Skocz do zawartości
K.C.S.

Podniecająca wizyta u ginekologa?

Rekomendowane odpowiedzi

nie rozwalajcie ciekawego tematu kawałami

Sem SOS morsem to : pi pi pi    piiii piiii piiii   pi pi pi   ;)

tyle z ot

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam alfabet morse'a byłem tylko ciekaw, kto pierwszy zajrzy na wikipedię aby mi wytłuszczyć że piiip to pip. Mniejsza z tym ile pip. Zgadzam się natomiast z czymś innym. Tytuł tematu, to nie są dowcipy o ginekologach, od dowcipów, mamy inny dział, oraz inne do tego przystosowane tematy. Mam poczucie humoru, ale nie chciałbym zobaczyć tu dowcipów. Być może sam niepotrzebnie zacząłem od piip. Tak więc, czy ktoś może jeszcze, wyniósł z gabinetu psychologicznego coś więcej niż tylko wizytę? Z góry uprzedzam żarty, że nie chodzi mi o wynoszenie przedmiotów pod pazuchą, tylko o wrażenia, tak jak zapewne Autorowi o to chodziło.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Ok.

Przed wizytą u ginekologa golę busz tu i tam i pewnego razy ręka mi poleciała, ogoliłam się na łyso.

Doktor podczas badania jak to zobaczył uśmiechnął się delikatnie, jakby bez tego mi było mało głupio, ale podnieciła mnie ta sytuacja faktycznie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, psychologicznego??? A miało nie być dowcipów. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...