Skocz do zawartości
Specter

Jak to u nas wygląda

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna moja Pani jest już bardzo nakręcona tematem UC. W końcu przestała mieć wątpliwości co do swojej decyzji i nie ma już w głowie wahań, tylko zaczęła szukać kochanka. Oboje zrozumieliśmy, że doznania, jakie daję UC i dla Niej i dla mnie są nieosiągalne w żaden inny sposób. Moja Pani już od dawna miała fantazje związane z seksem 2m1k lub nawet z kilkoma mężczyznami. Poza tym wolałaby mieć w sobie kutasy nieco większe od mojego, czyli co najmniej o 5cm i grubsze. Tak, aby lepiej stymulowały jej cudowną cipeczkę. Chciałaby też bardzo, spróbować seksu analnego, a poźniej DP. Ja nie jestem w stanie zaspokoić nawet jednej dziurki, a więc moja rola w łóżku ograniczy się do lizania, gdy akurat nie będzie w pobliżu nikogo, kto by ją mógł "zerżnąć". Na dzień dzisiejszy mamy wibrator o wymiarach prawie dwukrotnie większych od mojego maluszka i moja Pani bardzo dobrze sobie z nim radzi. Wchodzi prawie do końca. Ja już zacząłem nieco rozciągać paluszkami pupkę mojej Pani. Robię to jak i lizanie jej muszelki podczas gdy ona sobie leży i ogląda sprośnie filmy wcześniej przez siebie znalezione. Najczęściej są to trójkąty z dobrze obdarzonymi panami którzy bardzo ostro zabierają się za kobietę. W najostrzejszych fragmentach Pani dochodzi podczas gdy ja liżę ja jednocześnie szybko poruszając wibratorem. Trochę ją denerwuje to, że ciężko jest znaleźć odpowiedniego kochanka, bo ma bardzo wiele planów z nim związanych. Coraz większą radość sprawia jej upokarzanie jej. Często chodzę po domu w pończochach, damskich majtkach i CB. To wszystko oczywiście sprawia mi ogromną satysfakcję i bardzo się cieszę, że oboje odnaleźliśmy się w tym wszystkim. Mamy już plany co do ślubu i tego, co się będzie działo po nim. Moja Pani ma wyjechać z kochankiem na kilka dni. Wtedy najdłużej, jak się da będę utrzymywał "post" od seksu i masturbacji w przeciwieństwie do mojej Pani. Nasz seks wcześniej polegał na tym, zakłdałem gumkę i po trzech minutach było po wszystkim. Teraz Pani ma zamiar używać tabletek i kochać się z kochankiem tak, żeby się o nic nie martwić. Ja nigdy nie będę mógł wejść w moją Panią bez gumki. Nie zasługuję na to, bo nie mam predyspozycji. Cieszyłbym się najbardziej, gdyby moja Pani spuszczała mnie tylko ręcznie. Oczywiście w gumce. Mamy bardzo wiele planów, ale najpierw musi się znaleźć odpowiedni partner i to na dzień dzisiejszy wszystko blokuje. Jak wygląda feminizacja w waszych przypadkach? Jakie jeszcze macie pomysły na UC, o których w tym dziale nikt nie wspominał?

Pozdrawiam

• Lubię 9
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No masz super żonkę ;-) wielu chyba będzie chętnych na tak ostrą mężatkę ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON:

podobnie mam, moja Pani zdecydowana na ostre relacje gdzie powoli zostaje własnością Pana, pozwala na decyzje o swojej seksualności, naszych relacjach łóżkowych. Sytuacja w której prawdziwy mężczyzna może zabronić robić mi dobrze, dotykać Panią, całować czy widzieć nago kręci niesamowicie. Nie chcemy ciągłych zakazów jednak czasowe w zależności od widzimisie czy też zachowania sissy/uległej kochanki to byłoby coś! Fantazjujemy również o wyjazdach weekendowych tylko Kochanek i Pani i innych hardkorowych rzeczach :P 

Jest pewien problem... brak kochanków którzy chcieliby wejść w taki układ, czy też może nie mamy szczęścia ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się bardzo podoba w/w wizja układu . Ot tyle, że dojście do takich hardcore-ów wymaga czasu, poznania się i zaufania.

Jak za szybko z tym wszystkim pójść do przodu, to może się skończyć nie na dobrej zabawie dla wszystkich a na rozpadzie relacji. A w takim układzie chyba wszyscy chcą by to trwało jak najdłużej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...