Skocz do zawartości
Jans

Internetowy podryw

Internetowy podryw  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak czesto nawiazywaliscie internetowy kontakt z mysla o seksie ?

2. 2. Jak czesto spotkaliscie sie w realu ?

3. 3. Czy spotkanie w realu odpowiadalo wczesniejszym opisom,zdjeciom itp?

• Zupelnie nie odpowiadalo
    • Tylko czesciowo
    • Tak, w calosci
  4. 4. Jak czesto pierwsze spotkanie zakonczylo sie seksem ?

5. 5. Czy pierwszy seks byl udany ?

6. 6. Czy postanowiliscie po pierwszym spotkaniu spotykac sie czy tylko pisac?

• Tak , spotykac sie dalej
    • Jak czas i ochota przyjdzie
    • Raczej tylko kontakt pisemny
    • Zakonczyc znajomosc
  7. 7. Jak dlugo utrzymaliscie internetowa znajomosc?

• Tylko pierwsze spotkanie
    • Jeszcze trzy nastepne spotkania
    • Jeszcze cztery i wiecej spotkan
  8. 8. Jak daleko byliscie od siebie oddaleni?

9. 9. Czy internetowy podryw to dobry sposob nawiazania znajomosci ?

• Tak
    • Czesciowo, z racji wygody , anonimowosci
    • Nie
  10. 10. Czy internetowy podryw pozwala lepiej poznac ludzi niz przy tradycyjnym sposobie?

• Tak
    • Bardzo czesto ale nie zawsze
    • Nie , lepiej spontaniczny podryw i okres poznania sie.

Rekomendowane odpowiedzi

Czesto nawiazujemy internetowe znajomosci z mysla o ciagu dalszym tzn seksie. Nieraz to sie udaje a nieraz nie.Czasami na krocej czasami na dluzej. Napiszcie jakie macie doswiadczenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

internet niesie ze soba wiele pulapek , ciezko komus zaufac , jednak jesli sie odwazymy ....mozemy poznac interesujace osoby

Tak jak tutaj na tym Forum :)  , tyle tylko , ze tutaj pulapek mniej bo na tym Forum mamy "opieke owieczek".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Smutka prawda jest taka, że tylko ułamek osób poznanych w internecie jest tym za kogo się podaje. Udzielając się na różnych serwisach i poznając ludzi, lub sądząc, że się kogoś poznaje niestety niejednokrotnie można się przejechać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rozpustnik

Moim zdaniem warto być szczerym ale na własną odpowiedzialność, niestety...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 24 Października 2014 - 15:59, napisał(a):

bo na tym Forum mamy "opieke owieczek".

??

lukas33, dnia 22 Października 2014 - 23:01, napisał(a):

nie pewnych sposobów, jak sama zauważyłaś można wpaść w łapy zorganizowanej grupy

Wierz mi że na tym Forum jestem lepiej zorganizowany niż jakakolwiek grupa przestępcza, która chciałaby tutaj komuś zrobić krzywdę. Wiedziałbym już o tym, zanim o tym pomyślą. Chroń owieczki swoje ;)

A wiec "owieczki" moga spac spokojnie. :indians:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem wiele partnerek poznanych wlasnie przez internet lub zwyczajnie przez gry, uważam że to dobry sposób na poznanie sie, z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze w wiekszości zawsze do czegos dochodzilo miedzy mna a partnerkami: jak nie do seksu to do jakiegos intymnego zbliżenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mieszane uczucia, z jednej strony internet jawi sie jako nieograniczone mozliwości z drugiej jest pełen niebezpieczeństw. Kilka moich znajomości internetowych nie czynią mnie ekspertka, ale bywało różnie. Najgorsza dla mnie sytuacja, bardzo bardzo traumatyczna, jak internetowy znajomy w trakcie realnego spotkania nie mógł się pogodzić, że nic z tego nie wyjdzie. Choc pisało się naprawdę super, choć cała powierzchowność, zweryfikowana zdjęciami, była fantastycza to w kontakcie bezpośrednim był zwyczajnie odpychający. Bardzo się przestraszyłam jak zaczął mi grozić, byłam skołowana i prawi w panice. Tylko pomoc "przyjaciela" przywróciła mi spokój, choć i dziś otrzymuję bardzo nieprzyjemne meile od tego kogoś.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pomoc "przyjaciela" przywróciła mi spokój, choć i dziś otrzymuję bardzo nieprzyjemne meile od tego kogoś.

