Skocz do zawartości
Zouza

Scaring

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś blizny nie robią na mnie wrażenia, no może jakieś ogrooooooomne. Może dlatego, że w dzieciństwie miałam kontakt, z osobą która praktycznie całą klatkę piersiową miała poparzoną. Są neutralne.

Czy na Was robią? Jakie?

Czy scaring, w sensie seksualnym, Was podnieca? Jeśli tak - dlaczego?

Czy odstręcza? Dlaczego? I czy wszystkie? Jakie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa razy nabawiałem się małych blizn na siusiaku, pierwszy po zabawach z baterią 9V (obecnie stosuję mniejsze napięcia i krótsze czasy), drugi raz po eksperymencie z mrowiskiem i mrówką wojowniczką. W obu przypadkach były to malutkie białe ślady, utrzymujące się przez prawie rok. Pomimo atrakcyjnych wspomnień, zupełnie mnie to nie brało. Raczej to nie dla mnie. Obecnie staram się nie dopuszczać do powstawania blizn.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Blizny są w porzo. Tak jak tatuaże. U Pań także.

Chyba, że komuś odpadł nos w ostatnim stadium syfa i ma po nim bliznę.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd mam hojną bliznę na łydce wszyscy mówią, żem wreszcie z gęby charakterny. No sam nie wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spowodowany traumatyczną retrospekcją wgryzionej weń, wściekłej cziłały.. :)

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo, to Ci pewnie pół nogi wygryzła :lach:

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...