Skocz do zawartości
Xavery

Wady, minusy, zagrożenia w ZK

Rekomendowane odpowiedzi

Lukas, ja tego rodzaju zagrożenia rozkminiam w okolicznościach ZK, a więc i wszystkie okoliczności zdarzenia (obojętnie jakiego, ale przestępstwa) jakie trzeba by ujawnić organom. Kapujesz?

No dobra, zmilczę resztę zagrożeń, które przyszły mi do głowy.

Lepiej o motylkach pogadać i wałkować po raz czwarty, o ile dobrze pamiętam, ten sam temat.

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie doszedłem do wniosku ze facet tez nie możne  się czuć  bezpieczny  :zly: co prawda burdel mu raczej nie grozi ale obudzic sie bez nerki albo innego organu to już całkiem możliwe w dzisiejszych czasach  :-?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tego rodzaju zagrożenia rozkminiam w okolicznościach ZK,

Pisałem o emocjach i kartach wyżej ale...

No dobra zgadzam się! - chyba za bardzo naiwnie podchodzę do ludzi. Jakoś im tak k... ufam.

Ale racja często spotykamy kogoś pierwszy raz i nie wiadomo zupełnie kto to jest. Wachlarz możliwości jest nieskończony ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, przetrzepywanie tematów, które kiedyś wałkowano bez nas nie jest już takie emocjonujące :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lemond mam tak samo jakos ufam ludziom  :-P ale nie dziwie sie naszym pieknym Hotka ze mysla o zagrożeniach 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może Was to zdziwi, ale ja też ufam ludziom. I ufam swojej niezawodnej (póki co :)) intuicji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, zmilczę resztę zagrożeń, które przyszły mi do głowy.
Szkoda, zżera mnie teraz ciekawość.

M.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M nie daj się pożreć tej ciekawości  :-> bo bedzie smutno bez Ciebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie pewnych sposobów, jak sama zauważyłaś można wpaść w łapy zorganizowanej grupy

Wierz mi że na tym Forum jestem lepiej zorganizowany niż jakakolwiek grupa przestępcza, która chciałaby tutaj komuś zrobić krzywdę. Wiedziałbym już o tym, zanim o tym pomyślą. Chroń owieczki swoje ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lukas, ja tego rodzaju zagrożenia rozkminiam w okolicznościach ZK, a więc i wszystkie okoliczności zdarzenia (obojętnie jakiego, ale przestępstwa) jakie trzeba by ujawnić organom. Kapujesz?No dobra, zmilczę resztę zagrożeń, które przyszły mi do głowy.

Lepiej o motylkach pogadać i wałkować po raz czwarty, o ile dobrze pamiętam, ten sam temat.

;)

O kurrrrrde Illa, ten sam temat

Przepraszam za powtórkowy temat

Myslalem ze takowego nie bylo

Jesli tak to kajam sie i proponuje go chyba zamknac bo tez nie chce tutaj powielactwa.

Milego dnia wszystkim

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...