To bardzo istotny szczegół, aby dla własnego bezpieczeństwa, nigdy osobom niezaufanym nie podawać istotnego adresu email (pisałem o tym poradnik jak bardzo jest to istotne ważniejsze nawet od telefonu), również oczywiście telefonu (istotnego), oraz żadnego adresu. Wielu ludzi tu obecnych ma mnie za pojeba za to, że trzymam wszystko za ryj, wszystko sprawdzam kontroluję, i nie pozwalam na to, aby się tu panoszyło cwaniactwo. Aby eliminować ludzi również nieprzystosowanych. Do czasu, kiedy się komuś krzywda dzieje, wtedy jak trwoga, to wiadomo do kogo ludzie się zgłaszają po pomoc.

Każdy choć raz w życiu zaliczył złą, chujową, fatalną randkę. Ale to w Waszym interesie jest, aby swoje tyły zabezpieczyć, zrobić wszystko by własną prywatność chronić.

Mam mieszane uczucia, z jednej strony internet jawi sie jako nieograniczone mozliwości z drugiej jest pełen niebezpieczeństw.

To właśnie dlatego że daje możliwości nieograniczone, jest pełen niebezpieczeństw. Na szczęście nie jesteśmy dziećmi, którym grozi "zły dotyk". Mimo to, możliwości nieograniczone są dla wszystkich. Dla złych ludzi, ze złymi intencjami również.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu ludzi tu obecnych ma mnie za pojeba za to, że trzymam wszystko za ryj, wszystko sprawdzam kontroluję, i nie pozwalam na to, aby się tu panoszyło cwaniactwo. Aby eliminować ludzi również nieprzystosowanych.

Akurat porządek i bezdyskusyjny regulamin mi bardzo odpowiada:) Mój znajomy, który prowadzi firmę, kontroluje dosłownie wszystko. Zagląda w każdy kąt swojej firmy, w każdy dokument itp. Pytałam go dlaczego nie wyluzuje i odpowiedział mi że "zaufanie do bardzo dobra rzecz ale kontrola jest lepsza" . Nie chce żeby coś go zaskoczyło, coś zachwiało firmą czy naraziło tych kilku jego pracowników na nieprzyjemne konsekwencje. I jak to w życiu bywa, pracownicy nie widzą w tym ojcowskiej troski a dyktatorski fanatyzm. On jest jednak dumny z tego, że nikogo nie musiał zwalniać dyscyplinarnie, nikogo obciążac kosztami i z nikim się sądzić. Może nie tylko w firmie, ale we wszystkim  "Ordnung" musi być. Ludzie są zbyt lekkomyślni i zbyt cwaniakowaci by pozostawić ich samych sobie zwłaszcza w sferach, które mogą wpływać na ich życie. 

Mimo to, możliwości nieograniczone są dla wszystkich. Dla złych ludzi, ze złymi intencjami również.

Prosto ale jak trafnie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem warto być szczerym ale na własną odpowiedzialność, niestety...

Oczywiście, że warto. Chociażby dlatego, że realne spotkanie wszystko zweryfikuje. Podam swój przykład.

Wiele lat temu, będąc bardzo młodym użytkownikiem stosunkowo młodego internetu, na jednym z for udawałem dziewczynę. Powodu, dla którego to zrobiłem, już dokładnie nie pamiętam - może liczyłem na większą otwartość innej dziewczyny wobec osoby tej samej płci, może interesowały mnie dziewczyny bi, a może jeszcze co innego - trudno powiedzieć. Oprócz "zmiany" płci prezentowałem własne poglądy. Po kilku tygodniach aktywności zacząłem sporo korespondować z dziewczyną o pseudo "agniese". Polubiliśmy się i po jakimś czasie zaproponowała spotkanie. Tuż przed nim powiedziałem jej, że jestem facetem. Do spotkania nie doszło, a mogło być początkiem bardzo udanej znajomości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...