Skocz do zawartości
OnTakOnaNie

Czy na pewno cos z tego bedzie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , od razu napisze , ze polonista nie jestem interesujaco tez nie pisze i z balaganem :D no ,ale w koncu gdzies musze sie "wykrzyczec" jestem ze swoja luba juz 9 lat od nie dawna w malzenstwie urodzilo nam sie dziecko miesiac temu :D zdrada kontrolwana jest u nas walkowana ( czytaj przez ze mnie ) juz od 4 lat byly wczesniej spotkania z parami czy z panami .Z panami tylko lodziki na moich oczach po prostu bylem wniebo wziety wtedy wiedziale , ze to jest to czego pragne a wiec do rzeczy temat poruszany jest od 4 lat zona mowi , ze chce tego ,ale zawsze jest cos co przeszkadza zazwyczaj mowi ,ze nie ma gdzie tego zrobic odpowiadam sa hotele i konczy sie tylko na  stwierdzeniu zobaczymy .Namawiam ja na zalozeniu tutaj swojego profilu ,zeby mogla sobie porozmawiac itp moze ktos sie ciekawy znajdzie w temacie tez z jej strony cisza przez jakis czas mielismy spora przerwe w sexie nie wiem moze to byla moja winna , ale gdy tylko chcialem sie do niej zblizyc slyszalem odp nie chce mi sie albo jestem zmeczona nie mam ochoty itp , gdy w koncu ona miala ochote na sex mi tak jakby to ujac zmienily sie preferencje ( spodobal mi sie femdom , pas cnoty , itp ) po prostu marze o zniewoleniu przez nia ona tylko stwierdzial , ze to ja nie kreci i mam sobie znalesc na necie jakas domine i sie z nia spotkac ( no qrwa ) nie chce tego niechce innej dominy innej kobiety chcem ciebie bo ciebie kocham jestem wstanie spelnic kazda jej zachcianke zeby tylko byla szczesliwa , nie przeszkadzal by mi jej sex z innymi panami nie przeszkadzalo mi jej brak zainteresowania sexem , ze mnie odtrancala , moze ten caly femdom mnie zainteresowal z powodu tego ze czuje sie odtracony , pragnienie zeby mnie zdradzila tez nie wiem poprostu zglupialem niewiem co mam robic .Poprostu mysle powoli , ze trzeba bedzie stlumic w sobie wszystkie marzenia i zapomniec 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczera rozmowa, nikt chyba niczego więcej Ci nie doradzi, związek to wzajemne chodzenie na kompromisy, ale jeżeli naprawdę ją to nie kręci nie zmuszaj bo będzie gorszy z tego problem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...