Skocz do zawartości
K.C.S.

Podniecająca wizyta u ginekologa?

Rekomendowane odpowiedzi

K. Z lekarzem facetem to nie jest tak że idzie na ginekologie bo lubi sobie pomacać panienki i jest dlatego delikatny, w większej części jego pracy przychodzą kobiety po 60, z oklapniętymi firankami, otyłe, spocone itd. itp. czasami z błachymi problemami a on je musi badać i czy wtedy jest tak samo delikatny?

Szczęka mi opadła po prostu, zwłaszcza, że napisała to kobieta. Nie wiem jak się poczujesz,  gdy będziesz po sześćdziesiątce, a przeczytasz gdzieś jakie to "oklapnięte firanki" masz, jaka otyła jesteś i spocona.

Faktycznie, dbanie o zdrowie to błahy problem. ;) Bo do gina to się powinno chodzić chyba jak syf, kiła i mogiła. ;)

Jeśli lekarz jest profesjonalistą, a wierzę, że znakomita większość jednak jest, to zbada tak samo kobietę 20+, jak i tę 60+.

Jego prywatny gust nie będzie miał żadnego znaczenia.

Pacjentka nie ma mu się podobać. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pacjentka nie ma mu się podobać.

Ale w razie czego nikt mu nie zabroni. :)

K. Z lekarzem facetem to nie jest tak że idzie na ginekologie bo lubi sobie pomacać panienki i jest dlatego delikatny,

Pewnie dlatego ta bardziej delikatna druga grupa wybiera proktologię :)

w większej części jego pracy przychodzą kobiety po 60, z oklapniętymi firankami, otyłe, spocone itd. itp. czasami z błachymi problemami a on je musi badać i czy wtedy jest tak samo delikatny?

Cóż - jaki zawód takie niebezpieczeństwa. Pomijając fakt, iż wszyscy kiedyś będziemy mieli na karku 60tkę i miejmy nadzieję, że ktoś wtedy pochwali nasze prężne jeszcze trochę kaloryfery czy też niemłode choć nadal dumnie wypięte cycki to podejrzewam, iż średnia wiekowa pacjentek jest jednak dużo niższa.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęka mi opadła po prostu, zwłaszcza, że napisała to kobieta.

No coz mamy rownouprawnienie !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie widzę związku, Jans. ;)

To tylko stwierdzenie faktu w zwiazku ze slowem "zwlaszcza".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chciałam podkreślić, że zadziwia mnie, że kobieta o kobiecie tak może napisać. ;) Bo ze strony Panów, to już niewiele mnie może chyba zadziwić. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej chciałam podkreślić, że zadziwia mnie, że kobieta o kobiecie tak może napisać. ;) Bo ze strony Panów, to już niewiele mnie może chyba zadziwić. ;)

Dlatego wyrazilem swoje ubolewanie , tu moj cytat "No coz ...... "

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, kobiety brzydko zwalczaja konkurencje. Po chamsku i bez skrupulow. Znacznie gorzej niz mezczyzni.

Ale cenic kobiety uczymy sie z wiekiem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale cenic kobiety uczymy sie z wiekiem.

Kobiety , jak wino ... :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...