Skocz do zawartości
K.C.S.

Podniecająca wizyta u ginekologa?

Rekomendowane odpowiedzi

O wlasnie ! Wszystkie moje dotychczasowe kobiety  jednoglosnie i niezaleznie od siebie twierdzily to samo. Mezczyzna ginekolog bada delikatnie i z wyczuciem .

Kobieta ginekolog juz nie ma tego wyczucia o dziwo i jest taka zimna i niemila itd :lach:

A wiec jednak dotyk meskiej dloni w strategicznych okolicach jest duzo lepiej odbierany ? Obojetnie czy kochanek czy "zimny" lekarz?

A moze to kwestia motywacji seksualnej kobiet ? Wirtualnej motywacji ? I wstepnego rozgrzania cipki ?

Taaaa... delikatnie i z wyczuciem...

Jeden z lekarzy badał mnie tak, jakby chciał mi palcówkę zrobić. Do tego jego ględzenie, niczym Casanova barów  mlecznych. Brrrrrr... 

Natomiast lekarz, który USG mi robił, mrrrrr... no kurczę, fajny był. :P Do schrupania! ;) Tylko te okoliczności jakoś nie służą temu "mrrrr...  ;)

Natomiast 2 lekarki były super. Delikatne, a profesjonalne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam czy ci ginekolodzy mając takie widoki na codzień, "stają jeszcze na wysokośći zadania", gdy żona się przed nimi rozbiera.

A może myślą: "Gabinet już zamknąłem, a ta czego chce"?

Dlaczego faceci wybierają ginekologię.

Na pewno jedna z najbardziej dochodzowych specjalizacji.

Lekarze w innych specjalizacjach zaczęli bardzo dobrze zarabiać gdzieś tak od 6lat.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś, baaaardzo dawno, przeglądałam badania nt. impotencji wśród grup zawodowych. No zgadnijcie? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś, baaaardzo dawno, przeglądałam badania nt. impotencji wśród grup zawodowych. No zgadnijcie? ;)

Księgowy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. 

On nie ogląda 50 cipek dziennie, że aż wrażenia nie robią. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. 

On nie ogląda 50 cipek dziennie, że aż wrażenia nie robią. :D

Ciekawe jak się takie badania robi.. pyta się wprost?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja nie wiem o co Cię Twój księgowy pyta wprost. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że ja nie protestowałabym zbyt głośno, gdyby mój doktor zechciał przekroczyć granice profesjonalizmu. I choć nie przepadam za stawianiem stóp na zbyt szeroko ustawionych podpórkach, to te aksamitne "no i co my tu mamy...." z szelmowskim uśmiechem na ustach, trzaskiem gumowych rękawiczek troszkę na mnie działa. No i hmmm prezerwatywa zakładana na głowicę USG z nieznoszącym sprzeciwu: "dłonie pod pupę, biodra do góry"......... Muszę się umówić na wizytę, dziękuję KCS. (PS - na usprawiedliwienie, mój doktor jest bardzo przystojny...)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że ja nie protestowałabym zbyt głośno, gdyby mój doktor zechciał przekroczyć granice profesjonalizmu. I choć nie przepadam za stawianiem stóp na zbyt szeroko ustawionych podpórkach, to te aksamitne "no i co my tu mamy...." z szelmowskim uśmiechem na ustach, trzaskiem gumowych rękawiczek troszkę na mnie działa. No i hmmm prezerwatywa zakładana na głowicę USG z nieznoszącym sprzeciwu: "dłonie pod pupę, biodra do góry"......... Muszę się umówić na wizytę, dziękuję KCS. (PS - na usprawiedliwienie, mój doktor jest bardzo przystojny...)

To , że przystojny to nie jego wina :-).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To , że przystojny to nie jego wina :-).

Na moje usprawiedliwienie ;) gdyby ktoś jednak chciał strzelać (zła, zboczona, zepsuta Frejka)...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...