rozmawiać.
Jak już się zdecydujecie na jakiekolwiek spotkanie czy wizytę to warto ustalić wcześniej granice, których nie chcielibyście przekroczyć. Dla jednych są to pocałunki w usta dla innych seks analny, sami musicie się zastanowić czy i jakie macie granice podczas spotkania z tym trzecim.
Fantazje są po to aby je realizować jednak należy pamiętać, że nie wszystkie muszą być zrealizowane od razy na pierwszym spotkaniu.

Zabezpieczenie to jednak sprawa zdrowia, a o to trzeba dbać. Bez możliwe jak najbardziej, ale jednak to już podczas jednego stałego układu. W innych przypadkach gumka mile widziana, żeby nie powiedzieć obowiązkowa. Fajnie, że myślice o takich rzeczach i od razu macie do tego zdrowe podejście. 

Co do Waszej zazdrości to nie wiem czy nie bezpieczniej dla Was aby na początek spotkanie było sam na sam. Nie wiecie jak druga strona zareaguje w trakcie uniesień pierwszej. Choć nie musi tylko obserwować a również dołączyć się do zabawy. Także o tym też warto porozmawiać jak Wy sobie wyobrażacie to wszystko, co byście chcieli i jak, a co raczej byście chcieli pozostawić tylko dla siebie.
Zarówno spotkania sam na sam jak i spotkania we troje mają swoje zalety i nie można konkretnie powiedzieć, że któreś sa lepsze od drugich. Kade ma coś w sobie i każde jest inne. Zawsze możecie spróbować sami tak i tak i zdecydować która forma Wam bardziej odpowiada.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś Paula miała sen o tym, że nasz kolega ktory przyjechal zaciagnął ją do toalety i oparł o ścianę całując i wchodząc w nią tak opartą. Bzykał ją na maksa a mnie nie było w domu, potem nagle zadzwoniłem do drzwi i szybko się ubrali i wyszli jakby nigdy nic.

Tak ją to podnieciło, że po przebudzeniu wskoczyła na mnie i się kochaliśmy. Wstydziła się tego snu bo nie wiedziała skąd jej takie rzeczy się śnią :)

Wieczorem miała orgazm jak jej opowiadałem jej sen dodając parę rzeczy. Miała ogromny orgazm jak opowiadałem, że mnie nie ma w domu ona się kocha z kolegą w łazience i on dochodzi w jej środku :)

Jak myślicie, czy może szansa na jakieś zabawy w przyszłości się pojawią :) na razie ciągle mamy w sferach fantazji :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie, czy może szansa na jakieś zabawy w przyszłości się pojawią :) na razie ciągle mamy w sferach fantazji :)

Wtedy gdy fantazjowanie przestanie Wam wystarczać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj coś się zmieniło. Bawiłam się na portalu (...)  robiłam pokazik :) podniecał fakt, że inni patrzą i się podniecają. Miałam nawet orgazmy na priv. Potem dostałam propozycję seksu za pieniądze. Nawet nie małe. Nocka na rozmyślaniu o tym wszystkim no i stwierdziłam, że może jednak kiedyś zgodzę się na trójkącik lub faceta ale jakby miał zapłacić to czemu nie :) Za odpowiednio duże pieniążki mogłabym to zrobić hmmmm to nie stosowne ale chciałabym spróbować, podnieca to .....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli was to oboje kręci to dlaczego nie? Sam mam taką fantazje ze płacę za seks, ale nie profesjonalistce...dziewczynie ktora dopiero zaczyna, dla niej to pierwszy raz za pięniądze. Więc do dzieła

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mam ochote (Paula) słuchać podczas seksu opowiadań o innym starszym facecie, gdzieś w hotelu ;) Ciekawe jak będzie to mi się w głowię rodziło ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Historia jakich wiele z tym, że piszemy to razem.

Podczas seksu mamy cały czas fantazje o innym facecie. Paula ciągle myśli o innym facecie, który robi jej dobrze ustami lub klasycznie wchodzi w nią w seksie. Nie myśli o wytrysku, kończeniu i zaspakajaniu faceta, on ma być na jej usługi. Czasami podczas seksu myśli o dwóch na raz w cipce ale to jak bardzo się podnieci.

Krzysiek chce ją widzieć z innym facetem, z tym że już konkretnie, seks orgazm lodzik wytrysk, nie musiałby uczestniczyć. Podnieca go to bardzo.

