Skocz do zawartości
Zouza

Scaring

Rekomendowane odpowiedzi

kochany mały pieseczek szcześliwie wyżej nie doskoczył :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak serio to lubię blizny. Nie te pooparzeniowe czy po odpadniętym kulfonie. Inne dodają przyjemnej unikalności mapie danego ciała. Inaczej niż tatuaże, oferują trzeci wymiar dla wędrujących palców. Nieuchronnie pewna scena z Crash Cronenberga przychodzi do głowy..

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam bliznę, typowo bdsmową nad prawym sutkiem ślady po gaszeniu papierosów, z perspektywy czasu raczej bym się już nie zgodził na trwałe okaleczenie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Auuuuuuuuuuuć!!!!!!!

bez przesady ;) gorzej bolało na jajkach  :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scarring to trochę co innego - to sztuka zdobienia ciała, celowego i artystycznego. Proponuję dla rozeznania obejrzeć np na FB prace gościa Wayde Dunn'a. U nas raczej mało popularny. 

attachicon.gifbeautiful-scars.jpg

Blizny mogą szpecić, mogą też stać się charakterystyczną cechą danej osoby i być całkiem pozytywne w odbiorze. Zależy gdzie, jakie i na kim. Ogólnie mi nie przeszkadzają. Sama jako dziecię co nie usiedziało na miejscu mam parę sztuk. Są i tacy co mają je po mnie;)

Seksualnie odrzuca mnie uszkadzanie czyjegoś ciała. Sama też bym sobie tego nie dała zrobić.

Jak robią takie piękne "blizny" ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie paroma machnięciami klingi samuraja z zacięciem do sztuki. A może wyrafinowaną toccatą szkarłatnych paznokci. Kto ich tam wie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scarring to trochę co innego - to sztuka zdobienia ciała, celowego i artystycznego.

Niekoniecznie. Zależy czemu ma służyć.

Bywa "ozdobny" (czy rytualny), który pokazałaś na zdjęciach.

Jest też taki, który nie ma zdobić, a wyłącznie wywoływać podniecenie seksualne, jako jeden z elementów BDSM.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś kiedyś powiedział mi:

"blizny są chwałą mężczyzny"

i tego się trzymam.  (a wtedy gdy to powiedział było to dla mnie bardzo ważną "podporą psychiczną")

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

raczej od razu mi się skojarzyły zwyczajne blizny jako element wywołujący podniecenie.

Dokładnie. Dlatego przed oczyma miałem właśnie Crash Cronenberga. Polecam choć raz obejrzeć scenę na parkingu :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...