Skocz do zawartości
27sympatyczni33

Poznań, gdzie się zabawić

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Pytanie kieruje przede wszystkim do poznaniaków lub osób które znają fajną miejscówkę w Poznaniu gdzie można miło spędzić czas, gdyż mojej żonie robię niespodziankę, może z dreszczykiem emocji a poszukuję:

- miejsca gdzie można spędzić miło czas we dwoje lub większym gronie,

- miejsca w którym jest fajna muzyka, lub też możliwość karaoke,

- miejsca w którym będzie można urządzić kontrolowany podryw

Wiem, że chcę niemożliwego ale może coś się znajdzie. Nocleg już nam zapewniłem :evil: Poznańska Malta :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będziemy 2/3 maja w Poznaniu. Zwiedzanie, trochę pogawędka ze znajomymi.

Plan jest taki, aby można w takim klubie można było podrywać Hotkę.

Nie powiem, dzisiaj baaardzo dała mi do myślenia, więc lada dzień spodziewaj się PW :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, chce jej zrobić mega niespodziankę więc wszelkie propozycję bardzo mile widziane. Miasto urocze, bywałem już tam 3 razy służbowo. Hotka lubi też być podrywana przez kobietę :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, poza tym liczne kluby które w długi weekend bedą się pewnie roić od niewyżytych samców :evil:

Z muzyką latynoska - Cuba Libre, Nachos Potatos

z klimataycznym rockiem - Johnny Rocker, Kultowa (tu jest rewelacyjne miejsce jak ktoś miałby ochotę pobawić sie delikatnie w knajpie, ale trzeba rezerwować piekiełko :lol:)

Jeśli karaoke to klub Retro

Nie wiem czy na pewno będe na weekend w Poznaniu ale w razie jak bym zostawał dam znac na pw :lol:

Przyjaciel

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, g&m pisze:

Coś nowego powstało:

https://loveroom.pl/galeria/

M.

Nie ma to jak wrzucić do apartamentu kilka gadżetów, na stronę ładny opis i w imię tego podwoić (lub nawet potroić) cenę w stosunku do standardu. No ale jak ktoś lubi...

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama chętnie się dowiem gdzie w Poznaniu można się dobrze zabawić ;) bo my najczęściej wyjeżdżamy w tym celu z Poznania...

* Termy Maltańskie i całkiem przyjemne sauny - przyjemny relaks i sporo mężczyzn, którym można się podobać ;)

* Pod Poznaniem jest swingersklub, opinie z pewnością jakieś się tutaj na forum znajdą. 

* Najlepsze imprezy jakich tu doświadczam mają charakter prywatny i nie mają określonego miejsca - domówki, czy też apartamenty. 

Trzymam kciuki za Wasz weekend :)

Pozdrawiam

K.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, SplitKiM pisze:

Trzymam kciuki za Wasz weekend :)

Autorzy wspominali o tym weekendzie jakieś 8 lat temu z tego co widzę wieść mogą już nie posiadać gdzie ostatecznie trafili ;)

19 minut temu, SplitKiM pisze:

Pod Poznaniem jest swingersklub, opinie z pewnością jakieś się tutaj na forum znajdą. 

O tym nie słyszałem a chętnie usłyszę. To lub na priv ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, Wichura pisze:

Autorzy wspominali o tym weekendzie jakieś 8 lat temu z tego co widzę wieść mogą już nie posiadać gdzie ostatecznie trafili ;)

Ślepa jestem :)

50 minut temu, Wichura pisze:

O tym nie słyszałem a chętnie usłyszę. To lub na priv ;)

http://swingrancho.pl/

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...