Paula chciałaby też zrobić to z kobietą i na to ma ogromną ochotę, oraz na masaż erotyczny z nie wiadomo jakim zakończeniem bo zależy od chwili.

Krzysiek miałby ochotę zobaczyć seks bez zabezpieczenia ale wspólnie wiemy, że to bardzo niebezpieczne i nie zdecydowalibyśmy się na zabawe bez. ALe wtedy sporo bodźców odpada typu wytrysk faceta.

Problem jest taki, iż jesteśmy bardzo zazdrośni o siebie. To są fantazje przed seksem i podczas. Po seksie wspólnie mówimy, ze nie oddamy siebie nikomu innemu.

Rozmawiając poważnie, nie mówimy nie. Kiedyś może byśmy byli w stanie się zdecydować na seks z kobietą Pauli oraz na wizytę w swingers klubie ale jako osoby oglądające i bawiące się tylko z sobą. Może tez masaż erotyczny ale tutaj nie wiemy jak by się on zakończył.

Nie wiemy od czego zacząć, czy warto czy kobieta czy swingers klub lub masaż to dobry początek. Jedno o drugie jest zazdrosne i mamy bzika na punkcie zdrowia :)

Co o tym sądzicie :)

Najpierw trzeba się uporać z dziką zazdrością o siebie nawzajem. Jak tego nie rozwiążecie, nic nie rozwiążecie, a skomplikujecie. Takim testem na to, jak sobie radzicie z obniżaniem progu silnej zazdrości mogłyby być stopniowe próby: np. najpierw wspólna dyskusja w necie z nim lub nią lub z nimi - kandydatami do spotkania w realu. Coraz śmielej i konkretniej. Potem spotkanie, bardzo dobzre się sprawdzają wspólne wyjścia do klubu na taniec, a następnie spotkanie kameralne, ale dokładnie ustalone co do zasad i zakresu oraz "hasła bezpieczeństwa". Jakiś striptiz, coś delikatnego. Na każdym etapie porozumiewawcze spojrzenia i potwierdzanie. A może na 3-cim , 4-tym spotkaniu - pełny seks, jak się upewnicie co do siebie. Bez pośpiechu.

Wczoraj coś się zmieniło. Bawiłam się na portalu show up robiłam pokazik :) podniecał fakt, że inni patrzą i się podniecają. Miałam nawet orgazmy na priv. Potem dostałam propozycję seksu za pieniądze. Nawet nie małe. Nocka na rozmyślaniu o tym wszystkim no i stwierdziłam, że może jednak kiedyś zgodzę się na trójkącik lub faceta ale jakby miał zapłacić to czemu nie :) Za odpowiednio duże pieniążki mogłabym to zrobić hmmmm to nie stosowne ale chciałabym spróbować, podnieca to .....

Fantazje kobiet o sprzedaniu się za pienidze są częste. Ale odradzam zrobienie tego naprawdę. to nie żarty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a dlaczego nie żarty z płatną zabawą. Dziś prawie się przekonała do zrobienia ustami za pieniążki ;) kręci mnie to ale nie wiem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek widmoo

Dziś Paula miała sen o tym, że nasz kolega ktory przyjechal zaciagnął ją do toalety i oparł o ścianę całując i wchodząc w nią tak opartą. Bzykał ją na maksa a mnie nie było w domu, potem nagle zadzwoniłem do drzwi i szybko się ubrali i wyszli jakby nigdy nic.

Tak ją to podnieciło, że po przebudzeniu wskoczyła na mnie i się kochaliśmy. Wstydziła się tego snu bo nie wiedziała skąd jej takie rzeczy się śnią :)

Wieczorem miała orgazm jak jej opowiadałem jej sen dodając parę rzeczy. Miała ogromny orgazm jak opowiadałem, że mnie nie ma w domu ona się kocha z kolegą w łazience i on dochodzi w jej środku :)

Widzę , że do zrobienia kolejnego kroku dzielą was centymetry. Oboje chcecie , oboje macie fantazje i to bardzo zblizone, dlatego na początek proponuję trójkąt, ale ten trzeci ma być do czasu otrzymania od was sygnału w formie obserwatora. Jeżeli się rozkręcicie i wasze emocje pójdą w górę, możecie się wtedy zdecydować na jego dołączenie. Musicie być tego pewni i oboje musicie chcieć tego.

Zabawa nabierze rumieńców a pożądanie sięgnie zenitu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...