Skocz do zawartości
Sem.

Publiczne uwagi do Moderatorów Globalnych

Rekomendowane odpowiedzi

Publiczne uwagi do Moderatorów Globalnych

Ponieważ mam teraz czas aby zgłębić problem, dlatego też teraz to napiszę. Proszę sobie zapamiętać dobrze, numer tego ogłoszenia bo nie będę się powtarzał. Te słowa kieruję do Wszystkich Użytkowników ZKF, bez względu na posiadany, czy też nie posiadany status VIP. Powstrzymam się od cytatów, ale ja wszystko widzę i prędzej czy później dotrę do takich postów. Nie życzę sobie, aby na tym Forum, funkcja "zielonych" podlegała publicznej krytyce. Proszę sobie odpiąć te łatki, ponieważ widzę również to, że Moderatorzy Globalni, w tym najczęściej tu krytykowana Illa, muszą przez zaciśnięte zęby, znosić takie posty i nie reagować, aby nie było zaraz lamentu, że się ktoś odezwał i dostał ostrzeżenie. Jeżeli ktokolwiek ma uwagi do Modów Globalnych, służy do tego stosowny departament w Dziale Pomocy, gdzie zgodnie z Regulaminem tego Forum, można składać zażalenia na ich działalność. I jest to jedyne miejsce, gdzie tak złożony wniosek, nie będzie wiązał się z konsekwencjami zapisanymi w taryfikatorze punktów karnych, który jest konsekwencją Regulaminu. Zabawny jest ten, kto na podstawie takich postów, osądza Moderatora, lub wpina mu łatki nerwusa, do którego lepiej jest się nie odzywać, bo zaraz sypnie ostrzeżeniem. Ten, kto w ogóle wypowiada takie słowa publicznie. Możesz sypnąć taki post, ale ja go odnajdę, prędzej czy później i wtedy nie zdziw się gdy Twoje konto, nawet po tygodniu od napisania takiego postu, zostanie zawieszone.

Jednocześnie, proszę przestać pierdolić podobne farmazony do Administracji Wyższej, z tej prostej przyczyny że my nie rozdajemy ostrzeżeń za to że ktoś się z nami nie zgadza. Proszę sobie darować podobne temu posty "widzę że jesteś tu adminem, więc pewnie dostanę jakieś ostrzeżenie, ale...". Do kogo to jest kierowane się pytam. Dyskusja jest dyskusją, Regulamin, jest Regulaminem. Proszę sobie również dobrze zapamiętać godzinę publikacji tego ogłoszenia, bo od tej pory, kończą się wszelkie jałowe dysputy na temat kompetencji Administracji Wyższej, a przede wszystkim szczebla Moderatorów Globalnych, gdzie przyjęło się twierdzenie, że jak ktoś sobie kupił VIP, to może sobie pozwolić na upublicznianie swoich zarzutów. Pragnę Was oświecić, że tak nie jest. Pakiet VIP, temu nie służy. Jeżeli na liście usług znajduje się również szkalowanie Moderatorów, to bardzo proszę o wskazanie mi tej usługi, bo ja takiej nie uruchamiałem. Pragnę również przypomnieć, że niewłaściwy komentarz pod adresem Moderatora Globalnego, to 4 punkty Karne, lub 5 punktów karnych, jeżeli to jest HW. Pięć punktów karnych, wiąże się z wyłączeniem konta na okres 14 dni.

To wszystko,

ZKF Administrator,

Sem

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...